Novo pri Si.mobilu X.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Dexter pometi najprej pred vrati svojega operaterja,.. stanje je daleč od rožnatega,..
b

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Klice in SMS-e z lahkoto nadomesti aplikacija Viber, verjamem pa, da v bližnji prihodnosti lahko pričakujemo poplavo podobnih aplikacij. Mobilnim operaterjem bo preostalo edino še, da tržijo pakete, ki bodo na voljo samo z zakupljenimi količinami podatkov, npr. 1 GB - 10 EUR, 5 GB - 15 EUR, 10 GB - 20 EUR in tako naprej... Klici in SMS-i bodo šli v arhiv...

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Dexter pometi najprej pred vrati svojega operaterja,.. stanje je daleč od rožnatega,..
b

467716-post_slo.gif

Točno tako... Osip naročnikov, pa tudi omrežje ni več baš nešto, kolikor opažam...

filipvv

Zelenc'
7. mar 2013
16
0
1
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Citat:
b

467716-post_slo.gif

Točno tako... Osip naročnikov, pa tudi omrežje ni več baš nešto, kolikor opažam...

Da o cenah niti ne izgubljamo besed
bonk.gif

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Citat:
b

467716-post_slo.gif

Definitivno manj težav na omrežjo ali pa sploh nič v primerjavi z omenjenim. Slabo opažaš. Sedi 1
grims-1.gif

Lp.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
.. morda pa se kdaj tudi na Tušu uredi kar se je nakopičilo,.. upanje umre zadnje,.. zdaj pa z moje strani zaključujem to debato,..
...morda kaj novega pri Si.mobilu? manj težav s klici?
b

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Si bral moj post od včeraj ? Sedaj po updejtu gsm + umts na smeltu - wtc , signal dober in tudi prenos ? Moja lokacija je Orion poslovna. Čakam še updejt na merkatorju poslovna na dunajski.
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
odlično,.. važno da se premika,.. prenova omrežja je res obsežna in težko bi pričakovali da bo skozi brez težav,.. upam pa da bo težav čim manj,..
b

Wolf

Zelenc'
28. jul 2007
29
0
1
Citat:
.. morda pa se kdaj tudi na Tušu uredi kar se je nakopičilo,.. upanje umre zadnje,.. zdaj pa z moje strani zaključujem to debato,..
...morda kaj novega pri Si.mobilu? manj težav s klici?
b

Težave s klici....no, konkretno recimo za Maribor je letos napram lanske jeseni izboljšanje občutno. V mislim imam predvsem "tihe" klice. Občasno se mi tak klic zgodi le še v primeru, ko me nekdo pokliče iz Tušmobila. Pa še v tem primeru je vedno tako, da sogovornik mene sliši, obratno pa ne.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Citat:
Citat:
b

467716-post_slo.gif

Definitivno manj težav na omrežjo ali pa sploh nič v primerjavi z omenjenim. Slabo opažaš. Sedi 1
grims-1.gif

Lp.

V bistvu BMK... Ampak se s studom spomnim časov, ko sem bil še na mobitelu, ko je pri polnem signalu bil med pogovorom hujši šum in motnje kot pri starih crossbar centralah za stacionarno telefonijo... V isti aparat sem dal potem kartico od simobila, pa sem že imel zvok brez šuma primerljiv z EWSD in SI2000 centralo...

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
KSZ

Meni so danes namesto vklopa VPN storitve prekinili naročniško razmerje in sedaj vsem javlja, da ta številka ne obstaja več
hysterical-1.gif

Naj bi se dalo urediti, ampak...
10.gif

Edit: spet sem v omrežju (okoli 23 ure jim je uspelo odpraviti problem)
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.489
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Si.mobil predstavlja nov naročniški paket PAKET 9

Si.mobil predstavlja nov naročniški paket PAKET 9, ki vključuje vse, kar uporabnik potrebuje: 999 minut klicev v vsa omrežja v Sloveniji, 999 sporočil SMS/MMS in 999 MB prenosa podatkov za le 19, 90 EUR mesečne naročnine. Ponudba paketa PAKET 9 bo na voljo novim in obstoječim uporabnikom do 30. aprila 2013.

Si.mobil_paket-9-20130327-132354.jpg

http://www.mobile.si/articles/simobil-predstavlja-nov-narocnis.html

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Količine so ok, cena paketa pač ne, če želijo naret raztur
smile-1.gif
Čakam na mobitelovo ponudbo enkrat junija/julija , ko bo konoec dodatka Petka.:)

map

Guru
6. jul 2008
7.847
1.965
113
najrajš na babi
Bivši PREPROSTO ZAME, ki ga imam tudi sam. Kr OK za ta denar. Cenej že ne more biti, potem bi blo že kot BIG BOB z podatkovno opcijo, kar pa verjetno ni cilj. Malo dražje je kot recimo BIGBOB, ampak se lahko vežeš in GSM vzameš. Tak da je kr OK.

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.