Novo pri Mobitelu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Vau, 10 mega!
A se hecajo? To pet strani alterja prebereš, pa si že pokuril. (sem zdaj v zadnje pol ure forume bral, pa imam že 11 MB downloada)

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Vau, 10 mega!
A se hecajo? To pet strani alterja prebereš, pa si že pokuril. (sem zdaj v zadnje pol ure forume bral, pa imam že 11 MB downloada)

No ja, za tiste, ki imajo na kartico je to več kot preveč. Ne vem no, vsaj meni se zdi, da oni ne rabijo neki veliko interneta, lahko pa da se motim.
wink-1.gif

Artist

Pripravnik
20. feb 2011
133
0
16
MB
Citat:
Uporabnik DreamDesign pravi:
Tele2 bi kupil Tušmobil letos za 50-70 mio EUR. Vendar ga Mirko noče za tako ceno prodati. Do leta septembra 2012 ga lahko proda sam, drugače ga lahko proda le ob soglasju bank. In če do septembra 2012 ne proda mora Tušmobil dokapitalizirati v višini 3 mio EUR. prodati ga ne sme nižje kot za 30-40 mio EUR.

Prejšnjo leto bi imel Tušmobil 4 mio EUR čistega dobička ob pogoju, da ne bi porabil niti centa za nadgradnjo omrežja.
cheer.gif

Malo morgen. Nadgradnja omrežja ni tekoči strošek, v stroške gre preko amortizacije. In z nadgradnjo ni bistveno bremenil poslovnega izida leta 2010. Seveda noče prodati za 50 mio EUR, če je za Tušmobil zapravil že 200 + ???? mio EUR. Vendar je to tržna cena in težko bo dobil kaj bistveno več. Z akcijami skuša pridobiti uporabnike in tako pod vsako ceno dvigniti tržno ceno, a akcije, ki ne prinašajo dobička mu tudi tržne cene ne bodo dvigovale. Tuš je celo skupino zadolžil za igrice, ki jih enostavno ne obvlada.

Bivši lastnik Vege je imel "samo" 27 mrd $ kapitala, pa je raje odšel, ko je ugotovil, da je Slo premajhno tržišče, da bi kot tretji operater lahko poslovno uspel. Kakorkoli obrnem, ne vidim prave možnosti, da Tušmobil na daljši rok uspe, čeprav bi to za nas, kot uporabnike bilo dobrodošlo
cheer.gif

nahrung002.gif

Nazadnje urejeno:

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
KSZ

Glede na to, da je od danes dalje Blackberry 9900 pri m@ me zanimajo cene. Any news?

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik AXi0N pravi:
KSZ

Glede na to, da je od danes dalje Blackberry 9900 pri m@ me zanimajo cene. Any news?

kje si videl, da je od danes
wink-1.gif
?

Cene so pa v katalogu, 699-499-449-399 EUR (Redna-Splošna-Opti-super/mega).

Jernej

KURKOFF

Pripravnik
8. avg 2007
401
0
16
Upam da bo res jutri kaj vec znano...

Da ne bo kot je je bilo nekoc pogovorno, ce verjames v:

Profesor_Baltazar.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Mah, zaradi mene ne rabi bit že jutri
smile-1.gif
Važno, da bo nekje do sredine decembra, da je še cajt it k simobilu, če bi blo res tam tolko ceneje po novem letu.

Edit: Slogan pa je "Lepo je verjeti". V nov, ugoden paket?
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Reklama deluje kot za paket Froc (od 5. do 15. leta .press)
smile-1.gif
.

Skratka, tole ne diši po paketu za tehnološko napredno generacijo 30+ :p

LP,
PIC

KURKOFF

Pripravnik
8. avg 2007
401
0
16
Lahko pa da bo zjutraj vec znanega. Novebra sedmega se je tudi sele zjutraj zacelo "govoriti".

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik KURKOFF pravi:
Lahko pa da bo zjutraj vec znanega. Novebra sedmega se je tudi sele zjutraj zacelo "govoriti".

To je Telekom... Očitno vstajajo bolj pozno...

Jernej

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.