Novo pri Mobitelu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

Jest imam na pogodbi dzabest paketa obkljukano nekaj v smilsu neskoncno, kar s eje tudi izkazalo za resnicno saj ga se niso izklopili niti poslali kaksno obvestila da ga bodo, zdej me pa matra tale 2012 paket ker je vse lepse razporejeno vec minut v tuja in manj v mobitel omrezja kar itak vsak mesec pustim 800 minut v luftu, pa vec prenosa za surfanje ker 100 je resnicno premalo na touch telefonih z dobro resolucijo, moti me to da se jim lahko spet sname in pohabijo tak paket kot so to naredili z dzabestom in na koncu bom na slabsem kot sem sedaj in nevem kaj bi naredu.

Moti me tudi to da je potrebno placati 17eur, kar je drazje kot ce nekdo iz simobila preide na mobitel.

Sicer je pa tudi dejstvo da simobil ma pa se boljsi paket ki je x2 od tega mobitelovega 2012

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
če pokuriš 1000 min, 1 gb, 1000 sms (vsaka čast
confused-1.gif
) idi na Simobil.
Če pa imaš dobolj po 500 vsega in odlično omrežje pa ostaneš na Mobitelu.
(no, mene ne prepriča Simobil)

Chipmunk

Pripravnik
30. jun 2008
366
0
16
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz

Jest imam na pogodbi dzabest paketa obkljukano nekaj v smilsu neskoncno, kar s eje tudi izkazalo za resnicno saj ga se niso izklopili niti poslali kaksno obvestila da ga bodo, zdej me pa matra tale 2012 paket ker je vse lepse razporejeno vec minut v tuja in manj v mobitel omrezja kar itak vsak mesec pustim 800 minut v luftu, pa vec prenosa za surfanje ker 100 je resnicno premalo na touch telefonih z dobro resolucijo, moti me to da se jim lahko spet sname in pohabijo tak paket kot so to naredili z dzabestom in na koncu bom na slabsem kot sem sedaj in nevem kaj bi naredu.

To, kar omenjaš iz pogodbe ("neskončno") pomeni le, da je razmerje sklenjeno za nedoločen čas - dokler sam ne želiš prekinit.

Vsak operater lahko spreminja pogoje/pakete. Na tebi je ali se boš vezal ali ne.

jamiekarai

Pripravnik
26. maj 2010
667
0
16
Titovo velenje
Citat:
Uporabnik sole pravi:
če pokuriš 1000 min, 1 gb, 1000 sms (vsaka čast
confused-1.gif
) idi na Simobil.
Če pa imaš dobolj po 500 vsega in odlično omrežje pa ostaneš na Mobitelu.
(no, mene ne prepriča Simobil)

1000mb brez problema sms tud brez problema , 1000min pa mi se ni uspelo skurit

tomi

Guru
1. sep 2007
18.691
9.904
113
40
MB
jaz isto, sploh 100 MB je hudo omejena količina glede na konkurenco, samo zdaj bom menjal, pol bojo pa pojačali đabest ... al pa tudi ne ... je le mobitel
crazy1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.078
6.927
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Chipmunk pravi:

To, kar omenjaš iz pogodbe ("neskončno") pomeni le, da je razmerje sklenjeno za nedoločen čas - dokler sam ne želiš prekinit.

Vsak operater lahko spreminja pogoje/pakete. Na tebi je ali se boš vezal ali ne.
se pravi ni limit 31 let starosti?

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:

Seveda je
smile-1.gif

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik Kibibi pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:

Seveda je
smile-1.gif
Ne, naročniškega razmerja ti takrat ne prekinejo
tongue-1.gif

Še vedno ga imaš sklenjenega za nedoločen čas. Zamenjajo ti pa paket na nekaj drugega, v skladu s splošnimi pogoji paketa Itak.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:

Je limit 31, kolegom so tudi avtomaticno skenslal paket na splosnega, samo jest sem takrat unmu za salterjem malo cvilil in mi je rekel da bo zrihtal da bom zadovoljen in tako je zgleda pozegnal tale cahen kjer pise nedolocen cas in mi ne tezijo. Kolegom so ga pa skenslal.

