Novo pri Mobitelu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

Mati je vzela neke smeti od mobitela za 1eur, sedaj je vezana za 2 leti, ce se to prekine da hoces it drugam, te to stane kolikor je polna cena tega telefona ali se cesa drugega?

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz

Mati je vzela neke smeti od mobitela za 1eur, sedaj je vezana za 2 leti, ce se to prekine da hoces it drugam, te to stane kolikor je polna cena tega telefona ali se cesa drugega?

Prvo navdušena nad poceni telefonom. Sedaj pa je smet.... Preberi na aneksu, tam kristalno jasno piše
nahrung002.gif

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.167
366
83
Goriska
Ta nova xperia mini mi je kar zanimiva najprej po harware-u in software-u pa še cena se mi zdi dokaj ugodna.

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Stopite v Mobi svet tudi vi in enostavno vključite predplačniške pakete Mobi A, B ali C kar prek SMS-a.

Izbirate lahko med:

Mobi A za 30
Mobi B za 60 in
Mobi C za 180 minut pogovorov v vsa slovenska omrežja.

vzorec.jpg

Do konca leta 2011 vam Mobi vsakokrat podari 20% minut več.* Dobrodošli v svetu, kjer domišljija postane resničnost!

Izbirate pa lahko tudi med novima predplačniškima Mobipaketoma v novi privlačni podobi!

Izberite Samsung C3530 že za 79 € ali prvi android v Mobipaketu LG Optimus Me že za 139 €. www.mobitel.si

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Naj me nekdo razsvetli, v čem je že poanta teh Mobi A B in C paketov oz. v čem je superiornost proti klasičnemu Mobi paketu glede na to da so impulzi še vedno dragi kot hudič?
smile-1.gif

1980

Pripravnik
25. jun 2009
242
0
16
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Naj me nekdo razsvetli, v čem je že poanta teh Mobi A B in C paketov oz. v čem je superiornost proti klasičnemu Mobi paketu glede na to da so impulzi še vedno dragi kot hudič?
smile-1.gif

Produktni marketing mora nekaj delati, marketing kot tak tudi.

Če mene vprašaš, je to poizkus ustvariti pri obstoječih ljudeh nekaj kot ugodno, a v bistvu kot sam ugotavljaš in pravtako jaz, to ni nič drugega kot zadržanje obstoječega stanja oz. drage ponudbe na tržišču.

Kranjčevič je lepo povedal, mislim da v ene dveh intervjujih zadnjih do sedaj, da nič ne mislijo več znižati cene, v prevodu, če se bo dalo bodo še dvignili, torej poizkušali bodo ustvariti virtualni privid ugodnosti, kakor pri tej ponudbi o kateri teče debata.

Vse kar so naredili so se poigrali z marketinškimi triki, to pa je tut vse. To ponudbo in še kakšno, ki morda še pride iz njihove strani, lahko razumemo kot najdražjo in manj ugodno ter filanje žepov preverantov.

Njihovo ponudbo lahko razumeš po sistemu "Sipanje iz šupljek, u prazno"

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Ce imam en UMTS aneks v uporabi, se da vzeti galaxy tab Naj Naj 19 na gsm aneks 24m?

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.167
366
83
Goriska
Citat:
Uporabnik Lateral pravi:
Ce imam en UMTS aneks v uporabi, se da vzeti galaxy tab Naj Naj 19 na gsm aneks 24m?

Lahko vzameš predčasno, samo boš moral doplačati toliko kolikor časa ti še velja umts aneks, najbolje da se za ceno pozanimaš direktno pri Mobitelu.

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Aha, ne to mi ne pride v upostev, ker je se leto in pol do izteka. Bom prenesel obstojec aneks na enega, ki ima prosto.

Edit: Mobilni internet Premium je vezan na aneks ali na stevilko?

Nazadnje urejeno:

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Eden je vezan na telefon, drugi bi bil pa na tablico, ker jo dobim na obroke (19€/mesec).

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.