Meni je včeraj pred Kolosejem prekinjalo za znort. Me kliče žena iz hale A, sem nedosegljiv, pa imam poln signal. Hočem klicat nazaj, ne gre, mrtvo vse...........poln signal. Ko klic uspe, ne slišim nič, čeprav me sogovornik sliši.
Pa prijavim napako,pa eno in isto bluzijo. A ste izklopili in vklopili telefon..........pa dajte raje na 2 G..........
kot da smo v butalah. HALO?? Žal mi je bilo, da nisem imel s sabo zadnji račun Simobila, in bil sem dost razkurjen, da bi šel na Mobitel,
prekinil naročniško razmerje in prenesel številko nazaj na Mobitel. Pa to je za znort. SKrajni čas bi že bil, da nehajo narodu nabijat, da širijo omrežje...........in da je omrežje oh in sploh. A v realnosti vemo, da temu ni tako. Narod na veliko beži stran od Simobila. Malo sem šel v City parku pogledat nov Samsungov telefon, in takrat ko sem bil jaz tam je bila vrsta za prenos številke. Vsi so bentili čez Simobil, in da imajo
te šlamparije dost. Je pa dejstvo, da so bazne postaje zabasane in ne sfolgajo. Verjamem, da bo (spet) borovnica temu oporekal, samo dejstva povejo svoje. Meni je tudi dokur---ilo. Dost je, in ne grem se več. Jutri grem na Mobitel in prenesem številko. Dost je zajebancije v stilu: gospod lahko poveste koga ste klicali, kje ste bili ko ste klicali, potrebujemo podatke o mikrolokaciji. Pa čakte mal, a rabte tudi mojo številko gat? In a rabte tudi podatek, kje sem imel telefon? ali v desnem ali v levem žepu? Enostavno se tega ne morem več iti, saj hočem biti siguren, da bom lahko klical in da bom dosegljiv. Ne pa da bom v neki negotovosti, ali bo delalo, ali ne.
Je pa še to zanimivo, sredi garažne hiše v City parku žena poln signal, meni meče iz 3g na 2 g, pa še ta ni 100 %. Sem se pa naveličal tudi sporočanja in poročanje SImobilu kje se nahajam in koga sem klical. Ne, DOST je!!!!