Novo pri Si.mobilu X.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Dare1

Pripravnik
20. jul 2007
524
2
18
ksz
Glede te akcije za upokojence in brezplačni telefon. Upokojenec sklene naročnino Senior zate (14,56€) in dobi telefon. Ker je omrežje na naši lokaciji zanič, gre v naslednjih dneh odjavit naročnino. Torej plača max 1 mesec naročnine, telefon mu pa ostane? Si torej prav razlagam tole " Za podarjeni telefon vezava ni potrebna. Če z našimi storitvami ali telefonom ne boste zadovoljni, lahko kadarkoli prekinete naročniško razmerje brez pogodbene kazni ali kupite nov telefon."

FireMan

Fizikalc
19. sep 2007
276
43
28
A ima kdo informacijo koliko bi stal iPhone 5S ali 5C (16GB) v paketu SMART 1 z vključenim prenos podatkov iPhone 3GB? Cena za iPhone 5 16GB je bila 220€.

sung

Pripravnik
10. dec 2011
323
0
16
od danes je možno preveriti zalogo aparatov po poslovalnicah na njihovi strani. Pohvalno simobil!!

Nazadnje urejeno:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.496
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Ampak eni pa res niste prav z nicemer zadovoljni... Kaj pa ostali operaterji... Eden je se precej dlje na trgu, pa dosedaj tega se niso uspeli skup spacati...
evil.gif
...

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Citat:
Uporabnik sung pravi:
od danes je možno preveriti zalogo aparatov po poslovalnicah na njihovi strani. Pohvalno simobil!!

Sicer je lahko to nek dodatni plus, ampak izkušnje drugih trgovin (ne telefonije) kažejo da tole pregledovanja on-line je tko tko no, na netu doma vidiš da zaloga je potem pa prideš v trgovino in ti vedno rečejo: Jah veste, številke na netu niso vedno iste kot pri nas tukaj in se mi je že večkrat zgodilo da sem prišel in potem izdelka niso imeli več. Tko da ponavadi še vedno moraš klicat in preverit...kar pa pomeni isto kot da te možnosti za preverjanjene bi bilo...

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Ampak eni pa res niste prav z nicemer zadovoljni... Kaj pa ostali operaterji... Eden je se precej dlje na trgu, pa dosedaj tega se niso uspeli skup spacati...
evil.gif
...

ker si zadnji...

no jaz ne vem...kake se grejo eni tukaj...podatek o zalogi telefonov...zakaj enki bi bilo potrebno...telefon se kupuje 1-2 na dve leti, in takrat pač pokličeš kako in kaj...eni pa kot da gledajo vsak dan kje se da dobit kaki telelfon v kateri poslovalnici

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.496
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Jest osebno tem statusom nic ne verjamem... Recimo v BigBangih se mi je ze veckrat zgodilo, da je pisalo, da je izdelek na zalogi v doloceni poslovalnici... po preverjanju pa ga ni bilo... Pa recimo Merkur ima enak problem...

Sem ptoem enkrat govoril z enim prodajalcem in pravi, da vedo za to anomalijo... pride pa do tega tako, da recimo nekdo nekaj kupi in cez cas prinese nazaj, ker kaj manjka ali je v okvari. Artikel se sprejme in spet vodi kot zaloga, ceprav gre za artikel, ki ni namenjen prodaji ...

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
124
Citat:
Uporabnik undefined pravi:
Jaz močno upam, da bo decembra kakšna pametna akcija. Drugače si bo pač treba vzet čas in zamenjat operaterja.

Jaz nisem čakal na to, niti ni moja. Oba sva šla k Bobu. Sicer z dežja pod kap, a kaj, ko na S! še tega ni več, kar je bilo včasih (cenejši telefoni). Zdaj pa res ne vidim nobene, čisto nobene prednosti (upoštevajoč 9.90 oz 11.90 EUR za pakete BOB).

Počas že začenjam verjet, da S! mobil tole dela načrtno
evil.gif

bonzo

Zelenc'
13. feb 2011
25
0
1
Tudi jaz po dolgih letih začel odhajat, danes prva od treh številk in interneta, naj me še kdo drugi striže...
evil.gif

Nazadnje urejeno:

shift

Guru
20. jul 2007
9.894
2.276
113
za šankom
13 let sem na simobilu pa se ravno odločam.kljub temu da so mi poslali bonus 100€ na naročnino ob vezavi gledam pakete in se čudim da so imeli 6 let nazaj bolj pestro in konkurenčno izbiro.trenutno mi vroči bob še najbolj ustreza

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
In spet bodo nekateri čakali pred poslovalnico celo noč ..
evil.gif

...in se bodo na koncu useknili pod nosom ker bo telefonov zmanjkalo že prej. Kot vedno do sedaj...je pa pošteno do Simobila da sedaj ne oglašuje na veliko tega, ker ve da bi si s tem spet nakopal jezo večine uporabnikov...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.