Citat:
Uporabnik nepot pravi:
potem se bo zaračunaval videoklic.
A to je 100% al samo ugotavljate?Kje pise?
Citat:
Uporabnik nepot pravi:
potem se bo zaračunaval videoklic.
Citat:
Uporabnik grobo pravi:
Videoklic se začne z 1.1.2008 zaračunavat
Citat:
Uporabnik SyncMaster pravi:
ni se čas za sodni dan...videotelefonija se bo z veliko verjetnostjo cenovno postavila ob bok "klasični" telefoniji, uporabnik bo lahko izbiral način klica za majhno razliko v ceni (če sploh).
Videotelefonijo je treba videti v luči nabora storitev ki jih prinaša 3G/HSDPA tehnologija. K takim storitvam štejemo tudi npr prenos podatkov (ti so do konec leta tudi promocijsko brezplačni). Grem stavit da po novem letu bo Mobitel spet sponzoriral tako storitev ki za delovanje potrebuje 3g omrežje.
Citat:
Uporabnik Alisha pravi:
Citat:
Uporabnik grobo pravi:
Koliko pa naj bi znašalo na minuto?
Citat:
Uporabnik grobo pravi:
Mi imamo mobi kartice notr in pač pokličeš cifro prek tistega *# sistema in ti pokaže sliko mal kockasto prvo sekundo ampak za pogledat kdo kero guli v skladišču/pisarni je čist dobrCitat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Citat:
Uporabnik nepot pravi:
Ja,treba je nabavit dodatno sim kartico,na katero je potem omogočeno klicanje z desetih številk.
Pa kolk stane,ima kaksno narocnino,kolk cajta zdrizi/jo je treba obnavljat?
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Sej je na speltni strani objavljeno. Ki bi naj bila dovolj pregledna, da se to novico najde.
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Ja, sej je free do nadaljnjega...do 31.12.2007. Kasneje pa ne več. Mogoče pa niso vedeli tega, kar pa dvomim.
Odkar ima Mobitel videotelefonijo, sem enkrat samkrat poizkusil poklicat (da vidim kako to deluje), pa še takrat je javljal neke napake v omrežju. Po resnici povedano nimam pojma zakaj bi bilo to sploh uporabno (razen tega da je free). Edino v primeru, da sta s svojo drago vsak na drugem koncu, pa še tu po murphyju vsaj eden nima 3G signala...Citat:
Uporabnik blustar pravi:
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Ja, sej je free do nadaljnjega...do 31.12.2007. Kasneje pa ne več. Mogoče pa niso vedeli tega, kar pa dvomim.
Na www.mobitel jim piše, da do konca 2007 brezplačno, sicer pa enaka cena kot glasovni klici. Ampak to jim piše že dolgo in ne pomeni, da ne bodo podaljšal.
Čeprav bi mi bilo nenavadno, da kar ostaja free. Me pa zanima, kolk se kaj uporablja. No, nekajkrat sem že, kadar sem res hotla kaj pokazat, sam se mi zaenkrat zdi neudobno. Mam rajš navadne klice.
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Odkar ima Mobitel videotelefonijo, sem enkrat samkrat poizkusil poklicat (da vidim kako to deluje), pa še takrat je javljal neke napake v omrežju. Po resnici povedano nimam pojma zakaj bi bilo to sploh uporabno (razen tega da je free). Edino v primeru, da sta s svojo drago vsak na drugem koncu, pa še tu po murphyju vsaj eden nima 3G signala...
Citat:
Uporabnik blustar pravi:Moja Nokia ima kamero zadaj in nisem mogla hkrati babyki kazat očija in očiju babyke. S signalom smo pa imel kar srečo. Je kar vedno bil 3g.
Citat:
Uporabnik Edvard pravi:
Citat:
Uporabnik blustar pravi:Moja Nokia ima kamero zadaj in nisem mogla hkrati babyki kazat očija in očiju babyke. S signalom smo pa imel kar srečo. Je kar vedno bil 3g.
Tole so res cvetke, da ima telefon kamero in zaslon na različnih straneh. Inžinirji so se res izkazali.
Glede pokritosti 3G: Mobitel obvladuje že okoli 3/4 Slovenije.