Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
ja so pri vseh opareterjih so v predplačniškem sistemu telefoni zakljenjeni..
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Numy: najdi paket za nekoga, ki ogromno kliče....Pod 60€ na Mobitelu ga ni.....Tuš ga ima za FREE 40€ - 25%.
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Jaz sem pri Mobitelu od dneva ena in niti pomislim ne na konkurenco, mi pač tistih par € ne pomeni toliko, kot zanesljivost.
Kolegi pa pizdijo čez simobil, odletavajo iz linij in podobno, potem kličejo support in kaj tipi naredijo? Namesto da bi uredili omrežje, jim hočejo zaračunat support. LOL LOL LOL
Zakaj mobitelu tamali niso pomembni? Ker bi imeli potem prevelik tržni delež in posledične probleme. Kdor hoče kvaliteto, jo pač plača, ostali begajo od enega konkurenta do drugega.
Tako je moje mnenje in ne nujno resnica, ne da se mi kregat.
Ne piši napamet.Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik Aliens pravi:
Mobitel prvi v Sloveniji ponuja HD voice
Je že kdo probal, kako se obnese v praksi?
Svaka čast, mene to full moti, seveda šumi in motnje med pogovori. Sprašujem se samo ali morta imeti obe stranki med pogovorom naročnino pri Mobitelu in enega izmed vrhunskih GSM aparatov ali je zadosti da ima to samo eden in le ta občuti to razliko?
Citat:
Uporabnik Chipmunk pravi:
Ne piši napamet.Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Telefoni v M@ Mobi (predplačniškem) paketu niso zaklenjeni.
Citat:
Uporabnik sole pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Jaz sem pri Mobitelu od dneva ena in niti pomislim ne na konkurenco, mi pač tistih par € ne pomeni toliko, kot zanesljivost.
Kolegi pa pizdijo čez simobil, odletavajo iz linij in podobno, potem kličejo support in kaj tipi naredijo? Namesto da bi uredili omrežje, jim hočejo zaračunat support. LOL LOL LOL
Zakaj mobitelu tamali niso pomembni? Ker bi imeli potem prevelik tržni delež in posledične probleme. Kdor hoče kvaliteto, jo pač plača, ostali begajo od enega konkurenta do drugega.
Tako je moje mnenje in ne nujno resnica, ne da se mi kregat.
točno tako, se strinjam
kvaliteta se plača
Citat:
Uporabnik 1980 pravi:Kvaliteta, katera se omenja je že par let precenjena in ni več tisto, kar je bila.
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Citat:
Uporabnik Chipmunk pravi:
Ne piši napamet.Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Telefoni v M@ Mobi (predplačniškem) paketu niso zaklenjeni.
Jst kolk vem so predplačniškem sistemu pri mobitelu telefoni zaklenjeni edino pri naročnini so odklenjeni..in nič ne govorim napamet..
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Zanimivo, da si edini na tem forumu, ki jamra nad kvaliteto omrežja pri Mobitelu. Mogoče res ni več tako kot je bilo včasih (čeprav ne vem, kako je sploh lahko slabše, če se jim število uporabnikov manjša, bazne pa še vedno ostajajo). Ampak še vedno pa imajo bolj kvalitetno omrežje od konkurence (in to govorim iz izkušenj).