Novo pri Mobitelu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

decko

Pripravnik
17. sep 2007
144
0
16
povejte prosim tisti ki se malo bolj spoznate na te nove telefone, kakšna je ta nokia v primerjavi z omnio? Za operacijski sistem vem da imata drugega (kater je boljši?). Cena je tam, tam s tem da bi bila omnia par 10€ dražja seveda prek bolhe stara par mescev.
Skratka kupujem telefon in me zanima katerga se bolj splača, po specifikacijah sta si precej podobna.

Hvala za vsak nasvet!

Lp Blaž

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
kar se tiče "hardware-a" je razlika ta, da ima nokia malenkost boljši zaslon in slabšo kamero. ima tudi le 81 mb integriranega spomina, medtem ko ima omnia 8 oziroma 16 gb, nokia ima tudi počasnejši HSDPA in slabši procesor. največja razlika pa je v OS, omnia ima windows mobile 6.1, nokia pa symbian serije 60. kateri je boljši je odvisno od vsakega posameznika, tehnično gledano je windows mobile precej boljši, ampak je tudi malenkost počasnejši in manj user friendly

Spot

Pripravnik
2. apr 2008
48
0
6
To pa ni tak švoh ponudba! Kaj se že kaj ve, daj bodo v centrih? Ali bo potrebno spet celo večnost čakati ... Za 200€ se mi zdi kar ugoden, bi pa ga bilo definitivno potrebno preizkusiti, kako se obnese v praksi.

Nazadnje urejeno:

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.666
9
38
Ljubljana- okolica
Samo ko se enkrat navadiš wm zadeva teče. Za začetek se ti bo zdelo da moraš veliko klikati samo imaš razne programčke ki ti zadevo poenostavijo.. Sam bi vzel omnio , ker se mi zdi da imaš več možnosti programiranja

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.338
113
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Kot bistro bitje si po netu preberi izkusnje ljudi ki te telefone uporabljajo se odloci kaj bi imel in pojdi kupit.

Ce bi za vse tole veljalo, potemtakem stacun in razstavnih povrsin sploh ne bi potrebovali... Samo izdajna mesta ob skladiscu... ali pa celo samo katalosko prodajo....

Prodajalci naj bi bili tam, da znajo kaj povedati o artiklih, ki jih prodajajo... Seveda ne moremo pricakovati, da bi vsi vse vedeli... bi pa morali vsaj to vedeti, kdo od sodelavcev ve kaj vec o konkretni zadevi, po kateri sprasuje stranka...

Zal je pa res tako, da v taksnih velikih stacunah prodajalci ne vedo niti tega, kaj vse se pri njih dobi... Nemalokrat se mi je ze zgodilo, da je prodajalec rekel, da tega ali onega pa nimajo... potem, ko sem sel pa se sam malo pogledat, pa najdem ravno tisto, kar iscem...
smile-1.gif

Nikjer nisem napisal da so vsi bistri. =)

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
To je pa zares čuden odgovor, mogoče delajo zaloge za njihovo akcijo za Valentinovo?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Kot prvo mi je čudno, da ne bi ponujali kakšnega mobilnega telefona za uporabnike Itak in 1cent

Kot drugo pa, če se govori o Samsungu L700, a ni ta telefon že po defaultu v Itak ponudbi?

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik gogy pravi:
Sem klical in pravijo da jih nimajo na zalogi za Dzabest in 1cent ampak samo za druge pakete
smile-1.gif

Kako je pa to možno?
crazy1.gif

Verjetno rajši poskrbijo za tiste, ki plačajo več
smile-1.gif

Ko sem to slišal da jih za druge pakete imajo sem vprašal... potem jih imate samo prodati jih nočete. Hočemo, v Džabestu tega lahko kupite po ceni 129eur.

V glavnem to mi je odgovorila gospodična v City park Mobitel centru.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
OK, če jih prodajajo v parih, potem je res drugače, kot če bi hotel samo enega.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.