Novo pri Si.mobilu X.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.539
291
83
Novembra kok jst razumem..
wink-1.gif

aver

Pripravnik
9. jun 2008
441
12
18
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:
Eno vprašanje... pred leti sem sklenil Orto v nulo pod pogoji, da mi velja do konca življenja. Če presedlam na Orto Bombastik, ta člen "do konca življenja" verjetno pol odpade?

orto za vedno ostane tudi na novem paektu,..

b

To drži 100%? Je potrebno zamenjati do 31, da velja ali lahko tudi po 31, ko orto v nulo sicer še velja.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Ko smo dobili samsung S4 na teste pred prodajo je: letelo, delalo, odpiralo, ta je pa še hitrejši, zmogljivejši. Hudo hitro
cheer.gif

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik dinos77 pravi:

Kaj pa cena??? Itak jo bodo spet tako navili, da bo treba na bolho al pa kam v tujino kjer bo ceneje. Kot vedno. Ne razumem zakaj so ukinili obročno odplačevanje, tako si vsaj imel še kakšne možnosti dobit kak boljši telefon, zdej pa na žalost ne več.

To je najbrž zato, ker si operater ali trgovec očitno želi, najmanj 30% zaslužek na ceni telefona, ob drugem pa mu prodaja telefonov z višjim RRP kot posledica ne nasitnosti marže, povečuje prihodke in se lažje kasneje pohvali delničarjem, zainteresirani javnosti in kupcem, kakšno rast in napredek so dosegli v primerjavi s preteklim obdobjem in kako uspešni so.

P.S.
Na telefonih se služi, še več kot na storitvah, zato v nakup v prosto prodajo, kjer je možnost nakupa tudi na več obrokov po nižjih cenah
wink-1.gif

Lp.

Nazadnje urejeno:

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
ostali si dokupite opcijo,.. kje je tu problem?
b
Ti jst povem kje je problem - V ceni
jezen.gif

Učer govoru z bratrancem ki živi v AT in pravi da doplača 3€ za 2Gb prenosa
17758-icon_confused.gif

Kok je že 2Gb pr SM
sprasujem se.gif

Nazadnje urejeno:

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
preseli se v AT in imej ceno 3€ za 2GB,.. nihče ti ne brani,..
pa pošlji mi link do te ponudbe da vidim koliko * ima,.. in seveda na kakšen osnovni paket dodaš to opcijo,..
rekla kazala variante me ne zanimajo,..

b

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
kdo pa prav da se ne bom
priden.gif

sej to ne leti sam na SM sam k si tko napisu, vsi SLO operaterji imajo podobno sceno in je rahlo malo bolana
bonk.gif

ko se slišiva ti dopišem kak paket ima, vem da je rekel da dopača 3€ za 2 gb in skupno ima 15€/ monat
grims-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Shaban, trenutno je ponudba taka kot je,.. količine dobljenih minut se povečujejo, cene ostajajo na enakem ali nižjem nivoju, uporabniki zahtevate čedalje hitrejše omreæje,....eu zbija prihodke in dobičke, ki jih pričakuje vsak delničar (ok razen slovenska država)
ko se bodo spremenili pogoji na trgu bo verjetno tudi cena za prenos podatkov,..
b

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
b, Vse to je meni jasno samo kokr je meni znano je Simobil "Vodafone Group" in drugod zihr niso take cene (ne da se mi iskat)
Bratranc je na T-Mobile in ima 100% tako ceno pa AT je dost cenovno podobna Slo zato sem to napisu.
Sej ni letel to samo na SM
ne-ne-1.gif

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
t-mobile.at
Paket Smart Net S 10 EUR (1GB vključen) + UNLIMITED Internet L za 5 EUR, vključenih 3GB, po tem omejitev na 64kbps

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.