Novo pri Si.mobilu X.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
A tega:

Citat:
Uporabnik Lery pravi:
Vpraša sinko tatija: '' Tati, tati, kdaj bo Simobil dobil iPhone 5 s?''
Tati: '' Ja sinko, k pride ven iPhone 6''
hysterical-1.gif

?

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Zadnjih 10 strani tega posta sicer nisem prebiral, vendar me zanima nekaj
smile-1.gif
Zakaj so cene telefonov pri Simobilu tako poskocile? S svojim paketom, sem lani ravno ob tem casu kupil Xperio P za 160 eur cca, sedaj bi jo kupil (eno leto pozneje) za skoraj 100 eur drazje?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.496
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
To pa ne bo drzalo... Kolikor vem, je bila Xperia P predstavljena sele konec februarja... In je prisla v prodajo sele aprila ali maja letos... Tako, da je lani ob priblizno takem casu skoraj nemogoce, da bi bila pri Si.mobilu v ponudbi... Verjetno je slo za kaksno drugo Xperio... Teh je cel kup in cene se zelo razlikujejo... Kot tudi tehnicne lastnosti...
wink-1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.886
2.274
113
za šankom
simobil je ratal katastrofa z ponudbo,niti enega pamtnega paketa za pametno ceno,da ne omenjam cene telefonov.sem sicer njihov naročnik že 13 let pa je to moj zadnji mesec pri njih

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
Zadnjih 10 strani tega posta sicer nisem prebiral, vendar me zanima nekaj
smile-1.gif
Zakaj so cene telefonov pri Simobilu tako poskocile? S svojim paketom, sem lani ravno ob tem casu kupil Xperio P za 160 eur cca, sedaj bi jo kupil (eno leto pozneje) za skoraj 100 eur drazje?

1. Uporabnik je ovca ter je pripravljen sprejeti ponujeno ceno telefona, paketa od operterja.

2. Operater vidi iz točke 1, da lahko zasluži več, MPC dvigne ter zahteva najmanj 40 % zaslužka po modelu od distributerja v nasprotnem bo bolj intenzivno tržil drugo blagovno znamko.

3. Posredniki, ki delajo za operaterje zahtevajo viši znesek zaslužka, po aneksu, da se bolj motivirani pri trženju paketov
grims-1.gif

Rešitev;
Telefon obvezno kupiti iz proste prodaje na obroke, BREZ VEZAV pri operaterju, dobro ga je en krat na leto celo zamenjati, ko nisi vezan. Edino moč, ki jo operter še ima je ta, da te lahko veže, v nasprotnem primeru ti bo noge pral
wink-1.gif

LP.

Schime

Guru
22. nov 2008
1.981
769
113
Danes sem dobil sms, da naj se zglasim v določeni Simobilovi poslovalnici in da naj pokažem sms in bom dobil nagrado.
Poleg tega pa naj bi še dobil brezplačno ekskluzivno kartico, ki zagotavlja stalen popust in sodelovanja v nagradnih žrebanjih.
Lahko kdo pove malo več o tem.
smile-1.gif

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.167
487
83
Ni še nič uradnega, december je apple omenil na svojem dogodku. Sklepam pa, da bo tako kot vsako leto možna rezervacija.

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Citat:
Uporabnik shift pravi:
simobil je ratal katastrofa z ponudbo,niti enega pamtnega paketa za pametno ceno,da ne omenjam cene telefonov.sem sicer njihov naročnik že 13 let pa je to moj zadnji mesec pri njih

Se strinjam, cene telefonom so pri Simobilu v zadnjem obdobju nenormalno poskočile, ne vem no, samo tukaj bi lahko kaj spremenili, ne vem si njihov naročnik že 10 let in imaš iste pogoje ki nekdo ki je recimo 1 leto. Pa da ne omenjam tele varščine, ki so se jo tudi spomnili. Kot da nisi vreden čisto nič. Zakaj pa konkurenca lahko ponudi cenejšo opcijo za nakup telefona?

Nogica

Zelenc'
5. sep 2013
20
0
1
"iPhone 5s and 5c will be available on Friday, October 25 in Austria, Belgium, Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, French West Indies, Greece, Hungary, Ireland, Italy, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Macau, Malta, Netherlands, New Zealand, Norway, Poland, Portugal, Reunion Island, Romania, Russia, Slovakia, Slovenia, South Korea, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan and Thailand."

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Jaz močno upam, da bo decembra kakšna pametna akcija. Drugače si bo pač treba vzet čas in zamenjat operaterja.

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Citat:
Uporabnik Nogica pravi:
"iPhone 5s and 5c will be available on Friday, October 25 in Austria, Belgium, Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, French West Indies, Greece, Hungary, Ireland, Italy, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Macau, Malta, Netherlands, New Zealand, Norway, Poland, Portugal, Reunion Island, Romania, Russia, Slovakia, Slovenia, South Korea, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan and Thailand."

In predvidevam, da bodo zopet podobne scene kot že ob prihodu prejšnjih iPhonov, telefoni bodo prišli, jih ne bo veliko, delala se bo ne vem kakšna reklama, folk bo čakal pred poslovalnicami in po 5 minutah bodo rekli, da jih je zmanjkalo, ker bodo pač dobili prednost izbranci...že videno večkrat!

erikson

Guru
25. avg 2007
22.315
6.133
113
Ampak saj na tak sistem so uporabniki in kupci Apple naprav navajeni. Zakaj bi ga spreminjali, če je uspešen?

Konkurenca mora plačevati ogromno denarja za marketing, iPhone pa bo na račun čakanja vedno dobil brezplačno nekajminutno reklamo v 24ur in članke v medijih.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
tak je pač Apple,.. dobava aparatov ni odvisna od Si.mobila temveč od dobre volje proizvajalca,..
b

Nogica

Zelenc'
5. sep 2013
20
0
1
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
tak je pač Apple,.. dobava aparatov ni odvisna od Si.mobila temveč od dobre volje proizvajalca,..
b

saj to je že znano, sam nekateri si tega nočejo priznati in raje pljuvajo po operaterju, kako so nesposobni itd...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.