Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Smejal bi se da velika množica odide na Simobil, se tam po možnosti veže...potem pa Simobil podraži storitve.
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Ni upoštevan 50% popust pri opcijah za mobilni internet... ker džabest + 500Mb bi me prišlo pri moji uproabi 23.5eur. Stran mi pa ponuja tudi pakete po 27.5eur.
Meni bi bilo že dovolj, če bi lahko npr preko planeta kadarkoli sredi meseca naročil dodatni paket za podatke za tekoči mesec. Pač vidiš, da si 15 blizu 100mb in dokupiš še 100mb...Citat:
Uporabnik Fly pravi:
Res bi morali narediti potem vsaj to, da ko presežeš 100mb ti avtomatsko zakupi dodatnih 100mb za 2 EUR, ko presežeš 600 mb, se ti dodatno zakupi kao 500MB za 4 EUR. Pač nekaj na to foro, bi bilo precej bolj sprejemljivo.
Tako bom pa non stop gledal koliko imam porabe, da je ne bo šel čez tistih 100 mb in na koncu dobil račun da te kap.
Poznam privat črpalko, kjer so se nekaj časa trudii z nižjo ceno, pa so bili pritiski velikih dveh in omejitve dobave tako hudi, da so morali ceno dvignit in najti druge ugodnostiCitat:
Uporabnik Jest pravi:
Drzava doloci samo najvisjo ceno... vendar se je vsi drzijo, kot pijanec plota
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Smejal bi se da velika množica odide na Simobil, se tam po možnosti veže...potem pa Simobil podraži storitve.
No go pri Simobilu, razen če greš na 5zame ali preseliš še preostalo številko, na katero večinoma kličeš, k Simobilu.Citat:
Uporabnik Axi pravi:
- 400min klicev v Mobitel omrežje
Citat:
Uporabnik Megapixel pravi:
Citat:
Uporabnik blue007 pravi:
kar je groza pri tej podražitvi je tole, da se zviša naročnina in verjetn bo to šlo skoz. Operaterji bodo potem meli moč če skeleneš aneks na paketu za 5 € ti lahko po mili volji zvišajo za 50 €, aneks pa moraš odplačati tako ali drugače. Tu je problem. Vezal si se da če skleneš aneks boš plačeval 5 €, in ne 50 € na mesec.
Operater po mojem lahko spreminja pakete po mili volji, samo cene naročnine pa ne bi smel spremeniti ko si vezan za 24 mesecev.
Pravično bi bilo če ne bi imel aneksa se ti čez 1 mesec spremeni paket, tistim z vezavo pa bi se jim moral spremeniti šele ko se ti izteče vezava oz. s soglasjem naročnika.
Kaj naj rečem. Vezava gor al dol, če sem ob vezavi plačal pol HTC-ja, jim bom pa še drugo polovico za razvezo, ker je*at se pa ne bom pustil, sploh s takšnimi idiotskimi izgovori, kot so neporabljene količine prenosa podatkov povprečnega uporabnika in tolažilnimi nagradami za pol leta meni nekoristnih storitev.
Kot je rekel že Jest... vsi smo plačevali ne le uporabo, ampak tudi backup povezavo v primeru potrebe in brezskrbno uporabo telefona za vnaprej znane stroške. Z limitom hitrosti so grdo posegli v moj pogodbeno uporabni "unlimited", zato ne bom več plačeval namišljene varnosti ampak dejansko porabo v primeru potrebe, kar me bo prišlo ceneje kot zdaj in pri operaterju, ki bo najugodnejši.
Za mojo e-pošto bo odslej skrbel konkurenčni BB, kateri bo povsem zadovoljen s hitrostjo neomejenega prenosa na svojem bb apn-ju in dodatnim 0,1 GB prenosa izven bb apn-ja, v tujini pa mu bo za prenos pošte dovolj 5 MB za nekaj dodatnih eurov... Za vse ostalo bom pa že našel kak WIFI.
Zaenkrat se bom razvezal in oklestil mesečni strošek za M@ na minimum. Vezava zame ne pride več v poštev, saj se operaterjem očitno ni potrebno držati svojih poslovnih dogovorov. Ko bom videl boljšo ponudbo pri konkurenci, bom zaradi ohranitve številke le to prenesel drugam. Ali pa tudi ne. Še vedno se počutim nategn***ega.
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
ki je povzročila proteste in metanje jajc v Telekomovo stavbo
Citat:
Vuvuzela players to launch horn protest on BP's London headquarters, demand company fix oil spill
Brooklyn video producer Adam Quirk thinks BP needs to feel the pain for what it's done in the Gulf, and he knows just what will hurt the most: vuvuzelas.
Quirk has launched a fund-raising campaign called "Vuvuzelas for BP" on Kickstarter that aims to raise enough money to pay for a chorus of blaring vuvuzela horns to wage a noise attack on BP's London headquarters.
"BP is not feeling the pain they are causing in the Gulf," Quirk writes on the campaign's website.
"In order to put a bit of public pressure on them, we plan to buy 100 vuvuzelas and hire 100 vuvuzela players off Craigslist to play in front of BP's international headquarters in London for an entire workday."
The campaign's initial fund-raising goal was $2,000, but by Thursday, donations to Quirk's efforts already had climbed over $3,600. The website states that $1,000 will go toward materials needed for the "vuvuzela protest," and the rest will benefit the Center for Biological Diversity's Gulf disaster fund.
"This is about the egregious willful destruction of our planet in the pursuit of [oil]," Quirk told the Daily News. "I'm hoping to keep pressure on BP from the public. ...You have to bring disdain to where they live if you want them to pay attention."
Quirk says he is still lining up the logistics, and a date has not been set yet for the "vuvuzela deployment."
For those interested in getting involved, Quirk says he is still on the hunt for "volunteer vuvuzela players, organizers and video crew to document the event."
But volunteers beware: You might be there for a while.
"Ideally," Quirk says, "the players will keep coming back every day until [BP executives] fix the gusher."
Link: http://www.nydailynews.com/ny_..._man_fundr.html