Novo pri Si.mobilu X.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Telefon je na voljo v Si.mobil centrih v Ljubljani (Prešernov trg), Mariboru (Glavni trg), Kopru, Celju in Kranju.
b

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Pred 1 uro dobim SMS Poslali smo vam E račun, o računa pa ne duha ne sluha. Pa vsak mesec isto, zmeraj z nekaj urno zamudo. Brzina oz. ažurnost ni Simobilova vrlina.
hysterical-1.gif

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.231
24
38
Od danes
crazy1.gif

Sprememba zaračunavanja mednarodnih sporočil Sporočamo vam, da bomo s 7.5.2013 spremenili zaračunavanje mednarodnih SMS in MMS sporočil. Sporočila, poslana iz Slovenije na številko tujega operaterja, se bodo od 7.5.2013 zaračunavala ločeno od sporočil poslanih v Slovenijo. Cena v tujino poslanega sporočila bo znašala 0,15 EUR za SMS/MMS in bo enaka za vse tuje države. Ta sporočila ne bodo več vključena v mesečno naročnino zakupljenih enot sporočil SMS/MMS.

Samo še moneta me nekak drži pr SM
rolleyes-1.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.539
291
83
Zaradi tega da bi nekdo menjal operaterja nima smisla ker bodo to počasi vsi uvedli samo vprašanje cajta..
wink-1.gif

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Za nekaj kratkega časa je pisalo da lahko govoriš za dva. Domnevam da bodo količine podvojene. Od 14.5 je pisalo če se ne motim.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Ksz... A ima ŠM kakšen spodoben telefon z Windows 8 v ponudbi? Vidim samo 2 HTCja, 8X cenijo kot da je iz suhega zlata napram 8S...

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Nimajo, Lumij se branijo kot hudič križa, nekaj naj bi se premikalo v smeri da jih dodajo v ponudbo. HTC-ja ti ne priporočam, raje počakaj na Nokio.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Je dejansko res toliko težav s Si.mobil omrežjem? Recimo na FB gledam skoraj vsak post iz različnih delov države, je o tem da jim neka storitev ne deluje. Kaj se dogaja? Pa resno, ne da bi kaj provociral...

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Rešeno. Ob izteku aneksa se selim nazaj na Mobitel (samo S! In M sta opciji), vzamem Nokio Lumnia 820 za 264€ in 2013 paket. Pa imam še nekaj lufta za tujino, spodoben telefon, stabilno in kvalitetno omrežje ter zakupljee enote katere sam razprejam med tiste katere največ porabim (pogovori, sata).

astet

Pripravnik
4. jan 2012
95
14
8
Kar se Si.mobilovega omrežja tiče ga lahko v Ilirski Bistrici samo pohvalim. Od kadar sem jaz na njemu se je samo enkrat za dve minuti ugasnilo oziroma iz 3G spremenilo na 2G omrežje. Je pa res, da je pri DZS in pa na Banki Koper v Trnovem zelo slab 2G signal o 3G signalu ne duha ne sluha. Drugod po Ilirski Bistrici pa je pesmica.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Na območju, kjer se gibljem je S! Signal poden. V LJ skoraj nikjer v stvabah ne lovim 3G, niti doma. Lahko da je kriva ogrižena jabka, ampak po drugi strani tudi sodelavci z Samsungi in HTCji bentijo nad kvaliteto signala.
In ja, verjetno tam kjer si ti niti pod slučajno ni ista gostota uporabnikov, zato 3G deluje. Da pa imamo smartphone in celo zapovedano uporabo določenih storitev (predvsem e-mail, Lync...) se mi zdi skrajno bedasto da se zadovoljim z EDGE.

