Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Če bi zdaj izbiral bi gotovo izbral Si.mobil,..nidi mi več kot vsi ostali operaterji skupaj,..saj lahko nemoteno govorim z družino, kolegi, sodelavce (skoraj )4free. in se s tem ne hvalim![]()
b
Ko imas signal ...

Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Če bi zdaj izbiral bi gotovo izbral Si.mobil,..nidi mi več kot vsi ostali operaterji skupaj,..saj lahko nemoteno govorim z družino, kolegi, sodelavce (skoraj )4free. in se s tem ne hvalim![]()
b
Tudi raziskave so pokazale da naprimer operaterji v Avstriji in Sloveniji imajo mnogo kvalitetnejša omrežja od operaterjev v Nemčiji. Se mi zdi da so celo rekli, da je imel Tušmobil leta 2007, ko je imel 40% pokritost prebivalstva boljše ocene kot nemški operaterji.To ti vse pove kakšno je stanje tam.Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Kdor kaj potjue po svetu... ve, da imamo pri nas, kar se pokritosti tice, odlicno stanje... mogoce tega v tujini ni opaziti tako mocno, ker lahko gostujemo v vseh omrezjih (kot tujci)... vendar ce imas omrezje nastavljeno na rocno izbiro, se recimo v Nemciji ali Italiji precej pogosto dogaja, da mobilnik ostane brez signala... In to recimo na severnem delu Nemcije, kjer je sama ravnina![]()
No ja, kaj taksnega slisis kvacjemu ob slabi smarnici. Resnica je, da je bila M@ v kljucnih letih uvajanja mobilne telefonije zakonsko zascitena pred konkurenco, posledicno pa si je lahko z visokimi cenami in ob sodelovanju s škrjančkom brez tezav kupila tudi tehnicno prednost, ki jo kontinuitetno usmerjeni drzavljani se danes drago placujemo. Kdor me preprica v nasprotno mu castim buteljko vrhunskega traminca.Citat:
Uporabnik Semantique pravi:
Razvadu je tvegana beseda v tej konotaciji. Signal pač mora bit, če ne se sploh ne mormo pogovarjat o spodobni konkurenci. Nalijmo si čistega vina - Mobitelov market share ni toliko posledica legacyja kot pa kakovosti omrežja.
Temu je kriv razgiban teren. Če na vsakih par hribčkov ne postaviš bazne, potem signala sploh ni...Citat:
Uporabnik DreamDesign pravi:
Tudi raziskave so pokazale da naprimer operaterji v Avstriji in Sloveniji imajo mnogo kvalitetnejša omrežja od operaterjev v Nemčiji.
Se strinjam s tabo. To dokazuje tudi naslednja izjava:Citat:
Uporabnik Megapixel pravi:
No ja, kaj taksnega slisis kvacjemu ob slabi smarnici. Resnica je, da je bila M@ v kljucnih letih uvajanja mobilne telefonije zakonsko zascitena pred konkurenco, posledicno pa si je lahko z visokimi cenami in ob sodelovanju s škrjančkom brez tezav kupila tudi tehnicno prednost, ki jo kontinuitetno usmerjeni drzavljani se danes drago placujemo. Kdor me preprica v nasprotno mu castim buteljko vrhunskega traminca.Citat:
Uporabnik Semantique pravi:
Razvadu je tvegana beseda v tej konotaciji. Signal pač mora bit, če ne se sploh ne mormo pogovarjat o spodobni konkurenci. Nalijmo si čistega vina - Mobitelov market share ni toliko posledica legacyja kot pa kakovosti omrežja.
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Kaj ko bi se tole prestavilo v podofurm Politika ali Blodnje (itak je vseeno...) ...![]()