Novo pri Mobitelu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Saj vemo, o cem gre ane?
smile-1.gif
)

Spot

Pripravnik
2. apr 2008
48
0
6
Včeraj so imeli v Toti mobi v Mariboru 4 na zalogi. Vzel sem rdečege, ker je bolj posrečena barvna kombinacija, kot pa moder. Telefon je super in za to ceno nima konkurence. Trenutno smo v fazi šudiranja navodil
wink-1.gif

kelih

Fizikalc
17. jan 2008
374
36
28
nevem če to spada v to temo ampak se mi neda brat.no ok zanima me če se da pri mobitelu vzeti lg kc910 renoir tudi v katerem drugem paketu aliu samo v povezani44 in 77.

Hvala za odgovor LP Kelih

kelih

Fizikalc
17. jan 2008
374
36
28
amogoče veš v katerem jeziku je? pa zakaj so cene tam tako nizke? meni se zdi tole malo sumljivo.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.596
1.122
113
Titograd
Ker so telefoni uvoženi iz DE. Tudi če gre za garancijsko popravilo ga dostaviš njim in oni dalje na servis čez severno mejo.

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Tole je očitno treba večkrat ponoviti - v vsakem naročniškem paketu pri Mobitelu (razen SOS) je moč vzeti kateri koli telefon iz kataloga, so pa cene od paketa do paketa seveda različne.

Chipmunk

Pripravnik
30. jun 2008
366
0
16
Citat:
Uporabnik Semantique pravi:
Tole je očitno treba večkrat ponoviti - v vsakem naročniškem paketu pri Mobitelu (razen SOS) je moč vzeti kateri koli telefon iz kataloga, so pa cene od paketa do paketa seveda različne.

Če smo že natančni: tudi Enotni paket, Telemetrija, Podatkovni bonus in izbrani paket na podrejeni številki v storitvi Avtotelefon ne more vzet telefona iz akcije
smirk-1.gif

bi_dzi

Pripravnik
16. avg 2007
160
0
16
ksz

L700 ni več in tudi nebo dobavljiv v srebrni barvi. Drugače pa je tudi v rjavi ql. Za ceno 1cent je super telefon.

Bella

Pripravnik
23. okt 2008
73
0
6
ja meni je tudi itak stran ful huda, sem bila kar presenečena ko sem jo videla... vse kar dogaja na enem mestu

bi_dzi

Pripravnik
16. avg 2007
160
0
16
kliči vsako sredo in petek v mobicenter, v mb vem da so jih sedaj v sredo dobili nekaj komadov. Pa baje si lahko narediš da te pokličejo, ko jih dobijo samo ponavadi tega nočejo.

Moram pa ob tej priložnosti pohvalit Majo iz centra za pomoč uporabnikom. Res se je potrudila pa povprašala vsepovsod, pa po njenem posredovanju se je mobitel čudežno najdel, pa še rezervirali so mi ga.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

Ne pretiravajte z barvami, vsi so isti sam da je crta druga, pa te crte sploh ne porajtas.Je pa res da teg anisem opazil v stacuni, da je tudi ostala plastika nekako temno rdeca,tkoda nevem al so vsi taki al je potem z modro crto,tudi ostala plastika temno modra, to se samo na svetlobi vidi.

decko

Pripravnik
17. sep 2007
144
0
16
jest imam modrega, pa je res tud plastika taka modrikasta, ampak res full težko opaziš....

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.