Citat:
Uporabnik nejc111 pravi:
Informacije iz prve roke. iPhone dobijo v petek, oz v petek zaposleni delajo od 8 do 10 zvečer, samo za pripravo akcije iPhona. Cena se bo gibala od 1 EUR naprej, prva dva tedna prodaje bo posebna ugodnost paketov ob sklenitvi razmerja, predvsem se gre tuki za podatke.
Bistva kar sem ujel pa je PETEK IN 1€.
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Citat:
Uporabnik nejc111 pravi:
Informacije iz prve roke. iPhone dobijo v petek, oz v petek zaposleni delajo od 8 do 10 zvečer, samo za pripravo akcije iPhona. Cena se bo gibala od 1 EUR naprej, prva dva tedna prodaje bo posebna ugodnost paketov ob sklenitvi razmerja, predvsem se gre tuki za podatke.
Bistva kar sem ujel pa je PETEK IN 1€.
Mislite, da to velja za vsa mesta, ali zgolj LJ ?
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
A je slučajno že povsem jasno, da iPhone-i pri Simobilu ne bodo zaklenjeni?
Citat:
Uporabnik Megapixel pravi:
Edino, kar me moti pri tem je to, da v tujini ne bi mogel uporabljati lokalnih sim kartic, ampak
kolikor vem se da te omejitve enostavno obiti.
Citat:
Ne bi vedel ampak glede na prakso sosednjih trgov pricakujem, da pri nas ne bomo odstopali.
Edino, kar me moti pri tem je to, da v tujini ne bi mogel uporabljati lokalnih sim kartic, ampak
kolikor vem se da te omejitve enostavno obiti.
Citat:
Ne, nisem zaposlen na S!, bi mi pa bilo v cast.
Tvoj smajli pove vec...Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
vsakemu svoje,.. en kupi taljanskega, en angleškega, en hrvaškega, en pa slovenskega,..
bomo videli,..počakajmo na uradne podatke
b
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
sem slišal, da se je Simobil precej zajebal, ker so prezgodaj napovedali prihod iPhone-a. Se je čisto ustavila prodaja, kar je naredilo problem z denarnim tokom...