Novo pri Mobitelu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

jamiekarai

Pripravnik
26. maj 2010
667
0
16
Titovo velenje
Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Citat:
Uporabnik jamiekarai pravi:
http://www.mobitel.si/telefoni-in-naprave/aparati.aspx?aid=1636&pu=0
muhahahahahhahahahahhahahahah
padli so na glavo 100%

In kje je ceneje, na mobisvet je mislim da 517 (aha, imajo popust in je 499) in notri ni DDV, kar pomeni da je tukaj bolj ugodno...Vsaj za podjetje.

Jernej

prvo kar je učasih je bla prioriteta naročnina si uzel na naročnino pa si dobu za 1/3 cene telefon. Ka pa zdj uzames "splosni " paket (oskublen za prenos podatkov) ki si ga mors DOKUPIT in ne vpliva na ceno telefona ! kar je živa beda.

ok upliva neki drobiž če uzames tisth 100mb ki ti nič ne koristijo ....

predvidevam da če si bos pr simobilu zakupu prenos podatkov 3gb (18e) dobu cenej ...

mobitel je še sam senca neke uspešne firme ki je bila pred parimi leti...

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Citat:
http://www.mobitel.si/telefoni-in-naprave/aparati.aspx?aid=1636&pu=0
muhahahahahhahahahahhahahahah
padli so na glavo 100%

In kje je ceneje, na mobisvet je mislim da 517 (aha, imajo popust in je 499) in notri ni DDV, kar pomeni da je tukaj bolj ugodno...Vsaj za podjetje.

Jernej

prvo kar je učasih je bla prioriteta naročnina si uzel na naročnino pa si dobu za 1/3 cene telefon. Ka pa zdj uzames "splosni " paket (oskublen za prenos podatkov) ki si ga mors DOKUPIT in ne vpliva na ceno telefona ! kar je živa beda.

ok upliva neki drobiž če uzames tisth 100mb ki ti nič ne koristijo ....

predvidevam da če si bos pr simobilu zakupu prenos podatkov 3gb (18e) dobu cenej ...

mobitel je še sam senca neke uspešne firme ki je bila pred parimi leti...

Meni je Svetovalec obljubil ugodno ceno (in da me bo takoj obvestil, ko bo na voljo). Torej bo to jutri
smile-1.gif
. Če bo pa samo ta cena, bom pa najbrž še malce počakal... Saj sem že napisal, malce me motita oblika in avtofocus (pri tej ceni) ... Torej pride v poštev Torch ali pa novi 9790, ko bo na voljo. Paket imam pa Opti in tudi pri novem 2012 se ne vidim. Če prav ugibam, ne bo v MPO in s tem vsaj v našem primeru ne pridem skozi.

Jernej

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Še primerjava med 3 operaterji z paketi z enako oz podobno mesečno naročnino:

untitled-picture.png

Naj se najde vsak v svojem
cool-1.gif

Mislim pa, da je Tušmobil še vedno najbolj ugoden.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Še primerjava med 3 operaterji z paketi z enako oz podobno mesečno naročnino:

untitled-picture.png

Naj se najde vsak v svojem
cool-1.gif

Mislim pa, da je Tušmobil še vedno najbolj ugoden.

A potem je uradno, da bo tak paket?
smile-1.gif

Mobitelovci še spijo zgleda.
tongue-1.gif

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Baje, da bo tak. Bomo pa danes videli
smile-1.gif

Te podatke sem dobil na netu.

Edit: tako je, tak paket bo sem preveril na centru za pomoč uporabnikom Mobitel.

I

Izbrisan uporabnik #488

Jaz sem jim pa nehal verjeti
smile-1.gif

Po drugi strani pa nimajo nobene ugodne rešitve za tiste, ki ne želijo zakupljenih količin, ampak normalno, plačajo po porabi. Ne vem zakaj bi jim plačal 20 EUR, če še to ne porabim dejansko.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.633
4.365
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Jaz sem jim pa nehal verjeti
smile-1.gif

Po drugi strani pa nimajo nobene ugodne rešitve za tiste, ki ne želijo zakupljenih količin, ampak normalno, plačajo po porabi. Ne vem zakaj bi jim plačal 20 EUR, če še to ne porabim dejansko.

MOBI PAKET
evil.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Kako pa je s spreminjanjem paketov? Stroški prehoda iz x paketa na 2012 naj bi bila 17 €. Se ti aneksi vežejo na paket ali na operaterja (zadnji telefon je bila cena iz splošne akcije, ne znižana paketna cena, če to kaj pomeni)? čČ ti aneks še ni potekel, lahko spremeniš paket brez kazenskih stroškov?

apico

Pripravnik
18. avg 2007
117
0
16
Res so prijazni. Novi naročniki plačajo 12 € priklj. takse. Obstoječi zvesti naročniki (v mojem primeru že 13 let) pa 17 €. Kje jim je logika???

Cooper

Pripravnik
27. jan 2009
498
0
16
Ljubljana
Ali kdo ve, če je res, da je pogoj za sklenitev NR na paketu 2012 zaposlitev oz. porok? Če je tako, študenti torej odpademo in jaz ostajam na Simobilu...

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.128
91
48
Pri Mobitelu je za sklenitev KATEREGAKOLI naročniškega razmerja potrebna zaposlitev ali porok.

KURKOFF

Pripravnik
8. avg 2007
401
0
16
Citat:
Uporabnik apico pravi:
Res so prijazni. Novi naročniki plačajo 12 € priklj. takse. Obstoječi zvesti naročniki (v mojem primeru že 13 let) pa 17 €. Kje jim je logika???

Pol se pa na jeb*jo... Je še veliko cenejših in paketno bogatejših alternativ.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Še kr nič uradno znanega... Zgleda, še premlevajo zneske o priklučni taksi.
smile-1.gif
7 eur bi blo ok, 17 definitivno ne.Sploh pa ne, da bi blo takse več, kot pri novih naročnikih...

kurir

Pripravnik
1. feb 2010
30
0
6
FREE 20 je za poslovne uporabnike in fizične osebe, Preprosto zame in Lepo je verjeti oz. 2012 (ne vem kako se imeuje) pa samo za fizične osebe. Ali to drži? Koja je to fora, da pravne osebe ne morejo imet istega paketa?

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik tesfalar pravi:
Pri Mobitelu je za sklenitev KATEREGAKOLI naročniškega razmerja potrebna zaposlitev ali porok.

A to še vedno obstaja? Pa saj niso normalni.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.