Novo pri Si.mobilu X.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Naročnina je 19,90 € z DDV
Cene za klice, sporočila in prenos podatkov izven zakupljenih količin: Z DDV

0,15 EUR/min za vse klice v Sloveniji,
0,15 EUR za sporočilo SMS ali MMS v Sloveniji,
0,0005 EUR/kB v Si.mobilovem omrežju,

Nazadnje urejeno:

darlev

Fizikalc
18. apr 2008
690
65
28
Ljubljana
Citat:
Uporabnik mobifrik99 pravi:
Pri paketu 9 je cena z davkom ali brez?

Ko sem se nekaj let nazaj vezal na Si.mobil s tisto polovičko so me presenetili in šele kasneje na računu pribili tudi davek, katerega sem itak pričakoval v tisti ceni.

To ti ne verjamem.... Po mojem je bila fora da si ti menjal paket sredi cikla in se ti je zaračunalo malo več, ker je bila zaračunana še razlika do obračunskega obdobja. Če se ne motim je tudi že nekaj časa zakon ki prepoveduje dajati v reklame in cenike cene brez ddv.... Uglavnm če si šel takrat na paket recimo M ZAME (to je stari paket) je bila normalna naročnina z DDV 21€ polovična pa je pomenila da si imel ti na računu 10.5€ z DDV. Je pa tudi res da imaš v postavkah na računu ki ga dobiš na dom vedno cene brez ddv nato pa je na koncu zaračunan cel znesek vseh postav plus ddv..... Upam da nisem preveč zakompliciral.....
cool-1.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Vem vem, ampak ker si napisal, da pride k simobilu S4 z LTE...vsi naši operaterji, kateri bodo imeli S4 v ponudbi bodo imeli S4 z LTE, tako da to ni nekaj ne vem kaj.

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Citat:
Uporabnik darlev pravi:
Citat:
Uporabnik mobifrik99 pravi:
Pri paketu 9 je cena z davkom ali brez?

Ko sem se nekaj let nazaj vezal na Si.mobil s tisto polovičko so me presenetili in šele kasneje na računu pribili tudi davek, katerega sem itak pričakoval v tisti ceni.

To ti ne verjamem.... Po mojem je bila fora da si ti menjal paket sredi cikla in se ti je zaračunalo malo več, ker je bila zaračunana še razlika do obračunskega obdobja. Če se ne motim je tudi že nekaj časa zakon ki prepoveduje dajati v reklame in cenike cene brez ddv.... Uglavnm če si šel takrat na paket recimo M ZAME (to je stari paket) je bila normalna naročnina z DDV 21€ polovična pa je pomenila da si imel ti na računu 10.5€ z DDV. Je pa tudi res da imaš v postavkah na računu ki ga dobiš na dom vedno cene brez ddv nato pa je na koncu zaračunan cel znesek vseh postav plus ddv..... Upam da nisem preveč zakompliciral.....
cool-1.gif

Mogoče ne spremljam dovolj in so vmes povišali ceno paketa.

Vem, da je bila cena okroglih 18€, na računu imam 16,67€ brez ddv, torej je polovica 8,34€ brez ddv, z davkom to znese 10,08€.

Ali se je povišala cena vmes? Nimam pojma...
sprasujem se.gif

Kakorkoli, z opcijo 1gb za 9€ se mi sedaj absolutno splača iti na paket 9, ker tole polovičko je lahko tudi vprašanje časa kdaj jo bodo skenslali kot paket, ker je že prastar...

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.468
109
63
40
Malo tu,malo tam :)
To imaš paket 3ZAME kateri je imel 18€ naročnine nato so pa avg.2011 povečali naročnino na 20€

Torej imaš 1001 min v Si.mobil 1001 min v stacionarna omrežja 1001 SMS ( če imaš opcijo 201 za 12€ imaš še 201 min v DMO )

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
KSZ
Kaj je zdaj z ono android aplikacijo Si.info ??? Dam preverjat porabo, pa se vidi samo črna luknja namesto podatkov... Ostale funkcije delujejo.

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
124
Ja, razumemo. Ampak, je to v skladu z načelom "9 EUR za vedno", ali je pač pisalo "polovička za vedno"? Če je drugo, pol ni kaj.

Pa še nekaj glede S4: cene trojkam že padajo ??
cheer.gif

Ja, bilo je "polovička za vedno" ... pol je pa vse OK.

Nazadnje urejeno:

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Je kdo imel izterjavo Si.mobila (njihovih odvetniških pisarn) za zapadle obveznosti (manjši znesek)? Me prosim kontaktira preko ZS?Hvala.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.075
136
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
KSZ
Kaj je zdaj z ono android aplikacijo Si.info ??? Dam preverjat porabo, pa se vidi samo črna luknja namesto podatkov... Ostale funkcije delujejo.

Si si namestil novo Si.info app ali uporabljaš staro? Verjetno zato ne dela.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
KSZ

Si si namestil novo Si.info app ali uporabljaš staro? Verjetno zato ne dela.

Nebi vedel katera je...

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
Sem opazil nekaj čudnega v zadnjih 2 dneh...
Mobilni internet v brskalniku načeloma deluje brez problema. Ko pa hočem kaj osvežiti v kakšni aplikaciji piše da ni povezave
13.gif

Isto je s tole aplikacijo Si.Info - preko wifi-ja osveži normalno, preko mobilnega omrežja pa ni povezave
crazy1.gif

Kakšen predlog kako to porihtati?

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Sem sprobal in nimam črne luknje.

Nobelovo nagrado ? Očitno na moji napravi ne deluje... Jebiga... Vse pa tudi ne more...

Nazadnje urejeno:

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Ja res je to mau čudno. Včeraj sem na enem prodajnem mestu ravno o tem spraševal in mi je prodajalec rekel, da velja ta paket samo ob vezavi za 24 mesecev...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.