Novo pri Mobitelu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Mobitel tablico Samsung Galaxy Tab 10.1 ali mobilnik Samsung Galaxy S II ponuja za 1€ ob vezavi za 24 mesecev na storitev NAJNAJ 19 Premium. V primeru, da se stranka naroči za 24 mesecev na častnik Finance (34.99€) prejme 120€ dobroimetja na Diners Club kartici (samo za nove člane), etui za izbrano napravo za 1€ in knjižico ugodnosti »Knjiga kuponov 2za1.si«.

samsung-tab-sii-mobitel-finance-540x340.jpg

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Napisali so danes, ko so jim stranke začele težiti. Včeraj in predvčerajšnjim še ni bilo.

He, sem klical "svetovalko" in je rekla nekaj v smislu "Ja, saj to je BB težava, ne naša". Pa sem jo vprašal, če se ji ne zdi, da je delno tudi Mobitelova težava, ker plačujemo njim to storitev in ne BBju... Pa je končno rekla, da bo predala info naprej... Po drugi strani pa, se pač zgodi, kaj hočemo...

Jernej

lalan

Pripravnik
12. maj 2008
895
0
16
Simobil ima akcijo polovična naročnina. Tako za 10€ dobiš že kar veliko minut. Ali ima Mobitel kaj v planu?

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Citat:
Napisali so danes, ko so jim stranke začele težiti. Včeraj in predvčerajšnjim še ni bilo.

He, sem klical "svetovalko" in je rekla nekaj v smislu "Ja, saj to je BB težava, ne naša". Pa sem jo vprašal, če se ji ne zdi, da je delno tudi Mobitelova težava, ker plačujemo njim to storitev in ne BBju... Pa je končno rekla, da bo predala info naprej... Po drugi strani pa, se pač zgodi, kaj hočemo...

Jernej

Napaka je bila na strani BB, ne vem zakaj bi bil M@ ali S! kaj kriv. Če serverji al kaj že ni delovalo pri BB, potem ne vem kako bi lahko kdorkoli pri M@ ali S! rešili težavo.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.661
6.423
113
Nekateri tuji ponudniki so že napovedali, da bodo zaradi izpada BB ta mesec znižali mesečno doplačilo.

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Citat:

Jernej

Napaka je bila na strani BB, ne vem zakaj bi bil M@ ali S! kaj kriv. Če serverji al kaj že ni delovalo pri BB, potem ne vem kako bi lahko kdorkoli pri M@ ali S! rešili težavo.

Morebiti to kaze na odnos do stranke. Kje pise, da naj bi Mobitel kaj popravil, ampak se pa spodobi, da napise obvestilo ali p ac ne?

Jernej

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Nekateri tuji ponudniki so že napovedali, da bodo zaradi izpada BB ta mesec znižali mesečno doplačilo.

Jaz sem jim (Mobitelu) tudi že napovedal (poslal prijazen mail), da bom plačal nižjo naročnino. Predvsem zaradi neobveščanja in ignorantskega odnosa.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
A še na mobitelovih centrih prodajajo opremo z lepotno napako ? Zadnje mesece nisem nikdar na Mobitelu zasledil ( vsaj v Celju ne), da bi imeli kaj podobnega na zalogi.

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Maksimalno 1 mesec pred iztekom aneksa ga lahko skleneš/podaljšaš. Vse kar je prej se plača pogodbena kazen (znesek na aneksu krat število preostalih mesecev).

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik Lateral pravi:
Maksimalno 1 mesec pred iztekom aneksa ga lahko skleneš/podaljšaš. Vse kar je prej se plača pogodbena kazen (znesek na aneksu krat število preostalih mesecev).
Pri Mobitelu se štejejo polni meseci (piše v aneksu!). Torej od 14.10.2011 do 13.11.2011 je manj kot en mesec, torej plačaš pogodbeno kazen 0 * mesečni znesek pogodbene kazni
wink-1.gif

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
A še na mobitelovih centrih prodajajo opremo z lepotno napako ? Zadnje mesece nisem nikdar na Mobitelu zasledil ( vsaj v Celju ne), da bi imeli kaj podobnega na zalogi.
Mislim da ne več. Povprašaj. Dalo se je dobiti kar ugodno ja.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Sej zato pa sprašujem
smile-1.gif
Ker se je vedno našlo kaj pametnega. Če bi to vedel, da nimajo več mobitelov z lepotno napako, nebi pred dnevi mobitela v steno zagnal :D :D.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.