Novo pri Si.mobilu X.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

map

Guru
6. jul 2008
7.847
1.965
113
najrajš na babi
Vse skupaj mi smrdi po kartelskem dogovarjanju. Konec 2011 paket preprosto zame, poznam ogromno ljudi ki je migriralo takrat k Simobilu pa še tisti ki so bili na Simobilu so plačevali oderuško ceno za spremembo paketa (okoli 40 EUR.). Konec leta 2012 Simobil ne mrdne skoraj nič pri svojih paketih, Mobitel ponudi 2013 paket. Vze živo leti k njim, še celo moja baba, ki je drugače zagrizena simobilovka že od samga začetka. Pač po petih letih je rabla nov telefon, Simobil pa ji ni mogel ponuditi pametnega paketa (edini primerni paket so imeli M zate, ki je pa drag kot pes). V odgovor takoj po koncu mobitelove akcije vrže tuš ven paket NAJBLIŽJI, takoj za njim še Simobil svoj umotvor. Vse skupaj res diši po nekem kartelskem dogovarjanju za enakomerno porazdelitev naročnikov. Banda telekumikacijska.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Prehodi med paketi:
Vsi obstoječi Si.mobilovi uporabniki lahko kot zamenjate svoj trenutni naročniški paket v Paket 9, pri čemer se zaračuna strošek migracije v višini 20 EUR. Možna je le ena menjava paketa v obračunskem obdobju.

map

Guru
6. jul 2008
7.847
1.965
113
najrajš na babi
To je mišleno če že imaš veljaven aneks za kak drugi paket. Če nimaš aneksa verjetno migriraš brezplačno. Tako je bilo pri preprosto zame. Meni se je takrat ravno aneks iztekel in sem spremenil v preprosto zame brezplačno, kolegi so pa takrat plačevali 40 €.

Nazadnje urejeno:

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik map pravi:
Malo dražje je kot recimo BIGBOB, ampak se lahko vežeš in GSM vzameš. Tak da je kr OK.
Zakaj pa bi to naredil?
Če dobiš telefon za 100 EUR ceneje , no strings attached, v navadni trgovini.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
KSZ
A še mu ne dela Klapa? Zdaj kot kaže od včeraj ne dela na nobenem vpogledovalniku...

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Aja? Meni že od včeraj na dveh različnih računalnikih na dveh različnih net ponudnikih, na IE (ne vem ker), mozili in Chromu ne dela.
Javi tole:
HTTP Status 500 -

--------------------------------------------------------------------------------

type Exception report

description The server encountered an internal error () that prevented it from fulfilling this request.

exception

org.springframework.beans.factory.BeanCreationException: Error creating bean with name 'dispatcherDebug' defined in ServletContext resource [/WEB-INF/dispatcher-servlet.xml]: Instantiation of bean failed; nested exception is org.springframework.beans.BeanInstantiationException: Could not instantiate bean class [net.biberius.spring.debug.DispatcherDebugSingleton]: Constructor threw exception; nested exception is java.lang.IllegalStateException: Singleton already initialized!
org.springframework.beans.factory.support.AbstractAutowireCapableBeanFactory.instantiateBean(AbstractAutowireCapableBeanFactory.java:883)
org.springframework.beans.factory.support.AbstractAutowireCapableBeanFactory.createBeanInstance(AbstractAutowireCapableBeanFactory.java:839)
org.springframework

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.409
2.418
113
Evo vprašanje, ta nov paket 9, a je kakšna razlika med tem novim paketom in starim paketom preprosto zame?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.246
6.085
113
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
KSZ
A še mu ne dela Klapa? Zdaj kot kaže od včeraj ne dela na nobenem vpogledovalniku...
Meni tudi včeraj in danes izpisuje to Java napako.

ambroz

Pripravnik
27. apr 2010
116
0
16
Mogoče ne bo odveč pojasnilo, da je za prehod na Paket 9 pogoj 24-mesečna vezava. To me je nekoliko presenetilo, saj Simobil tega v oglasnih informacijah jasno ne pove.

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Mene bolj moti to, da ti že v osnovi ponujajo 999MB prenosa, nakup boljšega telefona pa je pogojen z dodatnim zakupom prenosa...
17758-icon_confused.gif

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
To sem se tudi jaz sprasevel.
Torej ne rabim novega telefona....ne morem spremeniti paketa.
Zakaj bi se vezal:(((

Tomo

Pripravnik
5. sep 2007
70
0
6
Obišči stran
Dodaten zakup prenosa ni potreben pri nakupu telefona, res pa je, da je telefon potem dražji.

Sicer pa vezava s telefonom ni potrebna, možna je vezava tudi z Bonusom pri pogovorih in storitvah. Praktično na slabšem nisi skoraj nič. Če pa že želiš telefon po enem letu, pa sorazmerno vrneš ta bonus, bonus si pa takrat tako ali tako že v svojo korist porabil.

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Pri paketu 9 je cena z davkom ali brez?

Ko sem se nekaj let nazaj vezal na Si.mobil s tisto polovičko so me presenetili in šele kasneje na računu pribili tudi davek, katerega sem itak pričakoval v tisti ceni.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.