astet

Pripravnik
4. jan 2012
95
14
8
Po pravici povedano če bi imel doma 3G omrežje od Mobitela bi takoj odšel k Mobitelu saj je Mobitelovo omrežje najbolj (po mojih pojmih) stabilno in zanesljivo. Tušmobilovo omrežje me je razočaralo saj če si bil na 2G omrežju in si brskal po internetu preko mobilnega aparata je klicočim poslalo signal zasedenega telefona in potem sem dobil SMS da me je dotični klical pa, da nisem bil dosegljiv. Pri ostalih operaterjih se to ne dogaja. To sem zameril Tušmobilovemu omrežju zato zaenkrat ne mislim nazaj. Ker mi nudi doma samo Si.mobilovo omrežje zelo dober 3G signal bom ostal pri Simobilu moti me edino to, da skozi nekaj govorijo, da signal ne dela pa da crkuje pa da nevem kaj vendar meni se to še ni zgodilo edino strah ostaja, da je samo trenutek do katastrofe in to me zelo moti.

Nazadnje urejeno:

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Kaj me najbolj moti na S! (pa tudi sodelavce)...
-v LJ, zraven BTC 3G signal poden
-nedosegljivost ob polnem signalu (letijo SMSi). Pokličeš sodelavca, ki stoji ZRAVEN TEBE, a dobiš sporočilo o nedosegljivosti, klicani pa SMS
-najmanj 10 sekundni gap, ko se javiš na klic in kot budala ponavljaš halo halo, vendar je vse mrtvo... Sogovornik ima enako izkušnjo
-2,5G prenos podatkov v podnu. Hitrost na nivoju crknjenega polža. Dostikrat tudi 3G ni nič bolje
-premajhna kapaciteta baznih postaj. Konkrete primer v Domžalah, ZD. Čez dan signal v buli, komaj EDGE, zvečer polni 3G. Pa ne mi rečt, da imajo vsak dan delo na omrežju...
-nezmožnost preklapljanja med določenimi baznimi postajami... Enostavno prekine klic ko bi se moral prijaviti na drugo bazno postajo (LJ-Koseze, AC proti Gorenjski...)

knike

Pripravnik
1. mar 2013
99
0
6
Meni je včeraj pred Kolosejem prekinjalo za znort. Me kliče žena iz hale A, sem nedosegljiv, pa imam poln signal. Hočem klicat nazaj, ne gre, mrtvo vse...........poln signal. Ko klic uspe, ne slišim nič, čeprav me sogovornik sliši.
Pa prijavim napako,pa eno in isto bluzijo. A ste izklopili in vklopili telefon..........pa dajte raje na 2 G..........
kot da smo v butalah. HALO?? Žal mi je bilo, da nisem imel s sabo zadnji račun Simobila, in bil sem dost razkurjen, da bi šel na Mobitel,
prekinil naročniško razmerje in prenesel številko nazaj na Mobitel. Pa to je za znort. SKrajni čas bi že bil, da nehajo narodu nabijat, da širijo omrežje...........in da je omrežje oh in sploh. A v realnosti vemo, da temu ni tako. Narod na veliko beži stran od Simobila. Malo sem šel v City parku pogledat nov Samsungov telefon, in takrat ko sem bil jaz tam je bila vrsta za prenos številke. Vsi so bentili čez Simobil, in da imajo
te šlamparije dost. Je pa dejstvo, da so bazne postaje zabasane in ne sfolgajo. Verjamem, da bo (spet) borovnica temu oporekal, samo dejstva povejo svoje. Meni je tudi dokur---ilo. Dost je, in ne grem se več. Jutri grem na Mobitel in prenesem številko. Dost je zajebancije v stilu: gospod lahko poveste koga ste klicali, kje ste bili ko ste klicali, potrebujemo podatke o mikrolokaciji. Pa čakte mal, a rabte tudi mojo številko gat? In a rabte tudi podatek, kje sem imel telefon? ali v desnem ali v levem žepu? Enostavno se tega ne morem več iti, saj hočem biti siguren, da bom lahko klical in da bom dosegljiv. Ne pa da bom v neki negotovosti, ali bo delalo, ali ne.
Je pa še to zanimivo, sredi garažne hiše v City parku žena poln signal, meni meče iz 3g na 2 g, pa še ta ni 100 %. Sem se pa naveličal tudi sporočanja in poročanje SImobilu kje se nahajam in koga sem klical. Ne, DOST je!!!!

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.