Novo pri Si.mobilu X.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.489
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
načeloma se z vami strinjam,..vseeno pa je treba vedeti da omrežje stane in da je LTE nekako premijska storitev, ki jo bodo potem uporabljali le tisti, ki jo dejasnko potrebujejo,..

b

Tudi UMTS, HSxPA,... so premijske storitve... pa ne stanejo nic vec, kot ce bi uporabljal GPRS ali EDGE ... Tudi na zacetku se to ni zaracunavalo posebej... Jaz se vedno mislim, da ce bo ta dodatek za "premijsko storitev" ostal tudi po brezplacnem obdobju... bo osip velik... in bo zelo majhen odstotek tistih, ki bodo res pripravljeni placati "premijsko storitev" ...
grims-1.gif
...

map

Guru
6. jul 2008
7.847
1.965
113
najrajš na babi
Pri Simobilu težko govorimo o kakšnih premijskih storitvah, bolj base storitve za ofce. Tu mate, ko vas j..... pa pričajte kako znate.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
nahrung002.gif

@Deky_ , ko bom od operaterjev dobil 100 % pokritost SLOVENIJE, GSM, 3G, LTE, in zanesljivo delovanje omrežja , bom zadovoljen s storitvami, in sem pripravljen plačati tudi več naročnine na mesec kot imam sedaj.

Nazadnje urejeno:

torcida_st

Pripravnik
6. okt 2007
509
0
16
Če vključim opcija naprimer mobilni internet dnevni ali opcija 3GB se to samo izključi na koncu obračunskega obdobja ali je teba sam?
Za opcijo mobilni internet dnevni me še zanima če se mora vsak dan posebej vključevat ?

tafrishnzelen

Pripravnik
4. sep 2007
260
0
16
Oprosti, ampak ti pa si [cenzura]. Kaksna 100% pokritost? Pa kje ti zivis? Komu pa mislis da se to splaca? Dej ne bluzi...
bonk.gif

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Da, začelo se je testiranje 5G (samsung) .
@tafrishnzelen
, bi te prosil če mi lahko na ZS, PROSIM, razložiš - napišeš, kaj si mislil s tem povedati. Hvala. Da ne smetiva posta.

Nazadnje urejeno:

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.075
136
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik map pravi:
Eno bedasto vprašanje. zakaj vsi operateri, ne samo Simobil forsirajo te Samsung tablice?. Še enga Ipada nisem vidu v akciji. Mel je Simobil in mobitel neka zadeve preko Istore, ampak samo neuporabne 16g modele. Zgleda da korejcem zaloge ostajajo, pa jih za đabe nudijo naivnim operaterjem.

Kje pa misliš da izdelujejo Apple tablice in aparate?
smile-1.gif
Kakor vem imajo pri S! še zmeraj akcijo na kateri koli model Apple tablice dobiš 300eur popusta, če pri njih skleneš naročnino za internet.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
24.05.2013 - 00:00 h 24.05.2013 - 05:00 h . Pomurska regija - Zaradi nadgradenj utegne v času posodobitve prihajati do kratkotrajnih motenj na posamezni lokaciji pri uporabi 3G storitev. V tem času bodo promet predvidoma pokrile sosednje lokacije, kar pomeni, da boste uporabniki storitve v večini primerov lahko uporabljali nemoteno.

map

Guru
6. jul 2008
7.847
1.965
113
najrajš na babi
Če je verjeti tem podatkom o dobičku in izplačilu dividend

http://www.mobilna-telefonija.com/operaterji/simobil/

Potem takem ni čudno, da je omrežje v kurcu, saj kolk so zaslužili je šlo lastnikom na tuje, za investicije pa verjetno samo puf, ki ga je čedalje težje dobiti, pa evropski dinarčki, ki jih je čedalje težje dobiti. Ko bi vsaj en del sredstev vložili v razvoj. Mislim, da jim je vlak odpeljal in težko ga bojo dohiteli, da bodo kaj na omrežju postorili in bli pred drugimi.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
nahrung002.gif

@Deky_ , ko bom od operaterjev dobil 100 % pokritost SLOVENIJE, GSM, 3G, LTE, in zanesljivo delovanje omrežja , bom zadovoljen s storitvami, in sem pripravljen plačati tudi več naročnine na mesec kot imam sedaj.

Oh come on
hysterical-1.gif

A telefon bo pa za tabo roza Enorog nosil?
smile-1.gif

Ce rabis 100% pokritost (RABIS, ne "kul se mi zdi ideja") si kupi Thurayin telefon (300 EUR na eBayu), prepaid kartico (13 USD/leto narocnine, .50centov minuta), pa izvoli. Ampak, fak, se vedno bos rabil juzno nebo videt
smile-1.gif

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik knike pravi:

"..., a ste pripravljeni na en test,..."

To gre najbrž za naučeno frazo podano iz strani vrlih psihologov prodaje
grin1.gif
, kateri so seveda bili najeti.

Nekateri operterji, prodajalci so se jo naučili na pamet, nekateri pa po vsej verjetnosti imajo pripopano zraven monitorja
smile-1.gif

Operter se ravna tako kot mu teži vodja ta pa kot mu nalagajo smernice iz strani vodstva, ti pa se ravnajo na podlagi statistike in analize zgoraj navedenih pametnjakovičev, omrežje pa seveda govori svoj jezik, katerega očitno znotraj Simobila nobeden ne razume
bonk.gif

Lp.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.