Novo pri Si.mobilu X.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Cooper

Pripravnik
27. jan 2009
498
0
16
Ljubljana
Opcija 201 je sedaj na voljo po znižani ceni 2 €, omogoča dodatno 201 minuto klicev v vsa druga mobilna omrežja. Cena Opcije 201 ostane znižana, dokler je ne izključiš ali zamenjaš. Velja za paketa Orto u nulo in Orto smart, ob sklenitvi ali podaljšanju naročniškega razmerja.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.489
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Se že kaj ve o akciji Govori za dva? Bo na vezavo?

ORTO govori za DVA!

S približevanjem poletja in počitnic je ORTO poskrbel, da se bodo mladi lahko s svojimi prijatelji in družino pogovarjali še bolj brezskrbno. Akcijska ponudba Govori za dva!, ki se prične 14. 5. in traja do 30. 6. 2013, vključuje Opcijo 201, ki omogoča 201 minuto pogovorov v druga slovenska omrežja po znižani ceni 2 EUR. Po novem je Opcija 201 dosegljiva tudi na paketu ORTO SMART.

http://www.mobile.si/articles/orto-govori-za-dva-.html

skitched-20130514-114711.jpg

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.621
208
63
Kranj
tablica z 3g in pa simobilova simka......ni interneta.....wtf?

kaj bi lahko bilo.

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.468
109
63
40
Malo tu,malo tam :)
Si.mobilova subvencija za samostojne podjetnike in podjetja

Investiramo v vaš posel! Izkoristite Si.mobilovo subvencijo in kar 6 mesecev poslujte brez stroškov za telefonijo, mobilni internet in poslovne rešitve. Odločite se lahko za katerokoli storitev ali kar vse hkrati.

Zdaj je pravi čas za prehod k Si.mobilu, saj poleg 6 mesecev brez naročnine lahko izkoristite še dodatne ugodnosti na poslovni ponudbi in se opremite še z odličnimi poslovnimi telefoni in tablicami.

Še več pogovorov s paketi PODJETNI SMART

Vse pakete PODJETNI START in SMART lahko ob vezavi do 30. 6. 2013 uporabljate brez naročnine kar pol leta. S prenovljenimi
paketi PODJETNI SMART pa lahko ob nespremenjeni mesečni naročnini odslej neomejeno kličete v Si.mobilovo omrežje.

Dvakrat več brskanja po spletu

Do konca leta vam paket Mobilni internet XL prinaša kar dvakrat večjo količino podatkov kot doslej, vsi paketi Mobilni internet pa so vam ob vezavi do 30. 6. 2013 na voljo kar 6 mesecev brez naročnine!

www.simobil.si

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.468
109
63
40
Malo tu,malo tam :)
30-dnevni brezplačni preizkus

Uporabnikom omogočamo, da lahko brezplačno preizkusijo delovanje Si.mobilovih mobilnih storitev, ki jih ponujamo v sklopu naročniških paketov ORTO, ZATE in PODJETNI.

Če uporabnik s storitvami ne bi bil zadovoljen, lahko v okviru brezplačnega preizkusa, v roku 30 koledarskih dni od sklenitve naročniškega razmerja, prekine pogodbo brez stroškov. To pomeni, da uporabniku ne bo treba poravnati sledečih stroškov:

priključnine (12 EUR)
mesečne naročnine na izbrani pogovorni paket (ORTO, ZATE, PODJETNI)

Preizkus je popolnoma brezplačen, če je naročniško razmerje prekinjeno v skladu s Posebnimi pogoji storitve Brezplačni preizkus.

Tomo

Pripravnik
5. sep 2007
70
0
6
Obišči stran
30-dnevni brezplačni preizkus
Uporabnik mora poravnati obveznosti, ki so nastale v primerih:
- vezave z aparatom ali popustom na račun (ATB),
- prekoračitev zakupljenih količin glede na posamezen naročniški paket,
- uporaba storitev v tujini,
- uporaba Monete,...

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.075
136
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
s tem se pa težko strinjam,.. si moral biti pa precej tečen in nadležen ali pa prostaški,..
če si pisal normalno potem je ostalo na zidu,.. tudi od tistega strica ki je začel s plazom komentarjev je ostal post na zidu. vsekakor ni bil razlog cenzura ampak obnašanje,besednjak... in tako je tudi prav
b

Verjetno je mislil za M@
smile-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
pri nas se blokira nedostojno vedenje,... za mobitel pa ne vem,.. sem pa slišal da brišejo poste (rekla kazala varianta),.
b

lagunec

Pripravnik
29. jan 2008
422
5
18
Ljubljana
Danes sem doživel zelo slabo izkušnjo s Simobilom. Imel sem rezerviran Samsung Galaxy S4 in ga hotel kupiti po subvencionirani ceni 570,00€ na paketu Smart 1. Paketa nisem želel spremeniti in sem želel ostati pri starem. Končna cena aparata je bila 590,00€. Na vprašanje zakaj toliko višja je bil odgovor sicer prijazne prodajalke v Simobilovem osrednjem prodajnem centru BTC, da je paket premajhen in zato dodatno zaračunajo 20,00€. Po telefonu in odgovoru v živo preko interneta sem 2 dni nazaj dobil odgovor za subvencionirano ceno navedenega aparata 570,00€. Očitno hoče Simobil zaslužiti na aparatu, seveda sem aparat takoj odrezerviral in se odločil za subvencioniran popust. Škatla v katerem je bil aparat se mi je tudi zdela zelo majhna in sem vprašal če sploh dobiš zraven aparat za polnjenje pa je bil odgovor pritrdilen. Mislim da aparat ni vreden 590,00€.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Ni samo pri S! tako. Isto je pri vseh operaterjih.
Na mobitelu sem sedaj pogledal koliko je S3 mini, pa te pride 360€, na mobisvetu ga dobiš za 270€.
Ativ S na mobitelu: 384€, na mobisvetu 300€.
S3: 380 na mobisvetu, mobitel pa 456€ (LTE) oz. 360€ navaden. Na mobisvetu je cena odvisna tudi od barve.
Spremenili ne bomo nič, edino kar lahko naredimo je to, da telefone kupujemo prek spleta, če ga dobimo bolj poceni, pa še prosti smo od vezave pri operaterju.

map

Guru
6. jul 2008
7.847
1.965
113
najrajš na babi
Res je, poraja se pa eno vprašanje. Ali so takšni nateguni, da zaslužijo še tiste dodatne eure na telefonih, ali pa totalno nesposobni in si pri nabavi ne izborijo dobre cene. Verjetno bo obveljala prva trditev.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.