Novo pri Mobitelu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Ne, več plačuješ zato, da uporabljaš najboljše omrežje
evil.gif

Jaz v trgovini ne kupim najcenejših čevljev, ker vem, da bom čez dva meseca zgubil živce in me bodo bolele noge, čeprav v osnovi opravljajo enako funkcijo kot tisti z malce boljših materijalov
evil.gif

pikijakob

Pripravnik
8. avg 2008
273
0
16
Obala
Saj te noben ne sili, da plačuješ več, najbrž te hebe vezava....Boš kmalu ugotovil, da aparat za 1€ ni vreden ?letne vezave

imi

Pripravnik
30. sep 2011
264
5
18
Ne, nisem vezan z nobenim aneksom že dve leti, vendar me je vseeno zanimalo, zakaj Mobitel ne more ponuditi boljših pogojev naročnine. Sicer pa sem njihov naročnik že petnajst let in za nekaj evrov prihranka ne mislim zamenjati operaterja. S storitvami sem zadovoljen.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik imi pravi:
Ne, nisem vezan z nobenim aneksom že dve leti, vendar me je vseeno zanimalo, zakaj Mobitel ne more ponuditi boljših pogojev naročnine. Sicer pa sem njihov naročnik že petnajst let in za nekaj evrov prihranka ne mislim zamenjati operaterja. S storitvami sem zadovoljen.

Saj je imel - nekaj casa, potem so pa prisli ukrepi od APEKa, kamor je konkurenca prijazno poslala svoje pritozbe da naj bi bila ponudba "prevec ugodna", da oni ne morejo tako poslovati in da naj jim APEK prepove tako nizke cene.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Uporabnik imi pravi:

Saj je imel - nekaj casa, potem so pa prisli ukrepi od APEKa, kamor je konkurenca prijazno poslala svoje pritozbe da naj bi bila ponudba "prevec ugodna", da oni ne morejo tako poslovati in da naj jim APEK prepove tako nizke cene.

Oni pa imajo še nižje cene. Tam je bil mislim da problem v tem, da je S! in Tušu M@ v svojem omrežju previsoko računal konec klicev ali nekaj takega, glede na njihove cene. Če bi menda M@ to znižal, potem mislim da jim ne bi bilo potrebno spreminjati paketov.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Ne, več plačuješ zato, da uporabljaš najboljše omrežje
evil.gif

Jaz v trgovini ne kupim najcenejših čevljev, ker vem, da bom čez dva meseca zgubil živce in me bodo bolele noge, čeprav v osnovi opravljajo enako funkcijo kot tisti z malce boljših materijalov
evil.gif

Ja toliko ima kvalitetno omrezje, da ima omejitve prenosa podatkov na tem omrezju kot vsi ostali operaterji.

Toliko o kvaliteti.

Sicer pa cene telefonov niso regulirane kot so to cene storitev na omrezju. Mobitel za zdaj se iskorisca naivnost svojih uporabnikov.

Hvala bogu, ce dalje manj.

Lp.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Citat:

Katastrofalno drage akcijske cene imajo. Skoraj vsi Smartphoni so cenejši, če jih greš kupit nekam v prosto prodajo. Škoda da ni konkurence pri nas. Pri takih cenah mobitel v tujini ne bi preživel niti en mesec, pa ma lahko najboljše omrežje na svetu
wink-1.gif

Mobitel splošna akcija - v oklepaju je cena v prosti prodaji. Cene so maloprodajne in so izvzete iz nemškega trga.

No sedaj pa najdi cene v prosti prodaji za te telefone pri naših prodajalcih in povej kako se primerjajo z nemškimi? Mislim, da so visoke cene aparatov pri Mobitelu posledica uvoznikov in njihovih cen in ne požrešnost Mobitela.

Poglej Tuš in Huawei, ki ga uvažajo sami, redna cena je čisti nateg, da potem prikažejo kao full visoko ugodnost pri nakupu v paketih.

Fios

Zelenc'
19. sep 2011
11
0
1
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:

No sedaj pa najdi cene v prosti prodaji za te telefone pri naših prodajalcih in povej kako se primerjajo z nemškimi? Mislim, da so visoke cene aparatov pri Mobitelu posledica uvoznikov in njihovih cen in ne požrešnost Mobitela.

Poglej Tuš in Huawei, ki ga uvažajo sami, redna cena je čisti nateg, da potem prikažejo kao full visoko ugodnost pri nakupu v paketih.

