in zakaj je to treba tolikokrat poudariti in se norčevati iz tistih katere pa to ne moti toliko?
Citat:
Uporabnik Bakki33 pravi:
Lepe cene...
Sedaj pa se mi postavlja vprašanje: Desire ali X10
Kaj bi izbrali vi ??
Citat:
Uporabnik BigBoss pravi:
Jst se pa odločam med Legend in Desire. Sem upal, da bo večja razlika v ceni in se bom lažje odločil
Citat:
Uporabnik SawyerX pravi:
Vsekakor se mi zdi dati skoda denar na pult za telefon ki ni sposoben prikazati sivih barv in reje dam 200 vec za takega ko je.
Citat:
Uporabnik BigBoss pravi:
Hvala za pomoč
Misliš, da nisem sam dognal
Odločitev bo padla, ko oba primerka vidim v živo.
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik SawyerX pravi:
Vsekakor se mi zdi dati skoda denar na pult za telefon ki ni sposoben prikazati sivih barv in reje dam 200 vec za takega ko je.
a na vaših drevesih na vrtu raste denar? kje pa živiš, da ti pridem mal narabutat tega odvečnega bremena.
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Zakaj ne bo pri SIMOBILU?!!!
Citat:
Uporabnik bvader pravi:
mene moj Desire že čaka v Mobitelovem centrudanes ga žal nisem mogel dobiti, sem bil tam osebno in mi niso mogli izstaviti računa ker pride v prodajo šele v ponedeljek, tako da bo v ponedeljek moj! komi čakam
Citat:
Uporabnik BeerBelly pravi:
Citat:
Uporabnik bvader pravi:
mene moj Desire že čaka v Mobitelovem centrudanes ga žal nisem mogel dobiti, sem bil tam osebno in mi niso mogli izstaviti računa ker pride v prodajo šele v ponedeljek, tako da bo v ponedeljek moj! komi čakam
Same here...samo ne vem zakaj rečejo da lahko prideš po njega če pač ne moreš.
Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Zakaj ne bo pri SIMOBILU?!!!
To je isto kot če vprašaš, zakaj ne bo "Reševanje vojaka Ryana" na Cartoon Network
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Super cene so, odstopi kdo DESIRE pri 44/77?