Novo pri Mobitelu

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
Citat:
Uporabnik AfterEight pravi:
Saj bo stala enako, kot navaden klic. Res, da ni tako praktična ampak so situacije, kjer pride prav, oziroma lepo dopolni izkušnjo (lep primer je malo zgoraj z otrokom,...). Boste rekli, da niste nikomur pokazali svoje novoletne jelke prek videoklica?
smile-1.gif

končno (in prvič) sem se prek videoklica javila svojemu bratu s krvavca.
cheer.gif
hura, zame!
se torej tudi obračunava po enakem sistemu kot govorni klic?

blustar

Pripravnik
1. okt 2007
230
0
16
Citat:
Uporabnik mare92 pravi:
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
hvala bogu da boš sedaj vsaj kaj plačal
evil.gif
.

b
Saj na splosno sploh nisem gorenc, racun tudi nikoli ni pod 40€.. Ampak ce se da kdaj kaj prisparat se pac prispara?!

Jaz tud poznam par takih ne-gorenjcev. Racionalno razmišljanje pač. Sam men to sploh na misel ni padl, pa tud, ko so mi povedal za to, se mi ni dal it. Zato pa nisem bogata.

Pa očitno tudi ni bilo velik takih - če bi jih bilo,verjetno to obdobje ne bi bilo tako dolgo.

SyncMaster

Pripravnik
6. sep 2007
231
0
16
meni je edini mozni nacin dostopa do interneta preko mobilca, zato sem uzel mega paket oz 1GB prenosa za 20 Eur, optimalna resitev glede na situacijo

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
eno je racionalno obrašanje, drugo pa škrtost,...
verjetno pri nabavi avta ne gleda tako racionalno
stupid-1.gif

b

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
eno je racionalno obrašanje, drugo pa škrtost,...
verjetno pri nabavi avta ne gleda tako racionalno
stupid-1.gif

b

Ce je to letelo spet name.. Poglej. Ce prisparam nekaj 10€ na mesec na nacin da 3x vec kliknem kot pri navadnem klicu je to skrtost? Mogoce pa bom teh par 10€ lahko bolje zapravil in imel obcutek da sem nekaj prisparal? Ali je to zate spet definicija skrtosti? Samo razlozi mi, zakaj bi placeval vec ce imam lahko to zastonj z skoraj nic dela? Pa to je ravno tako kot bi denar metal skozi okno!

SyncMaster

Pripravnik
6. sep 2007
231
0
16
a kdo ve koliko kontaktov lahko spravimo na t.i. pametno sim kartico? hvala!

Nazadnje urejeno:

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
zadnjič sem dobila od m@ sms, da uporabniki mini prenosa podatkov pri paketu itak podatke prenašamo 50% ceneje. razumem, da plačam 0,00021€/kb, ampak ni mi jasno koliko kb lahko oz je možno prenesti v tem mini prenosu. je kakšna omejitev? upam, da nisem preveč zakomplicirala. hvala za odg.
redface-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
edina omejitev je tvoj proračun
wink-1.gif

če boš imela res veliko prenosa pa si poglej če se ti morda bolj spalča vzeti že zakupljeno količino podatkov.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36

Bo lahko ata ali mama neposredno palcal za sinkota/hcerko mesecni strosek in ga hkrati omejil pri zapravljanju ... pametno. Skoda je samo, da so se tega spomnili najprej pri Mobitelu, ker Mobi res ni najbolj ugoden prepaid paket (ampak Izi pa nima narocnin in tega ne more izvesti z zdajsnjo politiko delovanja ...).

SyncMaster

Pripravnik
6. sep 2007
231
0
16
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
[Skoda je samo, da so se tega spomnili najprej pri Mobitelu, ker Mobi res ni najbolj ugoden prepaid paket (ampak Izi pa nima narocnin in tega ne more izvesti z zdajsnjo politiko delovanja ...).

saj vemo kako je; najprej mobitel, potem pa vsi ostali
wink-1.gif

Zenaj4

Pripravnik
5. nov 2007
171
0
16
Citat:
Uporabnik Luchka pravi:
zadnjič sem dobila od m@ sms, da uporabniki mini prenosa podatkov pri paketu itak podatke prenašamo 50% ceneje. razumem, da plačam 0,00021€/kb, ampak ni mi jasno koliko kb lahko oz je možno prenesti v tem mini prenosu. je kakšna omejitev? upam, da nisem preveč zakomplicirala. hvala za odg.
redface-1.gif
To je 2.1€/10MB oziroma 500SIT/10MB.
cool-1.gif

Za 8.35€ dobiš 100MB, če vzameš MaksiGPRS. [40MB z MiniGPRS za 8.35€]
Za 20,86€ dobiš 1GB, če vzameš GigaGPRS. [100MB z MiniGPRS za 20.86€]
Torej večji paket se ti splača vzeti, če nameravaš porabiti več kot 40MB/mesec.

Priključnine in odključnine ni. Izračuni za MiniGPRS veljajo za Itak, ostali dobijo za isti denar polovico manj MB.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.