Novo pri Si.mobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Koga pri ***** materni v temi "Novo pri Si.mobilu" zanima kaj bi ti raje izbral?
stupid-1.gif

Nekateri ste pa res tako obremenjeni z jabolki, da preprosto morate pisati neke budalaštine tja v tri dni...
crazy1.gif

brez komentarja...maš pa lep besednjak..
bonk.gif

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
smo ze ugotovili, ce so zaklenjeni v Simobil omrezje?

Uff, kdaj že :D seveda da so; odklepal pa jih bodo, ko se bo pojavla zastavca na apple strani...; kakšen bo odklep pa bomo videli...upam da bo identičen tovarniškem..

lp

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Naj bi se odklepali tako, da boš Si.mobilu sporočil IMEI aparata, ta pa ga bo naprej sporočila Applu, ki ti bo preko iTunesa omogočil odklep (posodobitev).

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Kolk gre enim izgleda v nos, da si ne morejo sami privoscit, da bi stali tam v vrsti
hysterical-1.gif
Jest, tukaj posploševanje ni na mestu. Vseh iPhone ne pritegne, tudi mene ne. Osebno se tudi meni zdi precenjen in bolj kot ne igrača.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.511
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik wildude pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Kolk gre enim izgleda v nos, da si ne morejo sami privoscit, da bi stali tam v vrsti
hysterical-1.gif
Jest, tukaj posploševanje ni na mestu. Vseh iPhone ne pritegne, tudi mene ne. Osebno se tudi meni zdi precenjen in bolj kot ne igrača.

Ampak ti nisi tako glasen... in ne obtozujes ter ne iznacujes drugih, zakaj stojijo tam v vrsti...
grims-1.gif

nejc111

Pripravnik
15. sep 2007
601
12
18
Citat:
Uporabnik nejc111 pravi:
Informacije iz prve roke. iPhone dobijo v petek, oz v petek zaposleni delajo od 8 do 10 zvečer, samo za pripravo akcije iPhona. Cena se bo gibala od 1 EUR naprej, prva dva tedna prodaje bo posebna ugodnost paketov ob sklenitvi razmerja, predvsem se gre tuki za podatke.

Bistva kar sem ujel pa je PETEK IN 1€.

Zaslužim si zvezdice za točno napoved
cool-1.gif

Petek je, iPhoni so tu, cene od 1€ naprej, posebne ugodnosti ob sklenitvi razmerja, prodajalne bodo odprte do 10 zvečer, ne samo do 8.
cheer.gif

xeno

Pripravnik
2. mar 2011
39
0
6
L.J.
Simobil si pa res privošči reklamo, celo na 24urah. "Dospejo" v novice zaradi 1 let starega telefona. Če bi to ker Američan videl, bi se smejal cel dan. Simobilu vsaka čast za promocijo dogodka, ni kaj, ampak malo (1 leto) prepozno. Če se pa na to gleda kot na uradni vstop iPhona na slovenski trg, potem je pa to čisto druga zadeva.

Mene sicer mika ga vzet, še nimam fona na OS, tako da mi je vseeno a je ios ali android, in res cena 1€ lepo zveni, ampak 2 leti plačevat najmanj 55€ (pod to se ne splača), je pa malo za premislit. Glede na to da pride novi iPhone letos, spet novi drugo leto, novi leta 2013.....ti boš pa še zmeri odplačeval iPhone 4. Glede na to kako se telefoni hitro nadgrajujejo, bi morali tud operaterji skrajšat čas vezave, vsaj razmišljat v to smer (tušmobil ima za 1 leto vezavo, vsaka čast!).

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.406
487
83
::1/128
Men se zdi to bolj pomembno kot uradni prihod iP k nam. Sam sem itak kupil neodklenjenega skoraj pred letom za malo več, kot je na mojem paketu zaklenjen z vezavo za 24m. Drugo je, če itak rabiš kak dražji paket, kjer je telefon konkretno cenejši, potem je za razmislit.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.511
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik xeno pravi:
... ampak 2 leti plačevat najmanj 55€ (pod to se ne splača), je pa malo za premislit.

Pa od kje tisti, ki primerjate, vedno vzamete najvisje stevilke
smile-1.gif
...

Najnizji pride 35€ mesecno za iPhone 4 (16GB) ... ce gledas tiste pakete, kjer pride 1€ ... Pri iPhone 4 32GB je to 40€ ...

20110610-t9819xb722yme93mquen4my9wc.jpg

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
xeno,.. poglej kakšne so cene pri enoletni vezavi in kakšne pri dvodnevni,.. večina ljudi vzame dovoletno vezavo ker je stošek telefona nižji,..
se pa strinjam, da bi lahko ponudili na izbiro obe,..

b

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Saj je OK... pac smo razlicni... ampak zato enim se vedno ni treba druge zaradi oznacevati s kreteni, pa bedaki in nevem kaj se... Vecinoma so to verjetno taki, ki bi z veseljem sami stali tam v vrsti... pa iz kakrsnegakoli razloga ne morejo ... Ni lepo cez nekoga "pljuvati", katerega sploh ne poznas ...

No gremo drugače da se ne boš počutil ogroženega ker imaš pač iPhona, definicija kretena v tem primeru, [censored] je vsak osebek ki stoji v dooolgi vrsti za kos cenene elektronike ki jo mora drago plačat. Primer kretenoidnosti v tujini, ko so napovedani novi Plejstejšnji že ljudje nevem koliko dni prej kampirajo pred firmo ali trgovinami, kjerkoli se bodo že pač prodajali in to le z namnom da jih imajo prvi
bonk.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Ne, nikakor, ne grem pa s tem namenom tja da bom v vrsti stal, če pa pridem tja in je vrsta in nisem ravno lačen ali žejen pa se obrnem, seveda. Ti ne?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.