Citat:
Uporabnik Jado pravi:
NOVI paketi razen kao "UNLIMITED" SIMOBIL nudijo manj.
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Če bi zdaj izbiral bi gotovo izbral Si.mobil,..nidi mi več kot vsi ostali operaterji skupaj,..saj lahko nemoteno govorim z družino, kolegi, sodelavce (skoraj )4free. in se s tem ne hvalim
b
Greš na SiMobil in prosiš za dodatno SIM kartico. Samo opozorilo, dela vedno le tista, ki je bila zadnja uporabljena, tko da ne preklaplja to čist avtomatično.Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Al je še prezjudaj za me al pa ne najdem, kak je postopek, da dobim še eno simko? Imam telefon, ki pol qurca lovi signal v stanovanju in imam v sok potopljen telefon, ki nenormalno lovi signal (SE w850). SE bi bil kot stacionarc.
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Cawo, Borovnica, kdaj (če sploh) bo možno dobiti SIMko z dvemi številkami? Plizzzzzz.
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Al je še prezjudaj za me al pa ne najdem, kak je postopek, da dobim še eno simko? Imam telefon, ki pol qurca lovi signal v stanovanju in imam v sok potopljen telefon, ki nenormalno lovi signal (SE w850). SE bi bil kot stacionarc.
Hja, mesečno naročnino znate tut pozabit računat.Citat:
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
glede dveh sim kartic,.. greš na prodajno mesto in prosiš da ti obstoječo simko zamenjajo z dvema novima,..
računamo strošek menjave simke in mesečno naročnino na storitev,..
b
Citat:
MadMitch,..
to vse že vem,.. tudi analiza je narejena,..ostalo pa sputimo
b
p.s. analiza ni od danes