Novo pri Mobitelu

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

frika

Pripravnik
2. okt 2007
43
0
6
Kaj to pomeni, da "omogoča dostop do 10 uporabnikom"? Piše na mobitel.si sajtu ...

nepot

Pripravnik
2. sep 2007
646
0
16
Beer City/Knežje mesto
Citat:
Uporabnik frika pravi:
Kaj to pomeni, da "omogoča dostop do 10 uporabnikom"? Piše na mobitel.si sajtu ...

Misliš za Pupilo?10 številk lahko pokliče na ono številko,ki je v kameri.S tem se omili dostop vsem uporabnikom,ki vedo številko in nimajo kaj gledati kaj se dogaja v prostoru,ki je kamera
evil.gif

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
jaz sploh še nisem uporabila videotelefonije in zdaj niti ne bo več brezplačna.
uf-1.gif
samo še nekaj dni.
prav mi je.
bonk.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Saj bo stala enako, kot navaden klic. Res, da ni tako praktična ampak so situacije, kjer pride prav, oziroma lepo dopolni izkušnjo (lep primer je malo zgoraj z otrokom,...). Boste rekli, da niste nikomur pokazali svoje novoletne jelke prek videoklica?
smile-1.gif

22. jul 2007
13.556
1.743
113
124
ampak še vedno smo pri istem če ni omrežja nimaš komu kaj kazat naj raj teren z 3G pokrijejo potem pa zaračunavajo
bonk.gif
LPWWY

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
ampak še vedno smo pri istem če ni omrežja nimaš komu kaj kazat naj raj teren z 3G pokrijejo potem pa zaračunavajo
bonk.gif
LPWWY

bonk.gif

ti pa si pameten ni kaj? Kaj ti pa bodo zaračunali če videoklica ne boš izvedel (ker druga oseba pač nima signala)?? Še večji problem je ko pol ljudi nima umts telefona, ja jeba, ti bi imel zaston dokler vsak penzjonist nima takega telefona. Sicer je pa pokritost že kar solidna, tako dobra kot pa je pri gsmu pa verjetno ne bo nikoli..pri nobenem operaterju

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Pa kaj jamrate. Prej ali slej bo UMTS tudi na 900 MHz, v roku par let. S tem bo pokritost čez noč še bistveno boljša.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
ja in kaj si s tem hotel povedat da je slovenija majhna
uf-1.gif
ter da vsi v lj živimoLPWWY

bonk.gif

Ne povedati sem hotel da nikjer na svetu ne bodo postavljali bazne postaje za 5 bajt in v sloveniji je takih zaselkov žal mnogo. Če ti tle kaj ni jasn pol najprej mal preštudiraj zadevo da boš vsaj vedel kaj govoriš.

frika

Pripravnik
2. okt 2007
43
0
6
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
ja in kaj si s tem hotel povedat da je slovenija majhna
uf-1.gif
ter da vsi v lj živimoLPWWY

bonk.gif

Ne povedati sem hotel da nikjer na svetu ne bodo postavljali bazne postaje za 5 bajt in v sloveniji je takih zaselkov žal mnogo. Če ti tle kaj ni jasn pol najprej mal preštudiraj zadevo da boš vsaj vedel kaj govoriš.

Dvomim, da so v mini zaselkih takšni heavy userji mobilcev, da bi se to sploh splačalo naredit v zelo bližnji prihodnosti ... Ali se motim?

frika

Pripravnik
2. okt 2007
43
0
6
No, pač, živimo v kapitalizmu
smile-1.gif
Včasih je ta logika profita celo dobra, ker ne gre denar za zadeve, ki so same sebi namen ...

blustar

Pripravnik
1. okt 2007
230
0
16
Citat:
Uporabnik Edvard pravi:
Citat:
Uporabnik blustar pravi:Moja Nokia ima kamero zadaj in nisem mogla hkrati babyki kazat očija in očiju babyke. S signalom smo pa imel kar srečo. Je kar vedno bil 3g.

Tole so res cvetke, da ima telefon kamero in zaslon na različnih straneh. Inžinirji so se res izkazali.
wink-1.gif

Glede pokritosti 3G: Mobitel obvladuje že okoli 3/4 Slovenije.

Ja, res
wink-1.gif
Ampak takrat mogoče še niso kaj dosti mislil na videotelefonijo. Ker je Nokia stara ene 3-4? leta. Mogoče je čas, da jo zamenjam, sam mi zaenkrat še fajn služi.

Glede pokritosti - sem imela pri videotelefoniji vedno 3g signal. Takrat sem bila pozorna, samo tako bolj na pamet se mi pa zdi, da vedno, kadar pogledam na zaslon, vidim 3g. In ne samo v LJ. Res pa ne hodim v hribe.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
ksz. Kaj bi se zdaj splačalo kupit iz ponudbe za poslovne uporabnike? Konec leta je pa bi bilo pametno še kak strošek dodat
smile-1.gif
Razni dlančniki ne pridejo v poštev...

Edvard

Pripravnik
30. okt 2007
559
0
16
Sam živim v enem take zaselku z manj kot 200 hišami in imam HSDPA, tako da govoriti o slabi pokritosti 3G kar tako počez je precej nevarno početje. Mobitel ima za ta čas res velik delež prebivalstva pokritega s HSDPA in zato mu je treba čestitati.

Mbonbon

Pripravnik
2. okt 2007
129
0
16
tudi moja babica živi bogu za hrbtom v enem spalnem naselju na Štajerskem in vedno lovi signal od Mobitela, tudi zaradi tega je vzela njih in ne koga drugega.
aplauz.gif

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Sta zdaj 1GB prenosa podatkov in videoklic 100% placljiva? Glede videoklica... Vsi govorite da ni prakticno... Sam sem se z dvema osebama, ki imata prav tako UMTS aparat veeeliiiiko pogovarjal zastonj na nacin-klici,moznosti/onemogoci kamero,vkljuci slusalko. Tako imas v bistvu navaden klic....

Nazadnje urejeno:

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
hvala bogu da boš sedaj vsaj kaj plačal
evil.gif
.

b
Saj na splosno sploh nisem gorenc, racun tudi nikoli ni pod 40€.. Ampak ce se da kdaj kaj prisparat se pac prispara?!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.