Novo pri Si.mobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
V soboto torej vrsta do Trsta
grin1.gif

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Vrst po mojem ne bo.
Impulzivni geek-i, ki so si mislili omisliti iPhone 4, so to že zdavnaj storili. Sedaj bo to le še en telefon v ponudbi Simobila.
Vrste pa bodo, če bodo ob prenovi modela, slednjega uspeli dobiti v roku treh mesecev od tega, ko bo v prodaji drugje po Evropi.

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Vseeno mislim, da bo gužva, še posebej, ker si do zdaj moral za telefon odštet celo kupnino, zdaj pa boš s pomočjo kakšne ogromne naročnine dobil iphone ''na obroke''. Pa recimo če bo v Orto paketu s mobilnimi opcijami 300€, bo ga marsikateri mladi kupil.

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik nejc111 pravi:
Informacije iz prve roke. iPhone dobijo v petek, oz v petek zaposleni delajo od 8 do 10 zvečer, samo za pripravo akcije iPhona. Cena se bo gibala od 1 EUR naprej, prva dva tedna prodaje bo posebna ugodnost paketov ob sklenitvi razmerja, predvsem se gre tuki za podatke.

Bistva kar sem ujel pa je PETEK IN 1€.

Mislite, da to velja za vsa mesta, ali zgolj LJ ?

nejc111

Pripravnik
15. sep 2007
601
12
18
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Citat:
Uporabnik nejc111 pravi:
Informacije iz prve roke. iPhone dobijo v petek, oz v petek zaposleni delajo od 8 do 10 zvečer, samo za pripravo akcije iPhona. Cena se bo gibala od 1 EUR naprej, prva dva tedna prodaje bo posebna ugodnost paketov ob sklenitvi razmerja, predvsem se gre tuki za podatke.

Bistva kar sem ujel pa je PETEK IN 1€.

Mislite, da to velja za vsa mesta, ali zgolj LJ ?

Nevem, niti sam nisem prodajalec zato nemorem potrditi vseh trditev. Povem samo da sem to slišal zasebno od prodajalca. Če se je zlagal vam se je tudi meni. Itak bo pa vse verjetno znano v petek. Predvsem bo zanimiva nižja cena telefona ob popostu na zakupljene podatke. Upajmo, da se zadeva uresniči.
smile-1.gif

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Kaj pa vem. Glede na razvoj Simobila kot branda v zadnih letih se mi zdi, da ubirajo pravo
marketinsko strategijo, v kateri je vec pozitivne energije kot v konkurencnih podjetjih.
Sodelovanje z brandi dobre karme, kar Apple@Jobs je, bo le okrepilo zaupanje v podjetje.
Kar je meni vsec je dejstvo, da bo na nasem trgu sodelovanje Appla in Simobila povisalo tudi
image jabolk na nasem trgu. Saj vemo, da bi Simobil tako kot konkurenca lahko pod mizo
zaradi dobicka hendlal jabolka. Pa ni. Prav tako bi se vedno lahko zaklepal aparate, pa jih ne.
Predvidevam, da bosta obe podjetji v naslednjih dneh na nasem trgu delezni pozitivnih
trznih ucinkov. Tudi kaksen prehod vec med operaterji se bo zgodil ob tej priloznosti. Zakaj
pa ne, Simobil je vzpostavil kvalitetno omrezje, ki ima dovolj prostora za nove uporabnike.

Ne, nisem zaposlen na S!, bi mi pa bilo v cast.

lp, Mpix

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

A je slučajno že povsem jasno, da iPhone-i pri Simobilu ne bodo zaklenjeni?
grims-1.gif

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

A je slučajno že povsem jasno, da iPhone-i pri Simobilu ne bodo zaklenjeni?
grims-1.gif

Ne bi vedel ampak glede na prakso sosednjih trgov pricakujem, da pri nas ne bomo odstopali.
Edino, kar me moti pri tem je to, da v tujini ne bi mogel uporabljati lokalnih sim kartic, ampak
kolikor vem se da te omejitve enostavno obiti.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Citat:
Uporabnik Megapixel pravi:
Edino, kar me moti pri tem je to, da v tujini ne bi mogel uporabljati lokalnih sim kartic, ampak

Tega se, vsaj na novih iPhone-ih NE DA obiti. Oziroma vsekakor ne enostavno.

Sicer pa si dobro napisal, vendar počakajmo do petka (ali kdaj prej pač), da vidimo, kaj točno so pripravili. Sam se vseeno nagibam k temu, da je v Sloveniji še precej manevrskega prostora za potencialne kupce iPhone-ov (sploh če se bodo dobili za 200-300 EUR + aneks (ki ga povprečen Slovenec v glavi itak odpiše, ne glede na mesečni znesek - remember N95 za 1 EUR?) ).

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.510
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:

Ne bi vedel ampak glede na prakso sosednjih trgov pricakujem, da pri nas ne bomo odstopali.

Na iPhone 4 se ne da tako enostavno obiti
smile-1.gif
... Softverskega odklepa ze od jeseni lani ni... edina varianta je uproaba Bevey SIM kartice ...

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Citat:
Ne, nisem zaposlen na S!, bi mi pa bilo v cast.

Maš možnost, poglej v zadnje sobotno Delo. Lahko tudi na web, ampak boš prikrajšan za njihov recruitment marketing.

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Ma če ne bodo tovarniško odklenjeni, mislim, da jih vsaj trenutni kupci, oz. tisti ki so že imeli iphone, ne bodo kupovali takšnih aparatov; potem enostavno raj kupim hrvaškega....

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
vsakemu svoje,.. en kupi taljanskega, en angleškega, en hrvaškega, en pa slovenskega,..
bomo videli,..počakajmo na uradne podatke
cool-1.gif

b

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
sem slišal, da se je Simobil precej zajebal, ker so prezgodaj napovedali prihod iPhone-a. Se je čisto ustavila prodaja, kar je naredilo problem z denarnim tokom...

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
sem slišal, da se je Simobil precej zajebal, ker so prezgodaj napovedali prihod iPhone-a. Se je čisto ustavila prodaja, kar je naredilo problem z denarnim tokom...

Bodo dobili pa kaksen teden kasneje regres, hehehe...
Sicer ti pa ta podatek pove potencial prodaje jabolk. Me zanima, ce se to pozna tudi konkurenci.
Vseeno, pa saj ni nekega hudega marketinga za iphone... morda pa premalo spremljam medije?

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
iphone je zaenkrat napovedan s kmalu,.. ko pa bo press relese pa bo bolj jasno kje smo in kaj se bo ponujalo,..
b

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.