Novo pri Si.mobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Reklama "...če nimate Iphona, potem pač nimate Iphona". Kaj naj bi to pomenilo
smile-1.gif
? Mogoče posledica kakšnega prevoda?

xeno

Pripravnik
2. mar 2011
39
0
6
L.J.
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik xeno pravi:
... ampak 2 leti plačevat najmanj 55€ (pod to se ne splača), je pa malo za premislit.

Pa od kje tisti, ki primerjate, vedno vzamete najvisje stevilke
smile-1.gif
...

Najnizji pride 35€ mesecno za iPhone 4 (16GB) ... ce gledas tiste pakete, kjer pride 1€ ... Pri iPhone 4 32GB je to 40€ ...

20110610-t9819xb722yme93mquen4my9wc.jpg

Ma ne, primerjal bom iPhone 3GS cene
cool-1.gif
. Paket XS ki si ga navedel, ponuja samo 51 min, brez sms-ov, mislim pa da danes še najbolj asocialni ljudje porabijo več kot 51 min na mesec, torej, spet te bo prišlo do 50€ na mesec. Jaz sem navedel približno ceno za nek srednji paket za iPhone 32GB, ker če že kupuješ, kupi konkretno (16GB pa za musko, filme in aplikacije hiter postane premalo). Torej, paket S zame 16€+33€+5€ smsi te pride 54 na mesec.Vsak pa naj računa zase, koliko minut in katerega iPhona potrebuje.

smejko

Pripravnik
9. jan 2010
260
0
16
danes je bila prodana kar zajetna količina telefonov, tako da očitno gre tudi 1 leto star telefon kot vroče žemlice
wink-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.511
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Napisal si pa drugace, kot si mislil.... Napisal simnamrec NAJMANJ ...
wink-1.gif
in v tvojem priemru je spet obrok "samo" 33€... ostalo bos placal tudi, ce ne bos vzel aparata in aneksa... Stem, da v bistvu 33€ ni samo obrok... Ampak dobis poleg se precejsnjo kolicino zakupljenih podatkov... In to s takim telefonom vsekakor potrebujes.... Mogoce ne ravno 4GB... vsaj tretjino tega pa...

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
Uporabnik smejko pravi:
danes je bila prodana kar zajetna količina telefonov, tako da očitno gre tudi 1 leto star telefon kot vroče žemlice
wink-1.gif

vsak čast, ti ljudje bodo zopet v vrsti za iPhone 7, ker bodo do takrat vezani z aneksom.....
confused-1.gif

smejko

Pripravnik
9. jan 2010
260
0
16
Citat:
Uporabnik sole pravi:
Citat:
Uporabnik smejko pravi:
wink-1.gif

vsak čast, ti ljudje bodo zopet v vrsti za iPhone 7, ker bodo do takrat vezani z aneksom.....
confused-1.gif

Ne lahko so v vrsti že danes če želijo

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Koga pri ***** materni v temi "Novo pri Si.mobilu" zanima kaj bi ti raje izbral?
stupid-1.gif

Nekateri ste pa res tako obremenjeni z jabolki, da preprosto morate pisati neke budalaštine tja v tri dni...
crazy1.gif

brez komentarja...maš pa lep besednjak..
bonk.gif

Sej pa ti je prav povedal.

Nazadnje uredil moderator:

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Koga pri ***** materni v temi "Novo pri Si.mobilu" zanima kaj bi ti raje izbral?
stupid-1.gif

Nekateri ste pa res tako obremenjeni z jabolki, da preprosto morate pisati neke budalaštine tja v tri dni...
crazy1.gif

brez komentarja...maš pa lep besednjak..
bonk.gif

Sej pa ti je prav povedal.

13.gif

Nazadnje uredil moderator:

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Citat:
Uporabnik nejc111 pravi:
Citat:
Uporabnik nejc111 pravi:
Informacije iz prve roke. iPhone dobijo v petek, oz v petek zaposleni delajo od 8 do 10 zvečer, samo za pripravo akcije iPhona. Cena se bo gibala od 1 EUR naprej, prva dva tedna prodaje bo posebna ugodnost paketov ob sklenitvi razmerja, predvsem se gre tuki za podatke.

Bistva kar sem ujel pa je PETEK IN 1€.

Zaslužim si zvezdice za točno napoved
cool-1.gif

Petek je, iPhoni so tu, cene od 1€ naprej, posebne ugodnosti ob sklenitvi razmerja, prodajalne bodo odprte do 10 zvečer, ne samo do 8.
cheer.gif

Kakšne pa so te posebne ugodnosti? (ne provociram, resno...)

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Kolk gre enim izgleda v nos, da si ne morejo sami privoscit, da bi stali tam v vrsti
hysterical-1.gif

hysterical-1.gif
, resno.
provokacije v stilu, da si ga ne morem privoscit niti ne mislim komentirat, lahko pa recem, da ni stvari na svetu, ki bi bila vredna tega, da cakam pred stacuno se preden jo odprejo. in ja, to je zame kretenoidnost.
ce si se pa zal nasel v mojem komentarju pa moje sozalje..

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Zanima me ali je možnost na simobilu zakupiti prenos podatkov za Hrvaško...Rabim za prenosnika...onsnovno surfanje nič pretiranega in samo občasno.
Nekako si predstavljam zadevo kot usb ključek vtaknem v prenosnik in surfam dokler se ne porabi vseh zakupljenih prenosov. Je kaj podobnega na voljo?

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Vzami potem rajši kartico pri enem izmed hrvaških operaterjev, ker roaming operaterjev je zelo drag, predvsem za podatke. Če pa hočeš simobil pa imajo opcije TUJINA (www.simobil.si).

Artist

Pripravnik
20. feb 2011
133
0
16
MB
Kolikor sem ugotovil, ima iPhone 16GB enako ceno kot Galaxy SII, iPhone 32GB pa je za 90 EUR dražji. Pravzaprav korektne cene in primerljivi aparati. Seveda se tehno freaki ne strinjajo z menoj, a tehnični podatki še zdaleč zame niso nekaj najpomembnejšega. Če si ga bom zaželel, ga bom kupil...

top_shit

Pripravnik
13. maj 2011
555
0
16
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
provokacije v stilu, da si ga ne morem privoscit niti ne mislim komentirat, lahko pa recem, da ni stvari na svetu, ki bi bila vredna tega, da cakam pred stacuno se preden jo odprejo. in ja, to je zame kretenoidnost.

zmaga.gif

Pa še res je.

Mene zanima zgolj to, v čem je smisel, da za telefon zagoniš skoraj 500 EUR? Nisem netehnični tip, ampak ...a tale telefon mogoče skuha kosilo? Zna pospravit po stanovanju?

Ja, ziher sem še en tistih, ki si ga ne more privoščit ... zdej pa veste. LOOL

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Eni dajo toliko za grafično kartico, tako da...

Da razne "felne" in spojlerje za avto ne omenjam.
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

top_shit

Pripravnik
13. maj 2011
555
0
16
Ne, ne ... to razumem. Ampak s spojlerji je avto bolj žešæi, fu£ ... grafična je pomembna za ACad, pa igrce ... s telefonom se pa še zmeri da sam telefonirat, sms-sirat, srfat (vse to zna tud npr. NX6) ...

... PA ŠE TO, DA MORAŠ 1 URO STAT V TRGOVINI, DA TI SPULJO TISTIH 500 EUR.

Priceless.

Čez leto dni pa nova zgodba s šestko ...

Ampak OK, vsakemu svoje ...

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.