Novo pri Mobitelu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Ta paket je ven prihaja ker je Mobitel obupno hoče obdržat naročnike ko je videl kolk izgublja...Sam pa ne bi šel na Mobitel zarad tega paketa... Če tud ne bi obstajal Tušmobil
wink-1.gif

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
A tole pa ne bo apek ponorel?

Če bo tak paket, ostajam na Mobitelu.

500 mb in 500 smsjev manj požrem
smile-1.gif
.

LP

Jao, jaz pa ostajam na Opti + 180 minut v druga omrežja.

Aja, nekaj se je spremenilo na ponudbi robid na Mobitelovi strani. Po novem sta na voljo tako Torch kot Bold... A zalogo že imajo ali so zanalašč dali v petek zvečer, da jim ne bi že danes kdo težil
wink-1.gif
?

Aja, pa cena za A,B,C pri Torch je bolj ugodna kot pri Opti... Se je nekomu mudilo in ni uspel pravilno natipkati
smile-1.gif
.

Jernej

Nazadnje urejeno:

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik tsunami pravi:
Vidim, da Nokio N9 že imajo na spletni strani, nimajo pa še nobenih cen. Se že kaj ve koliko bo v paketu 2012 in ali bo na voljo tudi 64 GB različica?

Nimam pojma
smile-1.gif
. Pošlji jim vprašanje na info, odgovor bo v nekaj sekundah...

Mene bolj mučita robidi, po dolgem času me ima, da bi vzel samo zaslon na dotik, ker mi dizajn 9900 ni všeč
wink-1.gif
. Nekako ne sede prav v (mojo) roko. Po drugi strani je pa fizična tipkovnica zakon.

Jernej

apico

Pripravnik
18. avg 2007
117
0
16
Nekje sem prebral, da bo imel paket 2012 neke posebnosti pri priključni taksi ter za obstoječe naročnike. Se vam sanja, kaj bi lahko to bilo?

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik apico pravi:
Nekje sem prebral, da bo imel paket 2012 neke posebnosti pri priključni taksi ter za obstoječe naročnike. Se vam sanja, kaj bi lahko to bilo?

Rajši daj link, kje si to prebral, če sploh si.Dvomim, da bo tak (drago), kot prehod pri simobilu za 40 eur...

I

Izbrisan uporabnik #488

Takšni novi Mobitelovi paketi so še en dokaz, da so do sedaj neupravičeno "ropali".
Netržna roparska cena.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Neupravičeno? Sej pa te noben ne sili, da si pri njih.

Meni pač dosti pomeni stabilno in dobro delovanje omrežja, podpora uporabnikom, namiznik, moneta in še kaj.In če me to pride malo dražje, pa naj bo tak.Nisem pa dosti preplačeval, kot pri npr. pri tušu. Še orto bi me dražje prišel, kot džabest. Zaj s paketom 2012 pa bomo dobli končno dovolj zakupljenih količin na vseh frontah.Ne pa da mam 1000 min in jih ne porabim in malo prenosa, katerega dosti več porabim.

Operater bi bil pameten, da bi za dodatni strošek nekaj eur , pustil uporabnikom oblikovanje najbolšega paketa za njih.Neke meje glede količin in cene naročnine seveda morejo bit, ampak bi blo popolnoma izvedljivo.4 postavke, količino izberete vi, algoritem pa izračuna mesečno naročnino.
smile-1.gif
Je dodatno delo, ampak za dodaten eur od uporabnika, pa se pomojem splača.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Gre za zlorabo monopolnega položaja. Ko se pojavi konkurenca pa lahko čez noč znižajo. Tu nekaj ne štima.

apico

Pripravnik
18. avg 2007
117
0
16
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Citat:
Uporabnik apico pravi:

Rajši daj link, kje si to prebral, če sploh si.Dvomim, da bo tak (drago), kot prehod pri simobilu za 40 eur...

