Novo pri Si.mobilu X.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

knike

Pripravnik
1. mar 2013
99
0
6
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Z bučami se ukvarjajo na kmetiji,...za tovrstan vprašanja se obrnite na PR Si.mobila,.. Ob prenovi celega omrežja govorimo o tem da se omrežje fura na min itd,..
uf-1.gif

b

Saj se bom nehal ukvarjat s tem, ker se me ne tiče več. Samo a veš da se ponavljate kot papige že 9 mesecev s tem, da nadgrajujete
omrežje?
uf-1.gif

A ti to nič ne pove? Le kdo ti še verjame........

knike

Pripravnik
1. mar 2013
99
0
6
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Citat:
lahko omenim,.. je pa verjetno zaenkrat to kar dobra in enostavna rešitev,.. za klice je 2g dost, če pa rabiš 3g pa preklopiš če te moti,..
kot sem rekel moj S2 zaenkrt nima večjih problemov s tem,.. vedno na dvojnem načinu, ,..

b
Če imaš nastavljeno na 3g nisi v dvojnem načinu.

Da bi prestavil na 4g ni helpdesk še nikomur predlagal
evil.gif
?

Ma kakšen 4 G. Saj ne dela. Kolega ima tanovga Samsunga, pa mu ne dela 4G, ker morajo pazi zdej, nadgraditi telefon, da bo
delal na Simobilovem 4G omrežju. Ajoj.............Celo so mu rekli, da se naj obrne na servis za nadgradnjo. Si moreš mislt.
13.gif

Kje je zdej tisto "Imamo najhitrejše 3G omrežje.............KJE ŽE?
sprasujem se.gif

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
4G dela, samo moraš imeti posebej naročnino. Imamo najhitrejše 3G omrežje ( na PAPIRJU ), v praksi NE. Ga nisem dosegel po speedtestu z nobenim aparatom, modemom, itd.

Nazadnje urejeno:

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Je LTE za voice pakete že zunaj?,.. bučke, bučke,. nekdo hudo prikraja resnico
evil.gif
ali tvoj kolega ali pa ti,..
Tvoje govorjenje očitni ni ravno zaupanja vredno...
b

knike

Pripravnik
1. mar 2013
99
0
6
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
4G dela, samo moraš imeti posebej naročnino. Imamo najhitrejše 3G omrežje ( na PAPIRJU ), v praksi NE.

To ne vem, kaj ima, samo sem bil zdraven, ko so mu rekli, da trenutno 4G ne dela, ker se čaka nadgradnja telefona, in da naj se
obrne na servis. Ali je klical ali ne, to ne vem. Vem pa, da je ena nadgradnja bila, pa še vedno 4G NE DELA.. Čudno, ko da Mobitelovo
kartico not, dela, Simobilova popolnoma nova micro sim ne dela. Je menjal kartico, ker kao stara ni dobra, pa ni naredil nič. No je, vrgel je
stran 11 €. In spet so ga preusmerili na servis.
stupid-1.gif

knike

Pripravnik
1. mar 2013
99
0
6
Citat:
evil.gif
b

Buče? Resnica boli a ne?
Pejd malo na vaš FB profil, pa preberi kaj tam piše. Jaz nič ne prikrajam resnice, ker nimam nič od tega. Po moje pri vas drug za drugega ne veste, kaj govorite ljudem. Pejt prebrat kaj so svetovali vaši enemu na FB, ko mu ne dela 4G.
Veš čudi me, da vas folk še prenaša. Resnično.

knike

Pripravnik
1. mar 2013
99
0
6
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Mobitel ima do konca leta brezplačno 4G. Simobil ima naročnino na 4G. Velik minus za simobil.

pa bo spet borovnica napisal bučke bučke bučke...................
evil.gif

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Ko smo bili na predstavitvi smo dobili modem 4G s sim kartico in zastonj do konca leta 2012. Za ostale uporabnike pa naročnina. Ko gledam zemljevid pokritosti imam 4G signal, z modemom 4G ali telefon, ga pa ne dobim v moji okolici ? V LJ - Orion poslovna - Bežigrad
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.021
342
83
www.svetidej.com
Citat:
evil.gif
b
Mobitelovci z LTE Android telefoni lepo indeksirajo omrežje prek SI Lokatorja. Včeraj so poindeksirali 100. zaznano bazno m@ LTE. Pa neuvedba voLTE pri njih ni težava. Klic se itak prešalta na 2G/3G.

