Novo pri Si.mobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

B81

22. jul 2007
37.603
10.901
113
KSZ

Se lahko na S! kakorkoli preveri, če je gsm, kupljen 15.7.2010 (Vivaz), zaklenjen ali več ne? Je kak ukaz ali kaj podobnega?

Hvala

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Če bi se zdej odloču o sklenitvi nar. razmerju se nebi odloču za SiMobil zihr, glede na to kar ponujajo
uf-1.gif

Se uprašam kako bo z tem našim S ko bo Tuš mel malo bolj pokrit signal
sprasujem se.gif

LP.S

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
NOVI paketi razen kao "UNLIMITED" SIMOBIL nudijo manj.

Meni je ravno to največ, kar rabim dodatno, pa pač še dokupim
smile-1.gif

In nekako imaš odveč "kao".

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Če bi zdaj izbiral bi gotovo izbral Si.mobil,..nidi mi več kot vsi ostali operaterji skupaj,..saj lahko nemoteno govorim z družino, kolegi, sodelavce (skoraj )4free. in se s tem ne hvalim
evil.gif

b

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Če bi zdaj izbiral bi gotovo izbral Si.mobil,..nidi mi več kot vsi ostali operaterji skupaj,..saj lahko nemoteno govorim z družino, kolegi, sodelavce (skoraj )4free. in se s tem ne hvalim
evil.gif

b

Hahaha... pa še res je.
nahrung002.gif

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.097
454
83
45
dolenska
Al je še prezjudaj za me al pa ne najdem
grin1.gif
, kak je postopek, da dobim še eno simko? Imam telefon, ki pol qurca lovi signal v stanovanju in imam v sok potopljen telefon, ki nenormalno lovi signal (SE w850). SE bi bil kot stacionarc.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Ne, potrebuješ kupon, ki ti je bil poslan s strani Hervisa.

Tebi ali očetu ali znancu, to pa ne igra vloge, samo moraš priti s kuponom.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
grin1.gif
, kak je postopek, da dobim še eno simko? Imam telefon, ki pol qurca lovi signal v stanovanju in imam v sok potopljen telefon, ki nenormalno lovi signal (SE w850). SE bi bil kot stacionarc.
Greš na SiMobil in prosiš za dodatno SIM kartico. Samo opozorilo, dela vedno le tista, ki je bila zadnja uporabljena, tko da ne preklaplja to čist avtomatično.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
grin1.gif

glede dveh sim kartic,.. greš na prodajno mesto in prosiš da ti obstoječo simko zamenjajo z dvema novima,..
računamo strošek menjave simke in mesečno naročnino na storitev,..

b

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
grin1.gif

glede dveh sim kartic,.. greš na prodajno mesto in prosiš da ti obstoječo simko zamenjajo z dvema novima,..
računamo strošek menjave simke in mesečno naročnino na storitev,..

b
Hja, mesečno naročnino znate tut pozabit računat.
zmaga.gif

Da ne bi jezika stegnil v kakšnem billing oddelku.
10.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
MadMitch,..
to vse že vem,.. tudi analiza je narejena,..ostalo pa sputimo
priden.gif

b

p.s. analiza ni od danes
zmaga.gif

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Danes sem podaljšal naročniško razmerje za OUN in dodal opcijo Maksi Plus. Dobil sem novo geslo, kako ga naj uporabim, z mojim up. imenom se ne ujema, geslo staro pa je po novem nek omejen račun (brez kazanja in plačevanja in itd. računov), kako to popravim??? Zakaj se mi je zbrisala vsa prejšnja poraba in dnevnik klicev podatkov smsov, zakaj se mi je obračunski interval spremenil??? Če že danes (par ur po podaljšanju) začnem uporabljat internet, se bo štelo pod vključene podatke, da ne bom mel kakih problemov??? Kje lahko vidim, da imam vklopljeno to opcijo. Hvala za vse odgovore.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
MadMitch,..
to vse že vem,.. tudi analiza je narejena,..ostalo pa sputimo
priden.gif

b

p.s. analiza ni od danes
zmaga.gif

Lepo od vas, mišljeno je bilo kot pohvala.
Davota lepo pozdravi preden spet odbrzi kam.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.