Novo pri Mobitelu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

SawyerX

Pripravnik
28. jan 2010
191
0
16
v neljublanskih stacunah.
bonk.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Super cene so, odstopi kdo DESIRE pri 44/77? :p
sprasujem se.gif

Verjamem, da so
grin1.gif
, vendar po nekaterih indicijah po kuloarjih so cene za enega in drugega HTC oz. navedenih mobilnikov kot novo pri ostalih operaterjih naravnane nekje pod 500 € redne cene, kar pomeni še dosti nižjo subvencionirano ceno telefonov, iz izkušenj do sedaj vse tam lahko do 80-90% nižje cene od M@... v primerljivih paketih. Toliko v vednost, kaj je ugoden nakup.

Lp.

Navaden bullshit. Do 90% nižje. Po tvoji logiki bi potem moral stati desetino cene drugje.
hysterical-1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

koliko casa se ze da pri nas kupit lg bl40 new chocolate? Recimo pri mobitelu, bigbangu itd?

SawyerX

Pripravnik
28. jan 2010
191
0
16
no pac me zanima ce bodo v MBju meli kake raztavne modele al ti vzemejo enga iz skatle kr.
Vcasih vem da so jih meli kar nekaj pod mizo za case n95.

Nazadnje urejeno:

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Super cene so, odstopi kdo DESIRE pri 44/77? :p
sprasujem se.gif

Verjamem, da so
grin1.gif
, vendar po nekaterih indicijah po kuloarjih so cene za enega in drugega HTC oz. navedenih mobilnikov kot novo pri ostalih operaterjih naravnane nekje pod 500 € redne cene, kar pomeni še dosti nižjo subvencionirano ceno telefonov, iz izkušenj do sedaj vse tam lahko do 80-90% nižje cene od M@... v primerljivih paketih. Toliko v vednost, kaj je ugoden nakup.

Lp.

Kako patetično, ahaha.
rolleyes-1.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Oba testiram že nekaj dni. X10 je vsaj meni lepši, Desire pa je boljši. Ima boljši zaslon (OLED), hitrejše delovanje (boljša odzivnost v menijih), tudi malo manjši je. Ob zelo resni obremenitvi je baterija obeh zdržala dan in pol.

BeerBelly

Pripravnik
5. dec 2007
445
1
18
Obišči stran
Jaz sem ga kupil v centru na Ajdovščini (Ljubljana). Že dopoldne. Sta pa nanj naložena 2 Mobitelova widgeta, če komu to kaj pomeni (Telefon je bil prižgan potemtakem). Mene to ne moti.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Citat:
Uporabnik BeerBelly pravi:
Jaz sem ga kupil v centru na Ajdovščini (Ljubljana). Že dopoldne. Sta pa nanj naložena 2 Mobitelova widgeta, če komu to kaj pomeni (Telefon je bil prižgan potemtakem). Mene to ne moti.

jaz sem ga tudi danes kupil na Mobitelovem centru v LJ Ajdovščina, ga pa še nisem utegnil prižgati. Povem več kasneje

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Tako bom rekel. prvi vtisi ki sem jih dobil so super
smile-1.gif

mogoce kdo priporoca kaksne pametne aplikacije ala task manager in podobne?

SawyerX

Pripravnik
28. jan 2010
191
0
16
in to ti nej verjamem? ce je bilo potrjeno da vsi vlecejo na roza. tudi mobitelovi primerki. Razen ce si farbenblind ok.
smile-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.