Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Zavaja Cawo ko je napisal: ''Nope.''
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Tudi na UMTS900 se dela
Saj ti pravim, vse je odvisno od tvojih navad, kaj uporabljaš in podobno. Meni osebno novi paketi bolj ustrezajo. Kar ti lahko svetujem je, da na Moj Si.mobil preveriš malo analizo porabe in preračunaš, če bi se ti kak nov paket bolj izplačal.
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Ja, seveda bo šlo tudi drugam. Za LJ pa ne vem, če je smotrno dajati UMTS900, je po moje bolj mišljeno ruralno pokrivanje.
@Jest: iZAME je kul paket, vendar pa nanj vezava ni mogoča.
S tega stališča zna biti boljši kak izmed novih paketov z Opcijo PLUS, dobiš ceneje aparat, kar potem sicer plačuješ "obročno", vendar zraven prejmeš še prenos podatkov kot add on. In lahko se vežeš.
Zelo zaželeno je v mestih imeti UMTS 900/2100 Mhz. UMTS 900 se rabi, da se pokrije notranjosti stavb. Kjer sta signala enaka se mi zdi, da telefon prešalta na UTMS 2100, kjer pa je ta signal slab pa na UMTS 900.Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Ja, seveda bo šlo tudi drugam. Za LJ pa ne vem, če je smotrno dajati UMTS900, je po moje bolj mišljeno ruralno pokrivanje.
Naši operaterji bodo verjetni za LTE namenili frekvenci 800 in 1800 Mhz. Je pa fino, da testirajo. GSA je objavil, da je že 63 LTE naprav v prodaji.Citat:
Uporabnik smejko pravi:
Saj temu je tudi namenjen