Novo pri Si.mobilu X.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:
Ja res je to mau čudno. Včeraj sem na enem prodajnem mestu ravno o tem spraševal in mi je prodajalec rekel, da velja ta paket samo ob vezavi za 24 mesecev...

Jaz sem hotu spremenit preko moj.simobil pa ni šlo... Kličem na helpdesk, rečejo da gre samo na prodajnem mestu z vezavo...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.489
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Tole sem ravnokar zasledil na FB profilu Monitorja ...

Simobil_uvaja...-20130405-123006.jpg

Simobil uvaja novost - SMSi do tujih naročnikov niso več enakovredni SMSom za domače....

"Sporočila, poslana iz Slovenije na številko tujega operaterja, se bodo od 7. 5. 2013 zaračunavala ločeno od sporočil poslanih v Slovenijo. Cena v tujino poslanega sporočila bo znašala 0,15 EUR za SMS/MMS in bo enaka za vse tuje države. Ta sporočila ne bodo več vključena v mesečno naročnino zakupljenih enot sporočil SMS/MMS."

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Svašta.... že tko aplikacije, kot so Viber in Skype npr. rušijo SMS-e, zdej jih bojo še bolj.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Tole sem ravnokar zasledil na FB profilu Monitorja ...

Simobil_uvaja...-20130405-123006.jpg

Simobil uvaja novost - SMSi do tujih naročnikov niso več enakovredni SMSom za domače....

"Sporočila, poslana iz Slovenije na številko tujega operaterja, se bodo od 7. 5. 2013 zaračunavala ločeno od sporočil poslanih v Slovenijo. Cena v tujino poslanega sporočila bo znašala 0,15 EUR za SMS/MMS in bo enaka za vse tuje države. Ta sporočila ne bodo več vključena v mesečno naročnino zakupljenih enot sporočil SMS/MMS."

Če je to samo njihova finta, jih bo spet stalo naročnikov...
bonk.gif

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.021
342
83
www.svetidej.com
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Sej Tusmobil ima ze od nekdaj tako, ce se prav spomnim... Da se SMSi poslani v tujino obracunavajo posebej in ne gre iz zakupljenih kolicin ...
V Free se obračunavajo, v Brezmejnih in drugih paketih gredo iz zakupljenih enot.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Sej Tusmobil ima ze od nekdaj tako, ce se prav spomnim... Da se SMSi poslani v tujino obracunavajo posebej in ne gre iz zakupljenih kolicin ...

To je bila izjema pri paketih FREE, pri vseh ostalih paketih gre poslan sms v tujino iz volumen storitev.

Tole kar se pa trenutno obeta pri Simobilu, se pa nanaša na vse trenutne pakete, sprememba pogojev, vključujoč tudi PAKET 9, tko da je potrebno zelo dobro premisliti preden se uporabnik veže, ker drugače bo prepozno ko en krat vzameš mobilnik, bodo same kolobocije, pamet v glavo , če se to za uporabnika še splača, meni ne bi ustrezalo, ker kar nekaj sms-ov mi konča na tuje številke poslane iz SLO.

Lp.

ambroz

Pripravnik
27. apr 2010
116
0
16
Citat:
Uporabnik grenivka pravi:
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
http://www.simobil.si/sl/inside.cp2?cid=E8193EA8-9FCE-7892-AD17-BA6E3E88366C&linkid=packagesZate
Simobil paket 9

pr izjava
http://www.simobil.si/sl/insid...B4-3F064BD396A4

Nikjer ni omenjeno, da paketa NE MOREŠ skleniti brez vezave 24 mesecev.

Saj lepo piše, da je na voljo samo ob 24 mesečni vezavi!
klik

Dikcijo "Na voljo le ob vezavi za 24 mesecev." so dodali ravnokar, ker je bilo preveč vprašanj in slabe volje.
Prej so želeli zahinaviti.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63

svinjarija.... 15 centov za sms...pa saj niso normalni...se malo pa bodo zaceli racunat mejle na vse druge domene kot .si....smradi eni kapitalistični...bom pc babavo kaki predplacniiski paket z zakupljenimi enotami,,,,

samo cakam da zacnejo racunat se dohodne sms...pa sms poslan na stevilko v gostovanju...smradi simobilovi....

in vedno obljubljajo neke zadeve za vedno....potem pa splosne pogoje menjujejo

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Inšpekcije ?!?

Nadomestilo so jim takrat prepovedale, kaj pa tole ?

Drugi operaterji ?

Kot pravim; simobila pa zgleda tudi nič ne izuči... Že nadomestilo ni bilo "dobro" sprejeto, ki se je končalo s kar lepim osipom uporabnikov, zdaj pa tole... Prav silijo v nesrečo...

Jaz imam včasih SMS promet s Hrvaško, zato nisem prav nič navdušen nad to spremembo...
bonk.gif

flajr

Pripravnik
27. sep 2007
375
0
16
Najbolj moteče je to, da so spet postavili ceno nečemu, kar jih čisto nič ne stane. Pri nadomestilu si vsaj dobil obljubljene neke "ugodnosti", ti SMSi pa so navadna kraja denarja.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.