I
Citat:
Uporabnik Breyton pravi:
Predrago... BOB ponuja klice po 0,04€ oz. SMS/MMS plus internet 1GB vse skupaj 14€ mesečno
Neuradno: v petek bo predstavljen nov paket.Citat:
Uporabnik Artist pravi:
A se pri Mobitelu sploh pripravlja kakšen smotrn paket za nekakšno "srednjo" porabo; sorodno z novimi Simobilovimi paketi??? Verjetno na obstoječih paketih ne bodo uspeli zadržati odjemalcev, saj z izjemo paketa Džabest nimajo nobenega koliko toliko ugodnega paketa. Sem pred časom gledal cene paketov v Angliji... očitno so naše zveze zlate, da so tako drage.
Citat:
Uporabnik DreamDesign pravi:
Zadeva je logična. Če je uporabnikom vseeno koliko plačujejo operaterji ne bodo spustili cen.
Dokler bodo uporabniki plačevali 3x dražje pakete bodo ostali taki paketi kot so. Dokler ne bo naprimer Tušmobil v enem letu pridobil novih 10% trga se kaj bistvenega ne bo spremenilo.
Mogoče boste rekli da sem nažgan, samo nisem.Trdim da bi se cene mobilne telefonije znižale še za 50% (glede na tuševe pakete) in bi operaterji mirno delali še dobiček. Vse je odvisno seveda od uporabnikov in menjave operaterjev.
Cene diktirajo uporabniki in nihče drug.
Tele2 bi kupil Tušmobil letos za 50-70 mio EUR. Vendar ga Mirko noče za tako ceno prodati. Do leta septembra 2012 ga lahko proda sam, drugače ga lahko proda le ob soglasju bank. In če do septembra 2012 ne proda mora Tušmobil dokapitalizirati v višini 3 mio EUR. prodati ga ne sme nižje kot za 30-40 mio EUR.Citat:
Uporabnik Artist pravi:
No ja, to pa si kar tako v en dan zapisal. Sicer bi bilo smotrno, da so cene nižje, vendar je mobilna telefonija zelo drag špas. Tušmobil je na robu, Tuš ga že leta prodaja, pa ne najde kupca. Če bi to bila tako dobičkonosna dejavnost bi ga takoj prodal.
e vidš. Če bi se to zgodilo bi imeli tako poceni telefonijo kot v Avstriji (tam imajo plače večje, ugodnejše pakete od Tušmobilovih). Pa se mi zdi da rabijo na prebivalca zaradi terena še več anten kot jih mi. Kje je logika da imamo še vedno dražje storitve od Avstrije?Citat:
Uporabnik Artist pravi:Trg pridobiti pa ni ravno tako enostavno. Sicer je tušmobil na tem naredil veliko, vendar je problem, da naročniki enostavno ne bodo kar od danes na jutri prestopali. In da bodo operaterji vedno znova ponujali pakete, ki si bodo med seboj relativno podobni in ne bo razloga za prestop...
Ta paket so izdali zaradi odhajanja uporabnikov na Tuševe Free pakete. Ker je sI.mobil začel zgubljati uporabnike so izdali ta paket. To je odgovor zaradi Tušmobila. Simpl. Pa še ta ponudba je časovno omejena. Da ne govorimo da če ne bi bilo Tušmobila bi še vedno imela s! in m@ naročnino 5-10 € in 0 zakupljenih enot.Citat:
Uporabnik Artist pravi:Simobilov Preprosto zame je že tak paket, ki bo povzročil, da bodo vsi operaterji imeli podobno ponudbo. In zato me zanima, kdaj bo Mobitel predstavil ustrezno protiponudbo...
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Ravno ta me mika (pa sem pri mobitelu od 1997). Torej če bi šel jutri z vlogo za prenos na Simobil, mi Mobitel še zaračuna naročnino za december ali ne?
Citat:
Uporabnik Cooper pravi:
Neuradno: v petek bo predstavljen nov paket.Citat:
Uporabnik Artist pravi:
A se pri Mobitelu sploh pripravlja kakšen smotrn paket za nekakšno "srednjo" porabo; sorodno z novimi Simobilovimi paketi??? Verjetno na obstoječih paketih ne bodo uspeli zadržati odjemalcev, saj z izjemo paketa Džabest nimajo nobenega koliko toliko ugodnega paketa. Sem pred časom gledal cene paketov v Angliji... očitno so naše zveze zlate, da so tako drage.