Citat:
Uporabnik keks22 pravi:
A se že mogoče kaj govori. kdaj dobi mobitel v ponudbo Nexus prime ?
Prihaja. Mislim da bo enkrat v decembru, drugače pa sigurno v januarju. Decembra pride Nexus v SLO, tako da...
Citat:
Uporabnik keks22 pravi:
A se že mogoče kaj govori. kdaj dobi mobitel v ponudbo Nexus prime ?
Citat:
Uporabnik Breyton pravi:
Nov paket Mobilni internet MINI
Prihaja KMALU možnost nakupa dodatnih količin za dvig hitrosti
Po porabi celotne vključene količine podatkov se hitrost prenosa podatkov zmanjša, odvisno od izbranega paketa. Nakup dodatnih količin vam omogoča, da vaš internet tudi po preseženi vključeni količini deluje pri polni hitrosti*.
Izbirate lahko med tremi različnimi količinami 1 GB, 5 GB ali 20 GB, ki jih znotraj enega obračunskega obdobja lahko dokupite večkrat, odvisno od vaših potreb.
Citat:
Uporabnik TARIFEpikaSI pravi:
Citat:
Uporabnik smejko pravi:
Pri Si.mobilu opcija BB ni obvezna za nakup BB telefona.
Dokler govorimo o nakupu subvencioniranih telefonov, je nakup BB telefona pri Si.mobilu očitno pogojen z opcijo BB, kot je razvidno z njihovih spletnih strani (npr. link).
V prosti prodaji je seveda možen nakup brez opcije, vendar je izpis na portalu Tarife.si narejen tako, da vedno upošteva subvencionirano ceno, če jo le paket omogoča.
Citat:
Uporabnik HrabiaMol pravi:
11€ za 1GB leta 2012.
Citat:
Uporabnik HrabiaMol pravi:
11€ za 1GB leta 2012.
Mislim, da bi bila to zmaga...Citat:
Uporabnik lalan pravi:
Kaj, ko bi Mobitel uvedel nastavljiv paket (na servisnih straneh nastaviš minute, SMS-e in podatke z drsnikom)
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
SEm bil pogledal, pa nisem našel tega. Si lahko malo bolj natančne, kje točno to vidim? tnx
Citat:
Prenos podatkov za spremljanje Mobilne TV je v omrežju Mobitel brezplačen
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Predvidevam, da se pri uporabi Mobilna TV ne zaračunava prenos podatkov?
Imam občutek, da ga je pri meni zaračunavalo.Od 1.12. sem porabil že skoraj 500 MB. Gledal pa sem 2x soočenja.
Kako najlažje preverim, potrdim, zavržem idejo?