Simobil rabi nekoga z omrežjem. Že sedaj ima prepolno omrežje Svoje kar 2 x ( Bob in Simobil - redne pakete) in še T2 gostuje v omrežju.
Težave so znane. Omrežje je zabasano. Povsod po Sloveniji se pojavljajo težave, da se prekinjajo povezave, ne sliši se sogovornika...........Simobil za to ve, pokrene pa bolj malo, ali nič- Narod prepričuje, da je težava v telefonih, ali pa zavaja s tem, da ravno tam, kjer se kdo pritoži, da mu prekinja
opravljajo nadgradnjo. Meni se je tudi to dogajalo. Pa sem prijavljal napake, in so stalno nekaj preverjali, me klicarili njihovi tehniki, me prepričevali, da naj ugasnem telefon, pa spet prižgem...............HALO???? Pa enkrat je bila kriva SIM, pa drugič spet ne.............
Pol mi je pa dopizdilo, in sem šel stran. Ja, na Mobitel. tretji mesec sem na M, pa mi ni niti enkrat prekinilo ob vzpostavitvi povezave, klicani me sliši, in jaz njega. Glede na to, kakšno kvaliteto storitve ponujajo, so prekleto dragi. Pa ne mi zdej borovnica rečt, saj greš lahko drugam. Vem, jebe se vam za 1, ali 10 naročnikov. Kaj pa če jih bo odšlo nekaj tisoč? Kaj pa potem? S takim načinom poslovanja,
da nategujete in zavajte ljudi s temi nadgradnjami, ne bo šlo dolgo. Srečo imate, da je veliko folka vezanega. Sam se nikoli več ne bom vezal. Hvala. Če bom že dal 500 € za telefon, bom dal še tistih 130 €, pa ne bom vezan na nobenega operaterja.
Na kvaliteti ste padli na celi črti, zato je zastonj govoriti o najboljšem 3G omrežju. Ja, najboljšem v tem, da te prekinja, in klicani ne sliši.
Pri nas sem jaz že menjal, sedaj gre še cela širša familija. Vse skupaj nas je 10. Dost je bilo nategovanja!!!
(Nekaj iz Boba.............vse zastonj, lahko je super Bob, če prekinja, prekinja), ostali naročniki na paketih Zame.)