Novo pri Mobitelu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

mm46

Pripravnik
5. sep 2007
597
7
18
40
Probaj odpret npr htc.com pa povej al je siva al roza
wink-1.gif
bele barve so bele, nekatere svetlo sive, pa prikaže v roza.
Sem pa tudi jaz danes po letu in pol zamenjal iPhona za Desire (prej nisem še nobenega telefona imel več kot pol leta
smile-1.gif

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Citat:
Uporabnik SawyerX pravi:
in to ti nej verjamem? ce je bilo potrjeno da vsi vlecejo na roza. tudi mobitelovi primerki. Razen ce si farbenblind ok.
smile-1.gif

Za tvoje mnenje mi tako krasno deluje teznost na spolovilo kot 100let staremu stricu.get it?

Kar se pa barvne slepote tice pa mislim da kar dobro barve locim. ce mojo sposobnost locevanja barv primerjam s tvojo pametjo izpadem profesionalec za barve
bonk.gif

SawyerX

Pripravnik
28. jan 2010
191
0
16
No sej. Se je spet zacelo? Pravim samo da vsi na slotechu, ko so kupili danes so priznali da se pink pojavla. Ce si pac taksen pro si pa pac dobo edini primerek na svetu ki mu ne vlece na pink. Congratulation.

Zanimivo je tudi da ima ekran pink hue ko je zadeva izkopljena cisto. Naja tvoj je pac tisti en komad, ki nima.
smile-1.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.130
10.992
113
kod Džej-Zija
A ti čisto vsakega, ki mimo pride, buzeriraš s tem pink hue? Ker tukaj gor si že milo rečeno tečen ko driska. Get a life, Mejduš. Sploh mi gre na živce, ko moram tvoje pink nebuloze prebirati med novostmi Mobitela. Pink Hue na Desire-ju NI FAKING NOVOST MOBITELA. Get it?
jezen.gif

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Citat:
Uporabnik SawyerX pravi:
No sej. Se je spet zacelo? Pravim samo da vsi na slotechu, ko so kupili danes so priznali da se pink pojavla. Ce si pac taksen pro si pa pac dobo edini primerek na svetu ki mu ne vlece na pink. Congratulation.

Zanimivo je tudi da ima ekran pink hue ko je zadeva izkopljena cisto. Naja tvoj je pac tisti en komad, ki nima.
smile-1.gif

Ce pa ti pravis tako pa aparata se v rokah nisi imel potem bo pa ze drzalo!

Bela barva je bela in ne roza,sem primerjal z dvema aparatoma doma in ni nekih razlik,meni je slika na zaslonu ok,odlicen kontrast itd... komu pase zaslon bo aparat kupil,komu ne ga pac ne bo....sem pa s strani mobitela prejel tako lep popust v splosni akciji da mi je cisto vseeno ce vlece na pink ali ne
wink-1.gif

Ti se pa tako ali tako nimas kaj sekirati kar se napak na desierju tice ker bos itak kupil iphona
wink-1.gif

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
A ti čisto vsakega, ki mimo pride, buzeriraš s tem pink hue? Ker tukaj gor si že milo rečeno tečen ko driska. Get a life, Mejduš. Sploh mi gre na živce, ko moram tvoje pink nebuloze prebirati med novostmi Mobitela. Pink Hue na Desire-ju NI FAKING NOVOST MOBITELA. Get it?
jezen.gif
aplauz.gif

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
@bvader: +1

Kakšni so prvi občutki? Si kaj probal zadevo zunaj (kako se vidi - ekran)? Kakšno se ti zdi pisanje?

Nazadnje urejeno:

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Citat:
Uporabnik undefined pravi:
@bvader: +1

Kakšni so prvi občutki? Kaj si imel pred Desire? Si kaj probal zadevo zunaj (kako se vidi - ekran)? Kakšno se ti zdi pisanje?

Kot je ze nobody napisal sem imel pred desijerjem nokio n97,pred njo pa tudi ze vse kar se je pri nas dalo dobiti...htc,bb,nokia,se,samsung itd...

Prvi obcutki so odlicni. Malo me se muci nepoznavanje sistema ker prvic nasploh rokujem z androidom ampak ga bom hitro osvojil ker sem bolj techno frik
smile-1.gif

Samo pisanje je zelo super.tipkovnica je zelo odzivna,tipke dovolj velike,kljub temu da nimam malih rok pisem brez tezav. Nekje sem bral da je treba pritiskati visje od same ikone na zaslonu da ti pravo crko zazna ampak se mi to ne zdi res ker tipko lepo zazna ce pritisnes direkt na njo ali v njeno bliznjo okolico. Vse te komentarje ki sem jih danes napisal na forum pisem z desijerjem da treniram samo tipkanje ker sem bil prej vajen fizicne qwerty tipkonice.

