Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz
Jest imam na pogodbi dzabest paketa obkljukano nekaj v smilsu neskoncno, kar s eje tudi izkazalo za resnicno saj ga se niso izklopili niti poslali kaksno obvestila da ga bodo, zdej me pa matra tale 2012 paket ker je vse lepse razporejeno vec minut v tuja in manj v mobitel omrezja kar itak vsak mesec pustim 800 minut v luftu, pa vec prenosa za surfanje ker 100 je resnicno premalo na touch telefonih z dobro resolucijo, moti me to da se jim lahko spet sname in pohabijo tak paket kot so to naredili z dzabestom in na koncu bom na slabsem kot sem sedaj in nevem kaj bi naredu.
Citat:
Uporabnik sole pravi:
če pokuriš 1000 min, 1 gb, 1000 sms (vsaka čast) idi na Simobil.
Če pa imaš dobolj po 500 vsega in odlično omrežje pa ostaneš na Mobitelu.
(no, mene ne prepriča Simobil)
se pravi ni limit 31 let starosti?Citat:
Uporabnik Chipmunk pravi:
To, kar omenjaš iz pogodbe ("neskončno") pomeni le, da je razmerje sklenjeno za nedoločen čas - dokler sam ne želiš prekinit.
Vsak operater lahko spreminja pogoje/pakete. Na tebi je ali se boš vezal ali ne.
Seveda jeCitat:
Uporabnik Hanzi pravi:
To, kar omenjaš iz pogodbe ("neskončno") pomeni le, da je razmerje sklenjeno za nedoločen čas - dokler sam ne želiš prekinit.
Vsak operater lahko spreminja pogoje/pakete. Na tebi je ali se boš vezal ali ne.
Ne, naročniškega razmerja ti takrat ne prekinejoCitat:
Uporabnik Kibibi pravi:
Seveda jeCitat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik Artist pravi:
Citat:
Uporabnik asko pravi:
Ta paket spet samo za neke izbrance, samo za fizične osebe. Pravne osebe bodo pa še naprej lupili z ubijalskimi cenami
Fizične osebe so tudi s.p. -ji, dno ipdb. Vse navedene fizične osebe lahko zakupijo paket 2012, ne glede na število zaposlenih. Velja torej za vse osebe z izjemo d.o.o. in d.d. ter kd d.d.. Preverjeno. Tako, da velja za 90% uporabnikov
Citat:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Je limit 31, kolegom so tudi avtomaticno skenslal paket na splosnega, samo jest sem takrat unmu za salterjem malo cvilil in mi je rekel da bo zrihtal da bom zadovoljen in tako je zgleda pozegnal tale cahen kjer pise nedolocen cas in mi ne tezijo. Kolegom so ga pa skenslal.
Citat:
Sam to bi moral kdo od znotraj povedat ce bodo dzabest kej spreminjal na bolje.
Citat:
Ali je normalno da ti zaracunavajo prehod 17eur, mens e zdi to butasto sploh za redne narconike, se da kaj dosect glede neplacila prehoda?