Novo pri Si.mobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
To je pa odvisno od zaposlenih, če imajo in če bodo ponudili. Seveda se lahko oglasi tudi pri kakem uporabniku Alterja, če se mu bo le-ta ponudil.

MicroSIM lahko vzameš pri Si.mobilu in menjaš svojo staro, pač plačaš.

Za neke poizkuse, ti pa ne bodo kar dajali, kar je tudi logično, kot pač ne dobiš telefona na test.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Sem mislil tako da proba če dela iphone4 na microsim kartico od simobila , pa bo nabrž tudi vzel ali kupil .

Nazadnje urejeno:

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Dela, če je jailbreakan. Če ni, ne dela oziroma tudi jaz močno dvomim, ker je fora enaka kot z BB App worldom, je vezan na posameznega operaterja oziroma njegovo številko. Saj ima verjetno kakega frenda, ki bi mu lahko svojo posodil?

slo91

Pripravnik
26. jul 2007
435
2
18
Ljubljana
Tako je, ciljal sem na to da imajo v simobilu 1 micro sim, da uporabniki preizkusijo če dela. To se mi zdi tak zanemarljiv strošek za podjetje kot je simobil da sem mislil da ne bo nobenega problema, a sem se zmotil.

Sam sem uporabnik simobila, do sedaj same pozitivne izkušnje, zataknilo se je le pri tem. Ko sem malo prej odšel na mobitel so mi eno od svojih micro sim kartic aktivirali in aparat preizkusili če dela (brezplačno). Na simobilu pa mi je študentka (vsaj lušna je bla:) ) dala micro sim za katero sva potem ugotovila da ni aktivirana tako, da mi kaj prida ni pomagala.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Samo eno vprašanje: In kaj boš naredil, če ne dela? Aparat jailbreakal? Ali prodal?
Če prvo, boš tako ali tako microSIM potreboval, če dela ali ne.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Pa si lahko brskal pi microsim ki je bil v aparatu ,potem je odklenjen aparat .Če ne bi ti že na začetku napisalo da je zaklenjen in ni možnosti uporabe .

slo91

Pripravnik
26. jul 2007
435
2
18
Ljubljana
Cawo:
Telefon bodo verjetno jailbreakali, najprej ga niso mislili zato sem šel probat na simobil če bi slučajno delalo ker na mobitelu ni

TUPLI:
Telefon ni moj zato nevem kok točno so zanj plačali, predvidevam pa da so vzeli kakšno od teh ponudb:
http://www.vipnet.hr/iphone

Po vsej verjetnosti je bil aktiviran s to sim zato je najprej delalo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik slo91 pravi:
Cawo:
Telefon bodo verjetno jailbreakali, najprej ga niso mislili zato sem šel probat na simobil če bi slučajno delalo ker na mobitelu ni

TUPLI:
Telefon ni moj zato nevem kok točno so zanj plačali, predvidevam pa da so vzeli kakšno od teh ponudb:
http://www.vipnet.hr/iphone

Po vsej verjetnosti je bil aktiviran s to sim zato je najprej delalo.

Jailbreak bo mogoce celo sel (pa se za to bos pomoje za aktivacijo potreboval originalno SIM kartico, na katero je zaklenjen)... odklep pa zaenkrat zal ne... Ze od septembra 2010 se caka na odklep iPhone 4, ki ima namescen iOS visji od 4.0.1 ... pa zaenkrat se nic od tega ...

Edino v zadnjih dneh se da zaslediti tovarniski odklep, ki pa stane nekje od 90 do 150€... ne vem pa, ce je mozen tudi za hrvaske iPhone ...

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
V kateri segment naročnikov pa ti spadaš? Prav za vse naročnike so akcije zunaj, za ORTO, Business in ZAME ...

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Si.mobil dela aktivno tudi na izgradnji novih baznih postaj in jih vsak teden tudi nekaj postavi.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.