Novo pri Si.mobilu X.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Mislim da je problem pri nas tudi ta, da morajo odkupit od uradnega uvoznika, torej od Teleraya, RAM 2, itd itd (ne vem vseh zastopnikov), oni pa imajo ceno visoko za telefone in je zgleda da ne spuščajo.
Vsaj zdi se mi da je tako...kako točno je ne vem
smile-1.gif

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Če te že zanima SAMSUNG ACE 2
zmaga.gif

Že 2 sem kupil pri njih, delajo k šus... evropska garancija, tko da ni panike za servis.

Ja treba se bo navadit, da operaterji več ne bodo dajali poceni telefonov, ker bodo s tem sebi delali sam še večji minus...

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Off: Emonagram-ali sprejme aparat na servis če jim ga pošlješ preko pošte na njihove stroške? Je v garanciji...

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.165
487
83
Sem skoraj prepričan, da ne, še nisem doživel, da bi na katerem servisu to delali. Ponavadi imajo pogodbo z dostavno službo, ki ti pride zastonj napravo iskat na dom.

Starck

Pripravnik
1. maj 2011
44
0
6
Mikrolokacija: Belvedere (Izola)
Težava: 5x pogovor; 5x na tej lokaciji javi: Napaka omrežja

Klic: Simobil pomoč.....
jaz: na tej lokaciji 5x opravljal tel.pogovor; 5x prekinilo povezavo
operat.: gospod se v imenu Simobila opravičujemo, bla, bla,.... Kje pa se vam to dogaja?
jaz: Belvedere...
operat.: aha, Izolska obvoznica, tam nekje ne?
jaz: vklopijo vsi alarmi
sprasujem se.gif
.... Kako hudiča pa ve kje je to; samo na obali sta 2 Belvederja... odg.:jah, tu ja....
operat.: gospod, a se lahko midva dogovoriva za nekaj?
jaz: seveda; kaj pa? (si mislim: bom javil točne ure pogovorov, datume, klicoče številke,....
operat: a bi vi naredili en test za nas?
jaz: WTF?????? sam pri sebi
operat:a bi preklopili na 2g omrežje, pa preizkusili?
jaz: WTTTTFFFFFF
jezen.gif
seveda lahko.
opert: Super
jaz: A bi vi naredili nekaj zame?
operat: Seveda, kaj pa?
jaz: a se dogovoriva, da se moje testiranje ki bo kot tako pripomoglo k izboljšanju vaše storitve, obračuna, kot storitev (dobropis, faktura... stvar dogovora.... )
operat: Jah gospod, veste v pogodbi jasno piše bla, bla, bla....
jaz: veste kaj. Ker vam moje storitve ne ustrezajo in niso v pomoč moramo po vseh kriterijih poslovne odličnosti odnose prekiniti, bla, bla...
operat: Jah kako, to pa ne! Veste.....
jaz: hvala za (ne)zaupanje, živela konkurenca.....

A sedaj pa se pogovarjamo že o testiranju, ni več dajanja jasnih navodil, da je potrebno preklopiti na gsm omrežje?? Ne morem verjet!
bonk.gif

knike

Pripravnik
1. mar 2013
99
0
6
To so tudi meni govorili, v stilu, a ste pripravljeni na en test, in ob tem imaš občutek, da si eno navadno tele. Stil je pa enak.
Če dam na 2G, in naj potem sporočim, če vse dela. Ja itaq, pa kaj še. Vsega tega mi je bilo dost, in sem šel na Mobitel.
Dela vse, prekinja ne nič, in to je to. Res je paket dražji za 3,10 €, a vse dela.
Očitno se S še ne zaveda, da mu stranke pospešeno bežijo drugam. Seveda bo to borovnica to zanikal, a dejstva so tle. Naročniki
nezadovoljni, oni pa se sprenevedajo da težav ni.

knike

Pripravnik
1. mar 2013
99
0
6
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
potem pa plačujte na vašem M duple zneske, itaq ste polni denarja?

Če je zate 3,1 € na meseč več dupli znesek..........
bonk.gif

Potem pa plačuj - te za nedelovanje...........samo navali...........