Sedaj me pa matra tale 2012 ker ma bolje vse razporejeno in mi je skoda mojega dzabest paketa unicevat, samo dvomim pa da bodo dzabest kej popedenal v smeri tega 2012 paketa zato sem v dilemi.

Pac sej 100mb na zaslonu 200x 160 al kolk ze pixlov je to dost na galaxyu S2 ti pa njegova resolucija pozre 10 mb v 20 sekundah, zato bi bilo dobro met 500mb, pa kaksne 200 min vec v tuija obrezja. Sam to bi moral kdo od znotraj povedat ce bodo dzabest kej spreminjal na bolje.

Drugace ce je pa res da ta 2012 paker velja neomejeno po drugi strani ni za razmisljat za prehod, ker toliko kot lahko ta paket spremenijo so tudi spremenili iziroma pohabili dzabest paket.

Ali je normalno da ti zaracunavajo prehod 17eur, mens e zdi to butasto sploh za redne narconike, se da kaj dosect glede neplacila prehoda?

Nazadnje urejeno:

luka51

Guru
16. avg 2007
14.494
5.790
113
eno vprašanje glede mobitel zaklenjenega telefona in odklepa.
Našel se je en telefon iz leta 2001, ki ga želim uporabljat. zaklenjen je na mobitel, jaz sem pa zadnja leta na simobilu.
ali take telefone tudi brezplačno odklenejo? Rabim kakšne papirje?

Chipmunk

Pripravnik
30. jun 2008
366
0
16
Prineseš na Telekomov center in ti ga brezplačno odklenejo (brez posebnih papirjev).

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Citat:
Uporabnik Artist pravi:
Citat:
Uporabnik asko pravi:
Ta paket spet samo za neke izbrance, samo za fizične osebe. Pravne osebe bodo pa še naprej lupili z ubijalskimi cenami
bonk.gif

Fizične osebe so tudi s.p. -ji, dno ipdb. Vse navedene fizične osebe lahko zakupijo paket 2012, ne glede na število zaposlenih. Velja torej za vse osebe z izjemo d.o.o. in d.d. ter kd d.d.. Preverjeno. Tako, da velja za 90% uporabnikov
cheer.gif

nahrung002.gif

s.p. lahko ima 2012 če ni davčni zavezanec. Če je, paketa 2012 ne more skleniti. Preverjeno, žal.

Chipmunk

Pripravnik
30. jun 2008
366
0
16
Citat:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:

Je limit 31, kolegom so tudi avtomaticno skenslal paket na splosnega, samo jest sem takrat unmu za salterjem malo cvilil in mi je rekel da bo zrihtal da bom zadovoljen in tako je zgleda pozegnal tale cahen kjer pise nedolocen cas in mi ne tezijo. Kolegom so ga pa skenslal.

Nikomur ne "skenslamo" avtomatično. Uporabnike se pisno (+SMS) obvesti in pozove k spremembi paketa. Takrat je sprememba brezplačna. Če si že imel 31. rojstni dan boš zagotovo (ob naslednjem preverjanju) pozvan k spremembi. Res pa je, da so se tovrstna obvestila nazadnje pošiljala (mislim da) januarja letos. To, kar omenjaš, da piše nedoločen čas velja SAMO za naročniško razmerje, ne pa tudi za naročniški paket.

Citat:
Sam to bi moral kdo od znotraj povedat ce bodo dzabest kej spreminjal na bolje.

Slaba tolažba. Teh informacij ne bo nihče trosil po forumih.

Citat:
Ali je normalno da ti zaracunavajo prehod 17eur, mens e zdi to butasto sploh za redne narconike, se da kaj dosect glede neplacila prehoda?

Takšna je pač cena, glede na to, da je to "akcijski" paket. Sprememba v ostale pakete stane 9 eur. Take it or leave it.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.