Novo pri Si.mobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Citat:
Uporabnik Megapixel pravi:
Ne, nisem zaposlen na S!, bi mi pa bilo v cast.

Maš možnost, poglej v zadnje sobotno Delo. Lahko tudi na web, ampak boš prikrajšan za njihov recruitment marketing.

Hehe... Trenutno uzivam v kreativnem delu in prijetnem kolektivu, pa ne razmisljam prevec resno o menjavi.
Sicer sem pred leti dozivel njihov hr marketing, ampak verjamem, da je zaradi nekaterih kadrovskih sprememb
sedaj bolj zanimiv... bom malce preveril, sem pa bolj v pull kot v push modu.

Nazadnje urejeno:

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
iphone je zaenkrat napovedan s kmalu,.. ko pa bo press relese pa bo bolj jasno kje smo in kaj se bo ponujalo,..
b

A bejž no bejž, sedaj si pa povedal novico dneva
bonk.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.510
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Na jabuku je nekdo napisal tole:

Orto v nulo:

15 eur (opcijo mobilni se mi zdi) + 28 eur na mesec. Torej skupaj 43 eur. Noter pa je vključenih 3,5 GB prenosa podatkov.
Iphone pa bo za ceno 1 EUR.

Brez dodatnih stroškov pri naročnini pa bote dali za iphona 500 EUR.

V prosti prodaji pa bo cena 627 EUR.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
A mi kdo razjasni te finte glede zaklepa, ni bilo pred nekaj leti govora nekaj o tem, da se več ne smejo zaklepati aparati?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Jest pravi:

Orto v nulo:

15 eur (opcijo mobilni se mi zdi) + 28 eur na mesec. Torej skupaj 43 eur. Noter pa je vključenih 3,5 GB prenosa podatkov.

Tega ne štekam najbolje. 28*24 = 672 EUR, kar je ogromno...potem se pa omenja še 500 EUR? Pa prosta prodaja 627 EUR.

Pomojem nezanesljive info.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
A tak ti računaš ceno telefona? Naročnina x število mesecev aneksa?

Torej pričakuješ da ti operater podari naročnino ali telefon?
rolleyes-1.gif
Naročnina te pride enako če vzameš telefon ali ne, če dobiš za isti denar še telefon za 1€, ki je druače vreden 627€ to pomeni, da dobiš naročnino ALI telefon brezplačno.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.510
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Sicer nevem, koliko drzijo tele informacije... je pa nekako realno... Kdro pricakuje, da bo mesecno placeval 10€ za storitve in se dobil mobilnik 600€ subvencioniran, ne zna logicno razmisljati
smile-1.gif
...

in takok kot ti racunas ni prav... Za ta denar NE kupis mobilnika... ampak kupis storitve + mobilnik v paketu ... torej po teh informacijah gre izracun nekako takole:

Za 43€ mesecno dobis: Paket Orto u nulo, ki vsebuje neomejeno minut v Si.mobil omrezju, neomejeno SMS/MMSov, 201 minuto v druga omrezja in 3,5 GB podatkov in iPhone za 1€ ...

500€ pa naj bi bil, ce ne vzames tieih 28€/mesec dodatno ... torej potem placujes le 15€ mesec ... in verjetno imas samo 100MB prenosa pdoatkov...

Sicer je to vse bolj kot ne natolcevanje... Pomoje bo kmalu jasno, po kaksnih pogojih se bo prodajal iPhone...
smile-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
A tak ti računaš ceno telefona? Naročnina x število mesecev aneksa?

Torej pričakuješ da ti operater podari naročnino ali telefon?
rolleyes-1.gif
Naročnina te pride enako če vzameš telefon ali ne, če dobiš za isti denar še telefon za 1€, ki je druače vreden 627€ to pomeni, da dobiš naročnino ALI telefon brezplačno.

Pisalo je "+28 eur na mesec.". Sem predvideval, da je 28 eur doplačilo mesečno, kot npr. pri Galaxy-ju.

Zato pa vprašam kaj je s ceno.

Poba, se kar dobro spoznam na trg mobilne telefonije, delovanje subvencij ipd... brez skrbi. :D. Brezveze si se razhudil. Prižgi en čik.

Nazadnje urejeno:

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Ne pozabite, da bo Si.mobil moral dati kar nekaj denarcev Applu.

Tudi del mesečne naročnine uporabnika (odvisno koliko storitev je uporabljal), ki bo imel Iphone bo šel verjetno k Applu.

Si.mobil bo sigurno imel večji imidž, ampak s prodajo iPhona bo imel bolj izgubo kot dobiček.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ne poznam paketa v SLO, kjer bi zaradi nekega telefona moral doplačat nek znesek, ki ti nič ne nudi (pogovori, prenos podatkov, sms-i...).

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Ne poznam paketa v SLO, kjer bi zaradi nekega telefona moral doplačat nek znesek, ki ti nič ne nudi (pogovori, prenos podatkov, sms-i...).

Mobitel NAJ NAJ. Pač posredno obročno odplačilo telefona...

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:

Mobitel NAJ NAJ. Pač posredno obročno odplačilo telefona...

Se opravičujem, ker nisem vedel, da to kateri operater pri nas izvaja.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.510
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Ja ampak za ta denar dobiš internet, ne daš denarja ''kar tako''.

Ne... to placas samo obrok za opremo ...
smile-1.gif

V bistvu je paket Mobilni Internet FreeStyle enak paketu Mobilni Internet Plus, le da je 15 € drazji... 15€ pa je obrok za nakup opreme (prenosnik,...)

freestyle.jpg

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Jaz bi itak zakonsko uredil, da bi paketi tipa NAJNAJ in ta FreeStyle EDINI način za subvencioniranje telefona. Ne da je subvencija skrita v naročnino, ki jo plačaš, tudi če ne vzameš telefona. Sej kar se financ tiče to ničesar ne spremeni. Sam transparentno bi bilo bolj, ah apek, k bi ti kdaj kej koristnga naredu:D

Drgač pa ta novi paket najbrž ne ekskluziva za iPhone? Marsikdo bi tudi SGS2 rad za 1EUR dobil, pa preostanek kreditiral:) Cena SGS2 in iphone4 je ista v prosti, čeprav je en telefon eno leto starejši od drugega hehe.

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Jest pravi:

Orto v nulo:

Hvala lepa za tako ponudbo; 28€ dodatne naročnine nimam kaj rabiti(kdor porabi, mu je ta ponudba OK), bi dal tja do 350-400 + orto u nulo; ne pa 500..
uf-1.gif
+ še ne tovarniško odklenjene; Potem greš pa raje na Hrvaško, koliko so sedaj že 4 dol? Vem da je bila 3 takratnih 250 € :D

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.