Novo pri Mobitelu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Numy: najdi paket za nekoga, ki ogromno kliče....Pod 60€ na Mobitelu ga ni.....Tuš ga ima za FREE 40€ - 25%.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
ja so pri vseh opareterjih so v predplačniškem sistemu telefoni zakljenjeni..

Tušmobilovi, kakor vem so vsi odklenjeni tudi predplačniški tazen Samsunga za 20€, kjer je tudi gordobro imetje 20€, torej ta ki je gratis, vse ostalo odklenjeno kot že rečeno.

Lp.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Numy: najdi paket za nekoga, ki ogromno kliče....Pod 60€ na Mobitelu ga ni.....Tuš ga ima za FREE 40€ - 25%.

Kot rečeno, ne da se mi kregat.

Saj nisem rekel da so najcenejši ali kaj takega.

Jaz paketov sploh ne gledam, jaz raje povečam dohodke, kot pa da izgubljam čas s sprehodi med operaterji in gledanjem kater paket je nek moment najbolj ugoden, itak jih stalno spreminjajo.

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Jaz sem pri Mobitelu od dneva ena in niti pomislim ne na konkurenco, mi pač tistih par € ne pomeni toliko, kot zanesljivost.

Kolegi pa pizdijo čez simobil, odletavajo iz linij in podobno, potem kličejo support in kaj tipi naredijo? Namesto da bi uredili omrežje, jim hočejo zaračunat support. LOL LOL LOL

Zakaj mobitelu tamali niso pomembni? Ker bi imeli potem prevelik tržni delež in posledične probleme. Kdor hoče kvaliteto, jo pač plača, ostali begajo od enega konkurenta do drugega.

Tako je moje mnenje in ne nujno resnica, ne da se mi kregat.

točno tako, se strinjam

kvaliteta se plača
cool-1.gif

Chipmunk

Pripravnik
30. jun 2008
366
0
16
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Ne piši napamet.
Telefoni v M@ Mobi (predplačniškem) paketu niso zaklenjeni.

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik Aliens pravi:
Mobitel prvi v Sloveniji ponuja HD voice

Je že kdo probal, kako se obnese v praksi?

Svaka čast, mene to full moti, seveda šumi in motnje med pogovori. Sprašujem se samo ali morta imeti obe stranki med pogovorom naročnino pri Mobitelu in enega izmed vrhunskih GSM aparatov ali je zadosti da ima to samo eden in le ta občuti to razliko?

Ce bi pogledal video na koncu, model pove, da potrebujes oba aparata s podporo temu kodeku in pravo omrezje.

Btw, Galaxy S1 tudi podpira WB-AMR.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik Chipmunk pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Ne piši napamet.

Jst kolk vem so predplačniškem sistemu pri mobitelu telefoni zaklenjeni edino pri naročnini so odklenjeni..in nič ne govorim napamet..
bonk.gif

1980

Pripravnik
25. jun 2009
242
0
16
Citat:
Uporabnik sole pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Jaz sem pri Mobitelu od dneva ena in niti pomislim ne na konkurenco, mi pač tistih par € ne pomeni toliko, kot zanesljivost.

Kolegi pa pizdijo čez simobil, odletavajo iz linij in podobno, potem kličejo support in kaj tipi naredijo? Namesto da bi uredili omrežje, jim hočejo zaračunat support. LOL LOL LOL

Zakaj mobitelu tamali niso pomembni? Ker bi imeli potem prevelik tržni delež in posledične probleme. Kdor hoče kvaliteto, jo pač plača, ostali begajo od enega konkurenta do drugega.

Tako je moje mnenje in ne nujno resnica, ne da se mi kregat.

točno tako, se strinjam

kvaliteta se plača
cool-1.gif

Kvaliteta, katera se omenja je že par let precenjena in ni več tisto, kar je bila.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
763
113
www.jernej.org
Zanimivo, da si edini na tem forumu, ki jamra nad kvaliteto omrežja pri Mobitelu. Mogoče res ni več tako kot je bilo včasih (čeprav ne vem, kako je sploh lahko slabše, če se jim število uporabnikov manjša, bazne pa še vedno ostajajo). Ampak še vedno pa imajo bolj kvalitetno omrežje od konkurence (in to govorim iz izkušenj).

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Tud jaz se samo smejim vsem tistim, ki so na Simobilu in vsaki tedn jamrajo kak omrežje ne dela itd. Sam se mpri mobitelu že 9 let in še niti enkrat nsiem pomislo, da bi zamenjal operaterja. Omrežje deluje vedno, 3G signal je povod kjer se gibljem, prenos podatkov je povsod dovolj hiter, itd.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Citat:
Uporabnik 1980 pravi:Kvaliteta, katera se omenja je že par let precenjena in ni več tisto, kar je bila.

