Novo pri Mobitelu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
zakaj pa ne? vedno več je neplačnikov in podjetje potrebuje vsaj neko zagotovilo, da bo redno prejemal mesečno naročnino....

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Če prav razumem, je treba plačati priključno takso (12 €) + spremembo naročniškega paketa (17 €).

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
zakaj pa ne? vedno več je neplačnikov in podjetje potrebuje vsaj neko zagotovilo, da bo redno prejemal mesečno naročnino....

To je malo neumen izgovor. Uporabo mobitela je namreč možno zelo preprosto izklopiti a ne, tako je "škode" največ za en račun. Če pa pogledaš njihove monopolne cene pa deliš ta račun najmanj s 4 pa dobiš pravo škodo.

Še nisem zasledil, da bi kdo od mene zahteval za plin, elektriko ipd. kakšne podatke o zaposlitvi. Mobitel pa je res to zahteval pred mnogimi leti, ko sem se tam zglasil.

Pa ne verjamem, da imajo zaradi tega kaj manj neplačnikov kot konkurenca.

KURKOFF

Pripravnik
8. avg 2007
401
0
16
Citat:
Uporabnik Cooper pravi:
Priključna taksa je za nove naročnike Mobitela, sprememba paketa je za obstoječe naročnike.

Kar stane 5€ več kot pa priključnina za nove naročnike.
13.gif

Zgleda da je namen "akcije" pridobit nove naročnike, obstoječe pa destimulirat za menjavo paketa.
bonk.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik KURKOFF pravi:
Citat:
Uporabnik Cooper pravi:
Priključna taksa je za nove naročnike Mobitela, sprememba paketa je za obstoječe naročnike.

13.gif

Zgleda da je namen "akcije" pridobit nove naročnike, obstoječe pa destimulirat za menjavo paketa.
bonk.gif

Še vedno bolje kot pri simobilu za 40€
wink-1.gif

KURKOFF

Pripravnik
8. avg 2007
401
0
16
Kaj pa če naročnino odpoveš in jo na novo skleneš? Pogoj je seveda, da nisi vezan in vmes preneseš številko na enega od predplačniških ponudnikov.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:

To je malo neumen izgovor. Uporabo mobitela je namreč možno zelo preprosto izklopiti a ne, tako je "škode" največ za en račun. Če pa pogledaš njihove monopolne cene pa deliš ta račun najmanj s 4 pa dobiš pravo škodo.

Še nisem zasledil, da bi kdo od mene zahteval za plin, elektriko ipd. kakšne podatke o zaposlitvi. Mobitel pa je res to zahteval pred mnogimi leti, ko sem se tam zglasil.

Pa ne verjamem, da imajo zaradi tega kaj manj neplačnikov kot konkurenca.

jah glej, vsak poldek ne more sklent naročnine, nabit računa in zgasnt... zato obstajajo avtorizacijska pravila pod katerimi lahko skleneš naročnino....

Artist

Pripravnik
20. feb 2011
133
0
16
MB
Citat:
Uporabnik KURKOFF pravi:
Citat:
Uporabnik Cooper pravi:

13.gif

bonk.gif

Strašna ugotovitev
bonk.gif

nahrung002.gif
:

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:

jah glej, vsak poldek ne more sklent naročnine, nabit računa in zgasnt... zato obstajajo avtorizacijska pravila pod katerimi lahko skleneš naročnino....

Verjetno ko tam pokažež osebni dokument in daš ostale podatke, si še vedno poldek.
No, naj kar tako nadaljujejo naprej, s cenami, s "storitvami" in podobnimi "subvencioniranimi" paketi. Sem danes dal zadnjič not sim kartico od Mobitela
smile-1.gif

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
To, da bom jaz (ki sem na Mobitelu od leta 1999) moral za zamenjavo paketa plačat več, kot plača nov uporabnik za priključnino, je čista neumnost in oderuštvo.

Pa da mi SLUČAJNO ne kdo pride s "PR" izjavo, da me nobeden ne "sili" v menjavo paketa.
smirk-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Tudi jaz sem bil tam od 1999 dalje (Philips Diga
smile-1.gif

Da ne govorim kakšna nemarnost je bila "ukinitev" popustov na dve oz. 3 številke.

Ko sem si urejal popust je bil mislim da 70% na eno mobilno in 30% na drugo.

Naenkrat je čez noč popust brez kakršnegakoli obvestila "Izginil" v popust za 20% za tri številke. In s tem popustom si še vedno klical bistveno dražje kot pri konkurenci brez popusta.

Ker sem račune prejemal elektronske, seveda ni bilo zraven nobenih obvestil (kaj šele kakšnih novih splošnih pogojev). Hladnokrvno so znižali popust brez obvestila.

Folku se pač ne da ubadati s temi "malenkostmi", če bi bilo vse na en klik, bi ljudje že zdavnaj odšli.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
To, da bom jaz (ki sem na Mobitelu od leta 1999) moral za zamenjavo paketa plačat več, kot plača nov uporabnik za priključnino, je čista neumnost in oderuštvo.

Pa da mi SLUČAJNO ne kdo pride s "PR" izjavo, da me nobeden ne "sili" v menjavo paketa.
smirk-1.gif

467716-post_slo.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
seveda, zato ker imajo še vedno tržni delež večji kot 50%... ko bo padel pod 50% pa se lahko začne prava akcija
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.