Na soncu aparata se nisem probaval,bom lahko vec povedal jutri.

Zanima me pa sledece...glede na to da aparat podpira push mail,se da kako nastaviti da bi gmail uporabljal kot exchange ali kako to gre ker pusha nisem se nikoli uporabljal in o tem vem bolj malo?

SawyerX

Pripravnik
28. jan 2010
191
0
16
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
sam ti si res en PAIN IN THE ASS s svojim kmečkim obnašanjem
bonk.gif

Vidim ja, ta forum je poln antike oz kmeckega obnasanja. Eno je raziskava raznih moznih problemov. Drugo so pa antike kot od bvader, mosseero, undefined in tebe. Po tvoje lahko razne forume kot xda dol zaprejo ker te tak ne zanimajo bugsi.
Naja verjetno lahko spet ban pricakujem, ker najhujse izkiclam ven od vas.
uf-1.gif

Nazadnje uredil moderator:

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.130
10.992
113
kod Džej-Zija
Za začetek se ne znaš obnašati na forumu. Neprestano tolčeš off-topice. Če te zanima dotični aparat, si odpri novo temo z jasnim naslovom in tam drkaj na pink hue na desire-ju. Potem zmerjaš uporabnike, ker niso potrdili tvojih ugotovitev. Predvsem pa vedno znova najedaš z vedno enimi in istimi vprašanji. Kolikor toliko razumen uporabnik bi že zdavnaj dojel bistvo. Ti pa še kar goniš svoje. In zato greš na živce večini ljudi tu gor.
smirk-1.gif

SawyerX

Pripravnik
28. jan 2010
191
0
16
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Oba testiram že nekaj dni. X10 je vsaj meni lepši, Desire pa je boljši. Ima boljši zaslon (OLED), hitrejše delovanje (boljša odzivnost v menijih), tudi malo manjši je. Ob zelo resni obremenitvi je baterija obeh zdržala dan in pol.

Aha tak pravis. Ko bos pa koncal testiranje pa bos jih spakiro nazaj in dal v prodajo kot nove.
cheer.gif

bjani

Pripravnik
25. jan 2010
322
0
16
jst sem si tud en kos omislil in morm priznat, da je dizajr super mašinca
cheer.gif

sem si naložil že cel kup aplikacij..me pa zanima kako je z googlom earth, oziroma google space al neki podobnga
wink-1.gif

edino kar zna bit zaskrbljujoče je vzdržljivost baterije, ker imam občutek, da ta aparat oziroma android zna človek resnično na veliko uporabljat
smile-1.gif

kar se tiče pa SawyerX pa rečem lahko le da očitno fovšija dela svoje
priden.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik SawyerX pravi:
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Oba testiram že nekaj dni. X10 je vsaj meni lepši, Desire pa je boljši. Ima boljši zaslon (OLED), hitrejše delovanje (boljša odzivnost v menijih), tudi malo manjši je. Ob zelo resni obremenitvi je baterija obeh zdržala dan in pol.

Aha tak pravis. Ko bos pa koncal testiranje pa bos jih spakiro nazaj in dal v prodajo kot nove.
cheer.gif

najedaš.

opozoril moderatorja.

lp!

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik SawyerX pravi:
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
sam ti si res en PAIN IN THE ASS s svojim kmečkim obnašanjem
bonk.gif

Vidim ja, ta forum je poln antike oz kmeckega obnasanja. Eno je raziskava raznih moznih problemov. Drugo so pa antike kot od bvader, mosseero, undefined in tebe. Po tvoje lahko razne forume kot xda dol zaprejo ker te tak ne zanimajo bugsi.
Naja verjetno lahko spet ban pricakujem, ker najhujse izkiclam ven od vas.
uf-1.gif

Ti si en butec in smetis po forumu z nesmisli. Ne bi me presenetilo, ce si alter ego enega od tistih butcev, katere se ze odstranili s foruma v preteklosti. Skrajni cas je ze, da te pocistijo za stalno.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Jah, do novega uporabniskega imena
frown-1.gif
Res zanimivo je, kako so nekateri cepljeni na to, da smetijo v temah dolocenih operaterjev ("Novo pri <ime operaterja>"), kot da bi bili osebno prizadeti, ce nekdo prodaja nekaj drugega, kot "njegov" operater ? Ce komu ni vsec telefon, ker ima baje rozasto sliko, naj ga ne kupi. Meni niso vsec zdajsnji SEji, ker imajo minimini crke, katerih ne vidim normalno prebrati, pa zato ne pisarim bedarij po temi od <vstavi ime operaterja, pri katerem nimam sklenjenega razmerja> ...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.