Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
zakaj pa ne? vedno več je neplačnikov in podjetje potrebuje vsaj neko zagotovilo, da bo redno prejemal mesečno naročnino....
Citat:
Uporabnik Cooper pravi:
Priključna taksa je za nove naročnike Mobitela, sprememba paketa je za obstoječe naročnike.
Citat:
Uporabnik KURKOFF pravi:
Citat:
Uporabnik Cooper pravi:
Priključna taksa je za nove naročnike Mobitela, sprememba paketa je za obstoječe naročnike.
Kar stane 5€ več kot pa priključnina za nove naročnike.
Zgleda da je namen "akcije" pridobit nove naročnike, obstoječe pa destimulirat za menjavo paketa.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
zakaj pa ne? vedno več je neplačnikov in podjetje potrebuje vsaj neko zagotovilo, da bo redno prejemal mesečno naročnino....
To je malo neumen izgovor. Uporabo mobitela je namreč možno zelo preprosto izklopiti a ne, tako je "škode" največ za en račun. Če pa pogledaš njihove monopolne cene pa deliš ta račun najmanj s 4 pa dobiš pravo škodo.
Še nisem zasledil, da bi kdo od mene zahteval za plin, elektriko ipd. kakšne podatke o zaposlitvi. Mobitel pa je res to zahteval pred mnogimi leti, ko sem se tam zglasil.
Pa ne verjamem, da imajo zaradi tega kaj manj neplačnikov kot konkurenca.
Citat:
Uporabnik KURKOFF pravi:
Citat:
Uporabnik Cooper pravi:
Kar stane 5€ več kot pa priključnina za nove naročnike.
Zgleda da je namen "akcije" pridobit nove naročnike, obstoječe pa destimulirat za menjavo paketa.
Citat:
jah glej, vsak poldek ne more sklent naročnine, nabit računa in zgasnt... zato obstajajo avtorizacijska pravila pod katerimi lahko skleneš naročnino....
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
To, da bom jaz (ki sem na Mobitelu od leta 1999) moral za zamenjavo paketa plačat več, kot plača nov uporabnik za priključnino, je čista neumnost in oderuštvo.
Pa da mi SLUČAJNO ne kdo pride s "PR" izjavo, da me nobeden ne "sili" v menjavo paketa.