Če je tvoj post resničen (in mislim da je) se jaz sprašujem, zakaj mobitel kupuje mobitele pri slovenskih uvoznikih po izjemno dragih cenah. Pa smo spet pri čist prvem postu, ki sem ga zapisal na začetku:
1. Mobitel je nesposoben in kupuje telefone po zelo dragih cenah.
2. Mobitel izkorišča svoj položaj.

Celoten evropski trg je odprt in si lahko nabavijo telefone kjer hočejo. Vsaj tako delajo drugi operaterji po drugih državah EU. Drugač jih danes ne bi blo več na sceni.
Če ima mobitel slučajno kakšno zavezujočo pogodbo s kakšnim uvoznikom, da mora svoje telefone dobavljat preko njega ->preberi 1.točko. Take pogodbe so nastale verjetno po načelu" jst mam prijatla..on ima brata...ona enega pozna...boš dobil tudi ti provizijo, sm podpiši".

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
1.Nesposoben si bolj ti, izkoristi EU trg in si kupi telefon brez vezave drugje, kjer so tako zelooo poceni.
2. Kako že? A te kdo sili v karkoli?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Kaj pa je tukaj tako mrtvo? Če se ne motim je sedaj na Mobitel na vrsti z akcijami? Aja.. Mobitel nima akcij, on ponosno tera naprej svojo strategijo
grims-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Mobitel, jeb... vam m..., že drugi dan ne prejemam mailov na Blackberrya. Vmes je delalo nekaj časa, brez problema. Priklicati vas na Klicni center je nemogoče, vsaj kakšno obvetilo napišite, jaz pa naj ugibam zakaj mi stranke ne odgovarjajo. Da vam mamu.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
pomoje da ni težava sam na mobitelu ampak tudi S! userji se "pritožujejo":

untitled.jpg

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Pa ja, æe bi to nekdo dal kot obvestilo. Nimam facebooka, ne uporabljam twitterja in ostalih jajc. Zakaj imate spletne strani, sisu vam.

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Dober tek z Moneto
Velika Monetina nagradna igra pri študentski prehrani

Novo študijsko leto je tu in z njim nova nagradna igra.

Kako osvojiti nagrado?

Če subvencijo za študentsko prehrano koristiš preko mobilnega telefona lahko z njim prek Monete plačaš tudi morebitno razliko, ki nastane pri kosilu oz. obroku. To pomeni, da v enem koraku pri gostincu opraviš vse: uveljaviš subvencijo in izvedeš plačilo razlike. Enostavno, za doplačilo ne potrebuješ gotovine ali plačilne kartice, ampak to opraviš z Moneto.

V nagradno žrebanje boste uvrščeni vsi, ki boste razliko pri koriščenju subvencije za študentsko prehrano doplačali z Moneto. Nagradna igra poteka od 10. 10. in vse do 15. 12. 2010 na katerem koli mestu s študentsko prehrano, kjer je možno plačati z Moneto. V gostinskem lokalu, kjer ponujajo študentsko prehrano in kjer lahko plačuješ z Moneto, lahko z njo plačuješ tudi ostalo gostinsko ponudbo in si prav tako vključen v nagradno igro.

Vsak se v nagradno žrebanje uvrsti tolikokrat, kolikokrat opravi transakcijo oz. plača z Moneto, vendar je vsak sodelujoči lahko izžreban le enkrat.

Pravila in pogoji o nagradni igri so objavljeni tukaj.
Žrebanje nagrad

Nagradno žrebanje bo 19. 12. 2010 in na tej spletni strani bomo objavil tudi vse srečne izžrebance.

Dober tek in naj bo Moneta tvoje Plačilo na dlani.

Ekipa Monete.
moneta-nagrade.jpg

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Pa ja, æe bi to nekdo dal kot obvestilo. Nimam facebooka, ne uporabljam twitterja in ostalih jajc. Zakaj imate spletne strani, sisu vam.

Na www.mobitel.si piše:

Citat:
Uporabniki mobitelov BlackBerry imajo že nekaj dni težave z dostopom do interneta in pošiljanjem elektornskih sporočil. Napaka ni posledica delovanja Mobitelovega omrežja, saj to brezhibno deluje, pač pa je na strani kanadskega proizvajalca Research in Motion, ki se trudi težavo čim prej odpraviti. Prosimo za razumevanje.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Napisali so danes, ko so jim stranke začele težiti. Včeraj in predvčerajšnjim še ni bilo.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.