Tudi jaz, ki živim v vukojebini bi že lahko uporabljal m@ LTE doma.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Mobitel ima do konca leta brezplačno 4G. Simobil ima naročnino na 4G. Velik minus za simobil.

ja res grozen minus...tisti trije uporabniki ki LTE mogoče DEJANSKO rabijo bojo na Mobitelu...prava zguba za simobil

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
kva vsi zdej borovnico napadate, sej tip ni nč kriv

simobil je postal slab - Dejstvo...toliko tihih klicev kot imam sedaj nisem imel še nikoli, preklaplja med 2g in 3 g kot noro...ce hocem da klica zanesljivo uspe moram dati na 2G...vceraj sem zagotovo 4x imel prekinjen - tihi klic...Tudi pri prenosu podatkov se prenos kr obesi in dostikrat dela 2g bolje in bolj zanesljivo kot 3g...v glavnem Simobil ga serje big time in prav bi bilo da se po enem letu norcevanja iz uporabnikov nehajo pretvarjat in povedo kaj je dejansko narobe..ker verjamem, da nam bo tudi zvestim uporabnikom pocasi prekipelo...

da pa bi vsakokrat spreminjal med 2g in 3 g glede na potrebe pa se mi zdi smesno in butasto...in predlog naj pač menjavamo po potrebi je naravnost smešen...

knike

Pripravnik
1. mar 2013
99
0
6
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
kva vsi zdej borovnico napadate, sej tip ni nč kriv

Saj ga nihče ne napada. Po svoje ga razumem. Je pa Hepan prav napisal.
Sam sem bil zelo zadovoljen z njihovimi storitvami. Do nadgradnje. Pol pa..........

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
No, en takih, ki ima omrezje na 2G nastavljeno sem tudi jaz. Enostavno je telefon na 3G neuporaben. Za sluzbo opravim veliko klicev in ... ze za dobit koga je tezava, vcasih kr sredi pogovora prekinja itd... in ko sem 2 ali 3x poklical na simobilov center tehniki "preverili moje polozaje oz lokacije ob prekinitvah" - sem jim sporocil in ugotovili, da mi omrezje niha in da naj preklopim na 2G. Mimogrede: zivim v centru Postojne.

To sem naredil in sedaj je relativno mir. 3G, 4G, 5G ne rabim .... rabim da mi telefon dela, SMS in klice. Pika
smile-1.gif
Surfanje in ostalo naredim s tablico.

Na Simobilu sem predvsem zaradi tega, ker imajo tarifo svet. Ker imam ogromno prejetih klicev tudi ko sem na dopustu, se mi tista narocnina povrne 10x na dopustih zunaj EU
smile-1.gif

Ko bodo pa kaj takega imeli tudi drugi pa ... bomo pac premislili
smile-1.gif

flajr

Pripravnik
27. sep 2007
375
0
16
Ob vsem pisarjenju o "neuporabnem 3G" moram dodati še svoje izkušnje. Od poletja 2011, ko je Simobil dodal veliko novih 3G baznih postaj, imam telefon nastavljen na samo 3G, ker je pokritost tam, kjer se običajno nahajam, dobra, praktično odlična. Prenosa podatkov ne uporabljam, veliko pa telefoniram in nimam nobenih težav, kakršne opisujete. Enkrat na mesec se mogoče med klicem prekine zveza, to je pa tudi vse. Tako da jaz sem s 3G popolnoma zadovoljen.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.165
487
83
Simobil zalostno, vceraj v mb center niso delovali klici med 7 in 1 uro zjutraj. Ponavadi je javilo call failed, vcasih je zvonilo, a ko se je oglasil je prekinilo, za silo so delovali sms-ji. Ne mores verjet, da eni lampijoncki onesposobijo celotno omrezje...

astet

Pripravnik
4. jan 2012
95
14
8
Jest ne vem kaj se vi toliko sekirate zaradi signala in pa uslug katere nudi Simobil. Pri nas v Sloveniji so tri podjetja katera nudijo mobilno omrežje in če ti eno ne odgovarja enostavno greš drugam. Vsako podjetje sebe hvali saj takšen je zakon preživetja od strank pa je potem odvisno ali mu verjamejo ali ne. Če bom jaz rekel, da imam največjega in najboljšega ni verjetno, da je to tudi res vendar nekatere bodo pa probale potem pa ene ostanejo ki jim je tisto čisto dovolj druge pa gredo enostavno drugam in me niti ne pogledajo več. Tako pač je tudi pri vsem ostalem. Če ti Simobil ni všeč greš na Mobitel, Tušmobil in si zadovoljen uporabnik.

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.