Citat:
Uporabnik DreamDesign pravi:
Za gradnjo novih baznih se lahko zahvališ Tušmobilu. Niso ravno veliko gradili pred prihodom Tušmobila.Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik DreamDesign pravi:
Stanje 31.12.2010:
- 696 GSM 900/1800 baznih
Torej to pomeni, da Simobil še vedno letno postavi okrog 50 novih baznih. Lepo, da se širijo, da bomo imeli naročniki čimmanj lukenj.
Citat:
Uporabnik iMM pravi:
Linkovske povezave????
Citat:
Uporabnik Breyton pravi:
...Si.naIP storitev nič več beta!Jo že poznate? Je storitev za opravljanje pogovorov preko interneta med uporabniki računalnikov ali med uporabniki računalnikov in mobilnih telefonov. Je več kot običajna internetna telefonija, saj pri klicanju iz računalnika s Si.naIP ohranite svojo obstoječo Si.mobilovo številko, tako vsi takoj vedo kdo kliče. Več pa na spodnji povezavi. Si naIP
Citat:
Uporabnik XSIDE pravi:
Citat:
Uporabnik Breyton pravi:
...Si.naIP storitev nič več beta!Jo že poznate? Je storitev za opravljanje pogovorov preko interneta med uporabniki računalnikov ali med uporabniki računalnikov in mobilnih telefonov. Je več kot običajna internetna telefonija, saj pri klicanju iz računalnika s Si.naIP ohranite svojo obstoječo Si.mobilovo številko, tako vsi takoj vedo kdo kliče. Več pa na spodnji povezavi. Si naIP
A res samo mene ta Si.naIP tok zafrkava. Sem tole prebral in si reku, no da vidmo, če trenutno dela. Pokličem številko, ki jo z mobilca kličem BP... Uporabnik ni na navoljo al neki tazga, isto za 080404040/+38680404040, potem pa mi izpiše tole:
in ne morem sploh več klicat.
Citat:
Uporabnik wildude pravi:
Novost pri HSPA+... ;-)
Zdaj spet ne dela... probano s PC-jev.Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
http://live.simobil.si
Edit: smo zrihtali, sem poklical se enkrat, problem je bil v proxyju na moji strani...
Citat:
Skupina Telekom Austria Group bo v prihodnjih tednih predstavila iPhone 4 v Sloveniji. iPhone 4 je najbolj inovativen mobilni telefon na svetu, ki ga odlikujeta Applov izjemen zaslon Retina, najvišje ločljivosti kar jih je bilo kdaj vgrajenih v mobilne telefone, in FaceTime, s katerim so video klici postali resničnost. Več na www.apple.com/iphone