Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Če bi zdaj izbiral bi gotovo izbral Si.mobil,..nidi mi več kot vsi ostali operaterji skupaj,..saj lahko nemoteno govorim z družino, kolegi, sodelavce (skoraj )4free. in se s tem ne hvalim
b
Ko imas signal ...
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Če bi zdaj izbiral bi gotovo izbral Si.mobil,..nidi mi več kot vsi ostali operaterji skupaj,..saj lahko nemoteno govorim z družino, kolegi, sodelavce (skoraj )4free. in se s tem ne hvalim
b
Tudi raziskave so pokazale da naprimer operaterji v Avstriji in Sloveniji imajo mnogo kvalitetnejša omrežja od operaterjev v Nemčiji. Se mi zdi da so celo rekli, da je imel Tušmobil leta 2007, ko je imel 40% pokritost prebivalstva boljše ocene kot nemški operaterji.To ti vse pove kakšno je stanje tam.Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Kdor kaj potjue po svetu... ve, da imamo pri nas, kar se pokritosti tice, odlicno stanje... mogoce tega v tujini ni opaziti tako mocno, ker lahko gostujemo v vseh omrezjih (kot tujci)... vendar ce imas omrezje nastavljeno na rocno izbiro, se recimo v Nemciji ali Italiji precej pogosto dogaja, da mobilnik ostane brez signala... In to recimo na severnem delu Nemcije, kjer je sama ravnina
No ja, kaj taksnega slisis kvacjemu ob slabi smarnici. Resnica je, da je bila M@ v kljucnih letih uvajanja mobilne telefonije zakonsko zascitena pred konkurenco, posledicno pa si je lahko z visokimi cenami in ob sodelovanju s škrjančkom brez tezav kupila tudi tehnicno prednost, ki jo kontinuitetno usmerjeni drzavljani se danes drago placujemo. Kdor me preprica v nasprotno mu castim buteljko vrhunskega traminca.Citat:
Uporabnik Semantique pravi:
Razvadu je tvegana beseda v tej konotaciji. Signal pač mora bit, če ne se sploh ne mormo pogovarjat o spodobni konkurenci. Nalijmo si čistega vina - Mobitelov market share ni toliko posledica legacyja kot pa kakovosti omrežja.
Temu je kriv razgiban teren. Če na vsakih par hribčkov ne postaviš bazne, potem signala sploh ni...Citat:
Uporabnik DreamDesign pravi:
Tudi raziskave so pokazale da naprimer operaterji v Avstriji in Sloveniji imajo mnogo kvalitetnejša omrežja od operaterjev v Nemčiji.
Se strinjam s tabo. To dokazuje tudi naslednja izjava:Citat:
Uporabnik Megapixel pravi:
No ja, kaj taksnega slisis kvacjemu ob slabi smarnici. Resnica je, da je bila M@ v kljucnih letih uvajanja mobilne telefonije zakonsko zascitena pred konkurenco, posledicno pa si je lahko z visokimi cenami in ob sodelovanju s škrjančkom brez tezav kupila tudi tehnicno prednost, ki jo kontinuitetno usmerjeni drzavljani se danes drago placujemo. Kdor me preprica v nasprotno mu castim buteljko vrhunskega traminca.Citat:
Uporabnik Semantique pravi:
Razvadu je tvegana beseda v tej konotaciji. Signal pač mora bit, če ne se sploh ne mormo pogovarjat o spodobni konkurenci. Nalijmo si čistega vina - Mobitelov market share ni toliko posledica legacyja kot pa kakovosti omrežja.
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Kaj ko bi se tole prestavilo v podofurm Politika ali Blodnje (itak je vseeno...) ...