Citat:
Uporabnik tado pravi:
Fer bi blo da priznajo, ampak zgleda da ne bodo. Je pa fajn da Mobitel skoz bolj zna sestavljati pakete.
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Paket 9 je že terna za ta denar...
V tem času (več let, stalno iste težave) bi lahko omrežje na novo postavili, ne samo odpravili napak.Citat:
Mislim, da bi bilo fer in pošteno, da bi povedali, da imajo težave in da pospešeno (ampak res) delajo na odpravi le teh.
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
V tem času (več let, stalno iste težave) bi lahko omrežje na novo postavili, ne samo odpravili napak.Citat:
Mislim, da bi bilo fer in pošteno, da bi povedali, da imajo težave in da pospešeno (ampak res) delajo na odpravi le teh.
Dvomim da bodo sploh kdaj imeli normalno delujoče omrežje.
Citat:
Uporabnik knike pravi:
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Ampak fora je v tem, da recimo kakšne 8 - 9 mesev nazaj težav ni blo, potem pa so začeli z nadgrajevanjem, ali kar pač počnejo, in
težave so se začele. Zanimivo pa je, da temu oz. tem težavam kar ni videti konca..............
Citat:
Citat:
Uporabnik knike pravi:
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Ampak fora je v tem, da recimo kakšne 8 - 9 mesev nazaj težav ni blo, potem pa so začeli z nadgrajevanjem, ali kar pač počnejo, in
težave so se začele. Zanimivo pa je, da temu oz. tem težavam kar ni videti konca..............
Saj se pred časom govorilo, da menda oprema ni kompatibilna nova in stara in da zato prihaja do konfliktov pri delovanju...
Saj se hecaš kajne?Citat:
Uporabnik tado pravi:Je pa fajn da Mobitel skoz bolj zna sestavljati pakete.
Citat:
Uporabnik knike pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik knike pravi:
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Saj se pred časom govorilo, da menda oprema ni kompatibilna nova in stara in da zato prihaja do konfliktov pri delovanju...
In če vedo v čem je pol problem? ali bi radi videli pa jim naročniki zbežijo drugam?
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Kar se tiče FB profila ga spremljam. Spremljam pa tudi profil od M@ kjer je tudi veliko pritožb, ampak sem opazil da jih po zelo kratkem času zbrišejo. Ravno to mi je všeč pri S! da so odkriti in ne brišejo komentarjv.
Imajo bolj prefinjeno metodo, ti zablokirajo pisanje na njihov zid.Citat:
Uporabnik darlev pravi:
Tako je pri Si.mobilu ne brisejo objav.... In tako je prav! Me zanima kako bi bilo pri ostalih če bi bili "odkriti"....
Tudi jaz ne opažam nobenih težav pri klicih oz. internetu ki jih opravim v BTC-ju pa sem tam vsak dan.... Kar opažam je samo to da kdaj pa kdaj ko odprem internet brskalnik na telefonu mi takoj napise "network error" potem dam osveži in dela (lahko da je problem tudi software)...