Novo pri Mobitelu

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

nepot

Pripravnik
2. sep 2007
646
0
16
Beer City/Knežje mesto
Samo ugotavljam,zaradi pisanja nekaterih ,na forumu o tej temi
smirk-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik SyncMaster pravi:
ni se čas za sodni dan...videotelefonija se bo z veliko verjetnostjo cenovno postavila ob bok "klasični" telefoniji, uporabnik bo lahko izbiral način klica za majhno razliko v ceni (če sploh).
Videotelefonijo je treba videti v luči nabora storitev ki jih prinaša 3G/HSDPA tehnologija. K takim storitvam štejemo tudi npr prenos podatkov (ti so do konec leta tudi promocijsko brezplačni). Grem stavit da po novem letu bo Mobitel spet sponzoriral tako storitev ki za delovanje potrebuje 3g omrežje.

Glede na to, da Simobil videocall zaračunava, se mi zdi da Mobitel te storitve niti ne bi smel več ponujati zastonj.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
hvala bogu da se bo začelo tut to zaračunavat da ne bodo mogli več iskoriščat tisti ki radi majo da je vse zastojn..;))))

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.803
550
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Citat:
Uporabnik nepot pravi:
Ja,treba je nabavit dodatno sim kartico,na katero je potem omogočeno klicanje z desetih številk.

Pa kolk stane,ima kaksno narocnino,kolk cajta zdrizi/jo je treba obnavljat?
Mi imamo mobi kartice notr in pač pokličeš cifro prek tistega *# sistema in ti pokaže sliko mal kockasto prvo sekundo ampak za pogledat kdo kero guli v skladišču/pisarni je čist dobr
evil.gif

Brez polnilca zdrži kaj pa vem ene 2 dni.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Sej je na speltni strani objavljeno. Ki bi naj bila dovolj pregledna, da se to novico najde.
jezen.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Sej je na speltni strani objavljeno. Ki bi naj bila dovolj pregledna, da se to novico najde.
jezen.gif

Jest sem novico dobil preko klicnega centra in tam so dejali da je free do nadaljnega.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Ja, sej je free do nadaljnjega...do 31.12.2007. Kasneje pa ne več. Mogoče pa niso vedeli tega, kar pa dvomim.

blustar

Pripravnik
1. okt 2007
230
0
16
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Ja, sej je free do nadaljnjega...do 31.12.2007. Kasneje pa ne več. Mogoče pa niso vedeli tega, kar pa dvomim.

Na www.mobitel jim piše, da do konca 2007 brezplačno, sicer pa enaka cena kot glasovni klici. Ampak to jim piše že dolgo in ne pomeni, da ne bodo podaljšal.

Čeprav bi mi bilo nenavadno, da kar ostaja free. Me pa zanima, kolk se kaj uporablja. No, nekajkrat sem že, kadar sem res hotla kaj pokazat, sam se mi zaenkrat zdi neudobno. Mam rajš navadne klice.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik blustar pravi:
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:

Na www.mobitel jim piše, da do konca 2007 brezplačno, sicer pa enaka cena kot glasovni klici. Ampak to jim piše že dolgo in ne pomeni, da ne bodo podaljšal.

Čeprav bi mi bilo nenavadno, da kar ostaja free. Me pa zanima, kolk se kaj uporablja. No, nekajkrat sem že, kadar sem res hotla kaj pokazat, sam se mi zaenkrat zdi neudobno. Mam rajš navadne klice.
Odkar ima Mobitel videotelefonijo, sem enkrat samkrat poizkusil poklicat (da vidim kako to deluje), pa še takrat je javljal neke napake v omrežju. Po resnici povedano nimam pojma zakaj bi bilo to sploh uporabno (razen tega da je free). Edino v primeru, da sta s svojo drago vsak na drugem koncu, pa še tu po murphyju vsaj eden nima 3G signala...

blustar

Pripravnik
1. okt 2007
230
0
16
Citat:
Uporabnik monaco pravi:

Odkar ima Mobitel videotelefonijo, sem enkrat samkrat poizkusil poklicat (da vidim kako to deluje), pa še takrat je javljal neke napake v omrežju. Po resnici povedano nimam pojma zakaj bi bilo to sploh uporabno (razen tega da je free). Edino v primeru, da sta s svojo drago vsak na drugem koncu, pa še tu po murphyju vsaj eden nima 3G signala...

No, jaz sem na porodniški. Včasih je blo res fajn novopečenmu očiju pokazat babyko in mu tako polepšat dan v službi
smile-1.gif
Ampak kot rečeno, ne velikrat. Moja Nokia ima kamero zadaj in nisem mogla hkrati babyki kazat očija in očiju babyke. S signalom smo pa imel kar srečo. Je kar vedno bil 3g.

Edvard

Pripravnik
30. okt 2007
559
0
16
Citat:
Uporabnik blustar pravi:Moja Nokia ima kamero zadaj in nisem mogla hkrati babyki kazat očija in očiju babyke. S signalom smo pa imel kar srečo. Je kar vedno bil 3g.

Tole so res cvetke, da ima telefon kamero in zaslon na različnih straneh. Inžinirji so se res izkazali.
wink-1.gif

Glede pokritosti 3G: Mobitel obvladuje že okoli 3/4 Slovenije.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik Edvard pravi:
Citat:
Uporabnik blustar pravi:Moja Nokia ima kamero zadaj in nisem mogla hkrati babyki kazat očija in očiju babyke. S signalom smo pa imel kar srečo. Je kar vedno bil 3g.

Tole so res cvetke, da ima telefon kamero in zaslon na različnih straneh. Inžinirji so se res izkazali.
wink-1.gif

Glede pokritosti 3G: Mobitel obvladuje že okoli 3/4 Slovenije.

To je bila "muha" kako leto nazaj, ko so se oblikovalci aparatov spomnili t.i. "see what I see" videocall-a.

SyncMaster

Pripravnik
6. sep 2007
231
0
16
tudi sam nisem pretirano uporabljal videotelefonije, presenečen pa sem nad kvalitetnim delovanjem zvoka.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.