Mislim, kaj vam je folk? Zakaj ne bi nekje prebral???

http://www.blog.uporabnastran.si/ (osma novica po vrsti)

So pa že dodali nekaj informacij o priključni taksi in prehodih.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
To je forum-internet, zato so tut moji pomisleki upravičeni
wink-1.gif

Poleg priklučne takse, bodo po znižanih cena na voljo tudi nekateri mobiteli.HTC Sensation XL, NOKIA 700 + slušalka, Samsung GALAXY S2, Sony Ericsson HAZEL, Samsung S5610 in NOKIA C2-01.

Macola20

Pripravnik
17. sep 2007
286
2
18
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:

Operater bi bil pameten, da bi za dodatni strošek nekaj eur , pustil uporabnikom oblikovanje najbolšega paketa za njih.Neke meje glede količin in cene naročnine seveda morejo bit, ampak bi blo popolnoma izvedljivo.4 postavke, količino izberete vi, algoritem pa izračuna mesečno naročnino.
smile-1.gif
Je dodatno delo, ampak za dodaten eur od uporabnika, pa se pomojem splača.

Kot brezmejni pri Tušu.

Shoot

Zelenc'
26. nov 2011
1
0
1
Ima morda kdo informacijo če in kdaj bo Mobitel ponudil Samsung Galaxy Nexus? Še bolje, ima dotični operater kdaj namen ponuditi Applov Iphone (ne v najem)?

darinkoman

Pripravnik
29. feb 2008
319
0
16
Novoletni bonus

Telekom Slovenije, d.d., zasebnim naročnikom (fizične osebe, s.p-ji in fizične osebe s posl. dejavnostjo) storitev Mobitel omogoča novoletni bonus v obliki brezplačne storitve: NOVOLETNI SMS ali NOVOLETNE MINUTE ali NOVOLETNI PODATKI. Izbirate lahko med 300 SMS/MMS-i ali 300 minutami pogovora znotraj omrežja Mobitel ali 300 MB podatkov za paketni prenos podatkov znotraj omrežja Mobitel. Celoten novoletni bonus prejmete tako, da ob vklopu prejmete 50 enot izbranega bonusa, ki ne glede na dan vklopa zapade z iztekom obračunskega meseca, in nato še 5 obračunskih mesecev na prvi dan v posameznem mesecu po 50 enot. Neporabljene količine izbranega novoletnega bonusa se ne prenašajo v naslednji obračunski mesec. V primeru prenehanja naročniškega razmerja oz. izklopa storitve za posamezno telefonsko številko pred potekom 6 mesecev od vklopa bonusa se neporabljene količine izbranega bonusa ne dajo koristiti niti se protivrednost naročniku ne priznava na drug način. Na posamezno telefonsko številko lahko naročnik prejme le en novoletni bonus.

Pogoj za pridobitev novoletnega bonusa je nakup subvencioniranega telefona in vezava za 12 ali 24 mesecev v obdobju od 24. 11. 2011 in do vključno 31. 1. 2012 (za katerikoli telefon v novoletni in/ali drugih splošnih akcijah, tudi opcija NajNaj in za Mobilni Internet Premium) v skladu s pogoji akcijskega nakupa naprav. Pri naročniških paketih Osnovni SOS paket, Enotni paket, paket Podatkovni bonus, paketi Instant Internet, paket Telemetrija in izbrani paket na podrejeni številki v storitvi za Avtotelefon se bonus ne more koristiti. Cene so navedene v EUR in vključujejo DDV. Telekom Slovenije, d.d., si pridržuje pravico do spremembe cen in pogojev.

http://www.mobitel.si/info/obvestila-in-novosti.aspx

lalan

Pripravnik
12. maj 2008
895
0
16
Če bo tale akcija v redu, bi res menjal telefon. Ali je bolše android ali Windows phone.

I

Izbrisan uporabnik #488

Mislim, da je hotel povedati, da to ni "subvencija", ampak majhen popust.

Subvencija bi bila za 100 EUR pa vezava na 24 mesecev
smile-1.gif
npr.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.