Kaj konkretno je pa šlo na slabše?

masevc

Guru
2. sep 2007
3.527
895
113
Od prvega mobija naprej na Mobitelu. In niti ne razmisljam o menjavi. Meni vse špila, kako pa je drugje, pa me ne zanima.

Chipmunk

Pripravnik
30. jun 2008
366
0
16
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Citat:
Uporabnik Chipmunk pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Ne piši napamet.

Jst kolk vem so predplačniškem sistemu pri mobitelu telefoni zaklenjeni edino pri naročnini so odklenjeni..in nič ne govorim napamet..
bonk.gif

A res? Bi rada videla kakšen link iz uradne spletne strani glede tega. Ali pa izvedela od kje ti take info.

No, jaz ti povem, da 100% niso zaklenjeni. Ne predplačniški ne naročniški (od junija 2005).

Edina naprava, ki je pri M@ zaklenjena, je USB-modem ZTE MF636, ki ga lahko kupiš v Instant internetu dan na dan za 66 eur.

1980

Pripravnik
25. jun 2009
242
0
16
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Zanimivo, da si edini na tem forumu, ki jamra nad kvaliteto omrežja pri Mobitelu. Mogoče res ni več tako kot je bilo včasih (čeprav ne vem, kako je sploh lahko slabše, če se jim število uporabnikov manjša, bazne pa še vedno ostajajo). Ampak še vedno pa imajo bolj kvalitetno omrežje od konkurence (in to govorim iz izkušenj).

Zakaj bi rad ti bil večji papež od samega papeža? Si kje opazil,slišal,da oni sami govorijo v medijih, raklamah, PR, ipd., da imajo naj kvalitetnejše omrežje, ali pa morda naj boljše? Nisi, ker tudi ostali tega nismo.

Torej, osebno proti Mobitelu nimam nič, saj sem dolga leta pri njih bil naročnik, ampak sedaj sem pri konkurenci in iz izkušenj ugotavljam, da prav z ničemer nisem prikrajašan, da sem šel stran in zato z ničemer ne morejo opravičevati tolikšne visoke cene, naspram mlajšega konkurenta. V mojem primeru je kar drastično znižanje sedaj.

Vprašaj se, če je dejansko toliko kvalitetnejše omrežje naspram konkurence, zakaj omejujejo potemtakem hitrosti mobilnega interneta na svojem omrežju
sprasujem se.gif

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Se strinjam s tabo.Pri meni je enaka fora!Z mobitelom sem "skupaj" še od 0609 naprej, res da službeni pa vseeno!
V teh letih nikoli ampak res nikoli niti ene same težave!
Glede na to, da je kar nekaj ljudi v mojem imeniku pri drugih operaterjih, sem imel veliko pogovorov v drugo mobilno omrežje.Zato se mi je splačalo sklenit naročniški paket še s konkurenco in furat 2 naročnini, da sem bil stroškovno na boljšem kot, da bi uporabljal samo mobitel!
smirk-1.gif

Zdaj imam pa dvojno naročnino in dva telefona že čez glavo, tako, da se bo treba odločit za najugodnejšega operaterja pa se mi zdi,da mobitel to ni vsaj glede na moje potrebe!

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
763
113
www.jernej.org
Jah sorry... pač poznam situacijo (imam naročnino pri Mobitelu in Tušmobilu) in lahko realno primerjam oba. Saj je tušmobil OK... na določenih lokacijah (Ljubljana, obala in večja mesta) je odličen (včasih celo boljši od Mobitela). Ampak velikokrat (prevečkrat) se zgodi, da Mobitel preprosto boljše deluje, čeprav je pri Tušmoblu kao boljši signal (več črtic). In še vedno se na podeželju dostkrat zgodi, da Tušmobil signala zmanjka, Mobitel pa še je. Pač... če realno gledaš na kvaliteto, je Mobitel še vedno najboljši. Če pa to opravičuje toliko višje cene pa naj vsak sam zase presodi. Moraš vedeti, da je lažje pokriti prvih 90% prebivalstva, kot pa preostalih 10%. In tukaj se vidijo bistvene razlike.

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Vsako leto se mi zdi Mobitel nameni 4 mio EUR za rušenje baznih postaj leta 2015-2020. Rušili naj bi okoli 200-300 baznih postaj. Mobitel je kar začel spučati Tušmobil na svoje stolpe. Se mi zdi, da bolj kot Si.mobil.

Tu je primer ene (tuš SE699 = m@ N1801). Nove bazne postaje na dolenjski avtocesti si Mobitel in Tušmobil gradita skupaj, Si.mobil pač sam
wink-1.gif
Na Pomurski avtocesti pa bo Mobitel po mojem kar večino šel na nove Tušmobilove stolpe, ki so trenutno še na premičnih prikolicah.
se699.jpg

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Kje je pa tista nova akcija napovedana za začetek septembra?
smile-1.gif
A je mogoče bila to tisti družinski paket?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.