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik Starck pravi:
Mikrolokacija: Belvedere (Izola)
Težava: 5x pogovor; 5x na tej lokaciji javi: Napaka omrežja

Klic: Simobil pomoč.....
jaz: na tej lokaciji 5x opravljal tel.pogovor; 5x prekinilo povezavo
operat.: gospod se v imenu Simobila opravičujemo, bla, bla,.... Kje pa se vam to dogaja?
jaz: Belvedere...
operat.: aha, Izolska obvoznica, tam nekje ne?
jaz: vklopijo vsi alarmi
sprasujem se.gif
.... Kako hudiča pa ve kje je to; samo na obali sta 2 Belvederja... odg.:jah, tu ja....
operat.: gospod, a se lahko midva dogovoriva za nekaj?
jaz: seveda; kaj pa? (si mislim: bom javil točne ure pogovorov, datume, klicoče številke,....
operat: a bi vi naredili en test za nas?
jaz: WTF?????? sam pri sebi
operat:a bi preklopili na 2g omrežje, pa preizkusili?
jaz: WTTTTFFFFFF
jezen.gif
seveda lahko.
opert: Super
jaz: A bi vi naredili nekaj zame?
operat: Seveda, kaj pa?
jaz: a se dogovoriva, da se moje testiranje ki bo kot tako pripomoglo k izboljšanju vaše storitve, obračuna, kot storitev (dobropis, faktura... stvar dogovora.... )
operat: Jah gospod, veste v pogodbi jasno piše bla, bla, bla....
jaz: veste kaj. Ker vam moje storitve ne ustrezajo in niso v pomoč moramo po vseh kriterijih poslovne odličnosti odnose prekiniti, bla, bla...
operat: Jah kako, to pa ne! Veste.....
jaz: hvala za (ne)zaupanje, živela konkurenca.....

A sedaj pa se pogovarjamo že o testiranju, ni več dajanja jasnih navodil, da je potrebno preklopiti na gsm omrežje?? Ne morem verjet!
bonk.gif

Zdaj so pa že prav zoprni s temi preklopi na 2G... Zanimivo je, da pa moji lokaciji tudi preko 3G deluje vse normalno...

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
tudi pri meni,.. nekateri imajo probleme v BTCju v LJ, pa na obvoznici, pa na Rudniki,..meni zaenkrat dela,..Je pa bilo obdobje ko sem imel kakšen tihi klic ali pa prekinitev zveze,..
b

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Ma reči svojim tam na simobilu, naj že 1x nehajo s temi neumnostmi da naj damo na 2G omrežje... Zakaj hudiča smo pa kupili pametne aparate / tablice z UMTS modulom ??? Zakaj ima simobil v ponudbi take aparate, če se 3G storitve ne morejo uporablat normalno in naj bi morali preklaplat na 2G ??? Zakaj potem ne nudite samo 2G aparatov ?
evil.gif

Samo sramotijo se s takimi izjavami, da naj preklopimo na 2G... Sramotijo sebe in firmo, če sva odkrita... Rad bi vedu, kdo jih je naučil take neumnosti govorit ljudem po telefonu...

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
lahko omenim,.. je pa verjetno zaenkrat to kar dobra in enostavna rešitev,.. za klice je 2g dost, če pa rabiš 3g pa preklopiš če te moti,..
kot sem rekel moj S2 zaenkrt nima večjih problemov s tem,.. vedno na dvojnem načinu, ,..

b

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.780
5.912
113
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
lahko omenim,.. je pa verjetno zaenkrat to kar dobra in enostavna rešitev,.. za klice je 2g dost, če pa rabiš 3g pa preklopiš če te moti,..
kot sem rekel moj S2 zaenkrt nima večjih problemov s tem,.. vedno na dvojnem načinu, ,..

b
Če imaš nastavljeno na 3g nisi v dvojnem načinu.

Da bi prestavil na 4g ni helpdesk še nikomur predlagal
evil.gif
?

knike

Pripravnik
1. mar 2013
99
0
6
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:

b

Čeprav nisem več S naročnik, me vseeno nekaj zanima, pred to šalabajzarijo, sem bil zelo zadovoljen z vašimi storitvami, kaj za vraga pacajo vaši že skoraj več kot pol leta, da zadeve ne poštimajo. Pa ne mi sadti rožice s kompleksnostjo problema bla bla bla..........
V vsem tem času, mi ni nihče točno povedal, kaj se dogaja. Sem pa ugotovil sam, in od tega ne bom odstopil Dejstvo je, da imate zabasano omrežje, in sistem tega ne sfolga.Gre za urabana središča, kje se nahaja veliko folka, veliko migracij, in na vašo nesrečo, vsi s pametnimi telefoni. In evo ga na, problem je tle. Ne razumem tega, ne vem, al ne znate, al nimate več denarja za vlaganje v infrastrukturo, ali kaj za hudiča je..............
In še, koliko časa pa mislite še farbati ljudi, kateri so dali 500 € in več za telefone, da naj imajo nastavljeno omrežje na 2g?
13.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
S! fura omrežje na minimumu. Toliko da dela. Dobiček, ki je vir za vlaganje je potrebno dati lastniku v Avstrijo.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Z bučami se ukvarjajo na kmetiji,...za tovrstan vprašanja se obrnite na PR Si.mobila,.. Ob prenovi celega omrežja govorimo o tem da se omrežje fura na min itd,..
uf-1.gif

b

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.