Novo pri Si.mobilu X.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Fer bi blo da priznajo, ampak zgleda da ne bodo. Je pa fajn da Mobitel skoz bolj zna sestavljati pakete.

knike

Pripravnik
1. mar 2013
99
0
6
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Fer bi blo da priznajo, ampak zgleda da ne bodo. Je pa fajn da Mobitel skoz bolj zna sestavljati pakete.

Seveda ne bodo. Ja,Mobitel se je fajn popravil.

knike

Pripravnik
1. mar 2013
99
0
6
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Paket 9 je že terna za ta denar...

To je res, temu ne nasprotujem,ampak težave, katere ima Simobil, ko dejansko ne veš, ali boš na nekem območju dosegljiv
sprasujem se.gif
Je pa res, da se to ne dogaja vedno in ne vsepovsod.
Mislim, da bi bilo fer in pošteno, da bi povedali, da imajo težave in da pospešeno (ampak res) delajo na odpravi le teh. Ampak po izkušnjah sodeč niso najbolj uspešni. Je pa zanimivo, da se tovrstne težave pojavljajo povsod po Sloveniji, in niso omejene le na določen del Slovenije.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.780
5.912
113
Citat:
Mislim, da bi bilo fer in pošteno, da bi povedali, da imajo težave in da pospešeno (ampak res) delajo na odpravi le teh.
V tem času (več let, stalno iste težave) bi lahko omrežje na novo postavili, ne samo odpravili napak.
Dvomim da bodo sploh kdaj imeli normalno delujoče omrežje.

knike

Pripravnik
1. mar 2013
99
0
6
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Citat:
Mislim, da bi bilo fer in pošteno, da bi povedali, da imajo težave in da pospešeno (ampak res) delajo na odpravi le teh.
V tem času (več let, stalno iste težave) bi lahko omrežje na novo postavili, ne samo odpravili napak.

Ampak fora je v tem, da recimo kakšne 8 - 9 mesev nazaj težav ni blo, potem pa so začeli z nadgrajevanjem, ali kar pač počnejo, in
težave so se začele. Zanimivo pa je, da temu oz. tem težavam kar ni videti konca..............

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik knike pravi:
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Citat:

Ampak fora je v tem, da recimo kakšne 8 - 9 mesev nazaj težav ni blo, potem pa so začeli z nadgrajevanjem, ali kar pač počnejo, in
težave so se začele. Zanimivo pa je, da temu oz. tem težavam kar ni videti konca..............

Saj se pred časom govorilo, da menda oprema ni kompatibilna nova in stara in da zato prihaja do konfliktov pri delovanju...

knike

Pripravnik
1. mar 2013
99
0
6
Citat:
Citat:
Uporabnik knike pravi:
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Citat:

Saj se pred časom govorilo, da menda oprema ni kompatibilna nova in stara in da zato prihaja do konfliktov pri delovanju...

In če vedo v čem je pol problem? ali bi radi videli pa jim naročniki zbežijo drugam?

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.075
136
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik knike pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik knike pravi:
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Citat:

In če vedo v čem je pol problem? ali bi radi videli pa jim naročniki zbežijo drugam?

Zakaj že če vse dela. Jaz dejansko nima nobenega problema...mogoče zaradi aparata, sw-ja 4.2.2 ne vem? Nekdo je omenjal da v okolici btc-ja ne deluje dobro, meni zadnje čase tam odlično (če ne celo najbolje) deluje.

knike

Pripravnik
1. mar 2013
99
0
6
Jaz sem bil v soboto tam, pa nisem mogel klicat in bil sem nedosegljiv kljub polnemu signalu. Pejd malo na FB profil Simobila, pa boš videl, kako je s tem., ko se naročniki pritožujejo, in kakšne težave imajo.
V glavnem v sredo zjutraj, bo moja številka aktivna v omrežju Mobitel. Dost je bilo tega!

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.075
136
63
okolica mesta
Kar se tiče FB profila ga spremljam. Spremljam pa tudi profil od M@ kjer je tudi veliko pritožb, ampak sem opazil da jih po zelo kratkem času zbrišejo. Ravno to mi je všeč pri S! da so odkriti in ne brišejo komentarjv.

darlev

Fizikalc
18. apr 2008
690
65
28
Ljubljana
Tako je pri Si.mobilu ne brisejo objav.... In tako je prav! Me zanima kako bi bilo pri ostalih če bi bili "odkriti"....

Tudi jaz ne opažam nobenih težav pri klicih oz. internetu ki jih opravim v BTC-ju pa sem tam vsak dan.... Kar opažam je samo to da kdaj pa kdaj ko odprem internet brskalnik na telefonu mi takoj napise "network error" potem dam osveži in dela (lahko da je problem tudi software)...

Kolimero

Pripravnik
22. apr 2013
185
0
16
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Kar se tiče FB profila ga spremljam. Spremljam pa tudi profil od M@ kjer je tudi veliko pritožb, ampak sem opazil da jih po zelo kratkem času zbrišejo. Ravno to mi je všeč pri S! da so odkriti in ne brišejo komentarjv.

Ja, drži. Čim je ena kritika, M hitro pobriše vse dol.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.780
5.912
113
Citat:
Uporabnik darlev pravi:
Tako je pri Si.mobilu ne brisejo objav.... In tako je prav! Me zanima kako bi bilo pri ostalih če bi bili "odkriti"....

Tudi jaz ne opažam nobenih težav pri klicih oz. internetu ki jih opravim v BTC-ju pa sem tam vsak dan.... Kar opažam je samo to da kdaj pa kdaj ko odprem internet brskalnik na telefonu mi takoj napise "network error" potem dam osveži in dela (lahko da je problem tudi software)...
Imajo bolj prefinjeno metodo, ti zablokirajo pisanje na njihov zid.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
s tem se pa težko strinjam,.. si moral biti pa precej tečen in nadležen ali pa prostaški,..
če si pisal normalno potem je ostalo na zidu,.. tudi od tistega strica ki je začel s plazom komentarjev je ostal post na zidu. vsekakor ni bil razlog cenzura ampak obnašanje,besednjak... in tako je tudi prav
b

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.