Novo pri Si.mobilu X.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.621
208
63
Kranj
Citat:
Uporabnik darlev pravi:
Pa prisla sta v ponudbo še Prestigio Multipad 2 Ultra Duo 8.0 (beli in črni) in Samsung Galaxy Fame.....
na spletu je?

je, samo cene so pa
bonk.gif

http://www.simobil.si/sl/inside.cp2?cid=678AE14C-CA57-95A1-43DC-FE1E1C7C3944&linkid=miContent

160€ ob 24 vezavi, 170€ ob 12 vezavi.

Nazadnje urejeno:

darlev

Fizikalc
18. apr 2008
690
65
28
Ljubljana

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
sklenil sem pogodbo za paket 9, nisem vzel telefona...kaj se zgodi, če prekinem? kazen, kakšna približno?

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Dobil si popust pri naročnini : 40 € + DDV. Poglej na moj Si.mobil, koliko znaša kazen ali predčasno odplačati.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
to je rešitev za vse tiste, ki potrebujete signal v vsaki jebini,...kljub konfiguraciji slovenije je ta precej dobro pokrita tudi s strani Si.mobila...
b

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Po pisanju na forumu sodeč je to rešitev za dober del simobilovih uporabnikov kot praktičen nadomestek ob dnevnem izpadu
evil.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
ja valjda in forumska klientela je merilo,..,.. vsi si.mobilovci imajo probleme in nobeden mobitelovec kaj šele tuševec nima problemov,..
zakaj imajo nekateri vedno probleme, drugi pa malokrat ali nikoli,.. brezpredmetna debata,..
b

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Dobil si popust pri naročnini : 40 € + DDV. Poglej na moj Si.mobil, koliko znaša kazen ali predčasno odplačati.

Ne najdem te opcije na moj.simobil.si, bom moral vprašati na simobilu..glede na to, da ta popust dobiš odštet pri naročnini v naslednjih 24 mesecih, kolikor mi je znano, mora biti potem kazen par €?

zdaj sem ugotovil, da je krivo omrežje, ne pa moj telefon, ko včasih kličem, pa ne slišim sogovornika in podobno...glede na to, da kupujem nek top telefon, punca tudi, greva na mobitel, tam ni problemov...že prvič sem prestopil izključno zaradi cene, polovička se je res izpačala

Nazadnje urejeno:

Cooper

Pripravnik
27. jan 2009
498
0
16
Ljubljana
Simobil ima prakso, da celoten popust s položnice odbijejo takoj. Torej, mesečna položnica je zmanjšana za znesek popusta. V kolikor je razpoložljivi znesek popusta višji od položnice, potem se popust obračuna še na naslednji položnici itd. Popust se torej NE odšteva celotno dobo vezave, pač pa le prva dva, tri mesece.

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
ja valjda in forumska klientela je merilo,..,.. vsi si.mobilovci imajo probleme in nobeden mobitelovec kaj šele tuševec nima problemov,..
zakaj imajo nekateri vedno probleme, drugi pa malokrat ali nikoli,.. brezpredmetna debata,..
b
Verjetno o tistih težavah pišejo v drugi temi, ne pa v tej o Si.Mobilu.

map

Guru
6. jul 2008
7.847
1.965
113
najrajš na babi
Pod zavihkom DOMOV pri sliki telefona klikni VEČ, ter nato na desni strani IZRAČUNAJ. Ali pa zavihek UPORABNIŠKE NASTAVITVE nato MOJ PROFIL in desno IZRAČUNAJ

Nazadnje urejeno:

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
desno nimam nobenega izračunaj, niti kjerkoli drugje...začuda mi piše še vedno paket preprosto zame in ne paket 9...

Pri uporabniški vlogi mi piše Omejen dostop. Mogoče je v tem kaka fora...

Nazadnje urejeno:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.489
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik mobifrik99 pravi:
desno nimam nobenega izračunaj, niti kjerkoli drugje...začuda mi piše še vedno paket preprosto zame in ne paket 9...

Pri uporabniški vlogi mi piše Omejen dostop. Mogoče je v tem kaka fora...

Poklici na Si.mobil ... tam ti bodo verjetno najbolj gotovo znali povedati, koliko moras placati, ce predcasno prekines... in tudi to, zakaj imas omejen dostop in nimas teh opcij v spletni aplikaciji "Moj Si.mobil" ...

Starck

Pripravnik
1. maj 2011
44
0
6
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
b

Še zadnjič saj je škoda mojega časa.... z eno besedo ...šalabajzerji na n-to potenco! Da neka vukojebina ne vleče S! signala še nekako prebavim, da pa imate luknje na glavni cesti Izola (od bivšega Hill burgerja naprej) - Strunjan - Valeta..... v 2013 ne hvala in nasvidenje!

Pa ne mi sedaj s klientelo; po tej izjavi sodeč, smo mi očitno manj vredni od ostalih ovc, ki so tiho in plačujejo račune za vaše šalabajzerstvo!?!?

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Nihče ni rekel da ste manj vredni od ostalih naročnikov, v nekaterih primerih ste celo dobrodošli, saj prvi opozorite na napake, ki se zgodijo in tako so lahko prej odpravljene,..in imate dodatno prednost,.. dodaten kanal za reševanje problemov,.. mene,..

Pri novem operaterju pa želim 110% pokritost in poslovanje brez napak (priznanih ali nepriznanih),.. ter seveda kar najkrajši čas, ko bosta i Mobitel in Tušmobil pokrila še zadnje osamelce brez signala,..

dodajam pa še zemljevid pokritosti:
- Mobitel
- Si.mobil
- Tušmobil

b

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
borovnica pomiri se, sem bil prej pri mobitelu in sedaj nekaj let pri simobilu, mene boli kje sem, sam da mam učinkovito in dobro storitev za čim manj denarja. Če pa simobil ne zagotavlja 3G signala kot se zagre, to mene preveč živcira, ker sem dosti na internetu. Danes v Planetu Tuš Celje želim klicat iz ene trgovine in mi vrže, da ni signala in mi preklaplja na 2G. Še prej ročno preklopim na 2G in dobim poln signal. Nesprejemljivo, razen, če bi rabil telefon samo za klicanje...grem pač na mobitel 2013, v bistvu mi še bolj odgovarja, plačam par eurov več na mesec, sam bo delalo, ker mi je že prej.

Je pa smešno, da sem živel kar nekaj časa v zmoti in sem mislil, da mi telefon štrajka...pol pa vidim tu pritožbe in sem šele potem postal pozoren...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.