Citat:
Uporabnik undefined pravi:
@bvader: +1
Kakšni so prvi občutki? Kaj si imel pred Desire? Si kaj probal zadevo zunaj (kako se vidi - ekran)? Kakšno se ti zdi pisanje?
Kot je ze nobody napisal sem imel pred desijerjem nokio n97,pred njo pa tudi ze vse kar se je pri nas dalo dobiti...htc,bb,nokia,se,samsung itd...
Prvi obcutki so odlicni. Malo me se muci nepoznavanje sistema ker prvic nasploh rokujem z androidom ampak ga bom hitro osvojil ker sem bolj techno frik
Samo pisanje je zelo super.tipkovnica je zelo odzivna,tipke dovolj velike,kljub temu da nimam malih rok pisem brez tezav. Nekje sem bral da je treba pritiskati visje od same ikone na zaslonu da ti pravo crko zazna ampak se mi to ne zdi res ker tipko lepo zazna ce pritisnes direkt na njo ali v njeno bliznjo okolico. Vse te komentarje ki sem jih danes napisal na forum pisem z desijerjem da treniram samo tipkanje ker sem bil prej vajen fizicne qwerty tipkonice.
Na soncu aparata se nisem probaval,bom lahko vec povedal jutri.
Zanima me pa sledece...glede na to da aparat podpira push mail,se da kako nastaviti da bi gmail uporabljal kot exchange ali kako to gre ker pusha nisem se nikoli uporabljal in o tem vem bolj malo?