Novo pri Mobitelu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.666
9
38
Ljubljana- okolica
Hehe sicer nimam nobenih konfliktov z mobitelom.. čist vredu
me je pa danes nasmejala izjava zaposlene v MC, ko sem vprašal če imajo kje drugje na zalogi Lg Etno ...
je rekla: Če ni pri nas ga nimajo nikjer
hysterical-1.gif
. sem za vsak slučaj poklical Vilharjevo(tam so ga imeli)...

Nazadnje urejeno:

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
Hvala Chipmunk, mogoče bi morala to poskusit =) Tkoltko pošljem en mms na 100 let.

To z 'zagotovili' o zalogah se je pa meni v massu zgodilo.

Cooper

Pripravnik
27. jan 2009
498
0
16
Ljubljana
Ma kaj se jezite na operaterje, normalno je, da ne morajo imet ful telefonov na zalogi. Težko je predvidevat prodajo telefonov, sploh pa tistih višjega cenovnega razreda. Vem kako to gre in telefon ti lahko stoji v trgovini en mesec, ga nihče ne povoha, potem pa bi ga v enem dnevu kupilo deset ljudi - za isto ceno. Sprijaznit se je pač treba, da ni vedno mogoče dobiti vsega, kar si želiš
smile-1.gif

borce

Pripravnik
2. jan 2008
141
0
16
Tukaj naj imamo razumevanje za te stvari, če pa primer morda gostinec drži Union in Laško(pivo) in mu struktura ljudi kateri hodijo tja pijejo samo Laško, nato pa pride skupina ljudi kateri sekajo Unijon pa mu ga zmanjka , pa je prvi odg. kakšen gostinec si, rajši odpri....

Bodimo realni, veliko ljudi je zaposlenih pri teh operaterjih, naj malce bolj spremljajo prodajne kazalnike za določene telefone in ne da čakaš kot eno veliko budalo za te telefone. Kdo, je zaradi koga? Mi, da hodimo prosit naj mi prodajo telefon za 500€ ali mi bo nekdo ponudil?

vellno

Pripravnik
10. jan 2009
383
0
16
To je pa fino, za enkrat sicer ne vem kaj bi z merilcom krvnega tlaka. Pa vendar je fajn da lahko tudi ostali dobimo fajn telefone

Chipmunk

Pripravnik
30. jun 2008
366
0
16
Citat:
Uporabnik vellno pravi:
To je pa fino, za enkrat sicer ne vem kaj bi z merilcom krvnega tlaka. Pa vendar je fajn da lahko tudi ostali dobimo fajn telefone

smile-1.gif
no, tale Samsung J700 je v ponudbi tudi brez merilca, 39eur.

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Citat:
Uporabnik borce pravi:
Tukaj naj imamo razumevanje za te stvari, če pa primer morda gostinec drži Union in Laško(pivo) in mu struktura ljudi kateri hodijo tja pijejo samo Laško, nato pa pride skupina ljudi kateri sekajo Unijon pa mu ga zmanjka , pa je prvi odg. kakšen gostinec si, rajši odpri....

Bodimo realni, veliko ljudi je zaposlenih pri teh operaterjih, naj malce bolj spremljajo prodajne kazalnike za določene telefone in ne da čakaš kot eno veliko budalo za te telefone. Kdo, je zaradi koga? Mi, da hodimo prosit naj mi prodajo telefon za 500€ ali mi bo nekdo ponudil?

Se strinjam s tem postom, veliko prodajalcev, kateri delajo pri različnih operaterjih pojma nimajo, kaj prodajajo ( vejo samo da mobitele) noben od njih ne prebere nobene revije o mobitelih, ni prijavljen na nobenmu mobi forumu, večina se jih jebe prek študenta, da zaslužjo par evrov na mesc i to je to, zato pa je vsakič drug prodajalc za pultam.
Sm pršu prašat če imajo na zalogi HD-ja in me tip popravi če mogoče mislim htc touch 3g, da za hd-ja pa on ne ve če se prodaja. Kva šele, da bi mu reku če mi lahko pove, kaj naj raj vzamem omnio al hd-ja se mu jezik zavozla.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Saj ni nujno, da mora vsak prodajalec poznati čisto vse možne variante in da je gsmarena na dveh nogah ... Ponavadi imajo po raznih centrih vsaj enega na izmeno, kamor se preusmeri "zahtevnejše stranke".

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
...Kva šele, da bi mu reku če mi lahko pove, kaj naj raj vzamem omnio al hd-ja se mu jezik zavozla....

Tu po forumu filozofiras o tem, kaj so ali niso, kaj bi morali biti in kaki bi morali biti trgovci z GSM terminali, pa niso.
Sedaj bomo 3 dni razpredali v to smer, dejansko pa razlike o terminalih najdes na netu (Arena, Inside-handy) in na tablah ala Mobisux, Alter, Mobile.si,......etc.

Ce terminal npr. uporabljas samo za pogovore, je stvar jasna: mobilnik za 50 EUR ali se manj . Ce si poslovnez ali vsestranski uporabnik (MMS, mobilni net, e-posta, rokovnik,......) je rang reciva 400-600 EUR, ce se hoces sminkirati, je omejitev samo nebo .
Lp

borce

Pripravnik
2. jan 2008
141
0
16
Vidim , da je M@ nabavil malce(preveliko) več teh Samsungov L700, ker se pojavljajo v vsaki novi naročniški akciji že 5 mesecev(nazadnje valentinova).

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Kdaj lahko pričakujemo ponovno dobavo Sony Ericssonov, glede na to, da je že bil izbran nov distributer?
Zdaj pa že kar malce predolgo čakam na mojega G900
wink-1.gif

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
Citat:
Uporabnik borce pravi:
Vidim , da je M@ nabavil malce(preveliko) več teh Samsungov L700, ker se pojavljajo v vsaki novi naročniški akciji že 5 mesecev(nazadnje valentinova).

So sploh na zalogi? ali gre ponovno za akcijo, v kateri tako ali tako primanjkuje aparatov?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.338
113
Citat:
Uporabnik Likalnik pravi:
Citat:
Uporabnik borce pravi:

Se strinjam s tem postom, veliko prodajalcev, kateri delajo pri različnih operaterjih pojma nimajo, kaj prodajajo ( vejo samo da mobitele) noben od njih ne prebere nobene revije o mobitelih, ni prijavljen na nobenmu mobi forumu, večina se jih jebe prek študenta, da zaslužjo par evrov na mesc i to je to, zato pa je vsakič drug prodajalc za pultam.
Sm pršu prašat če imajo na zalogi HD-ja in me tip popravi če mogoče mislim htc touch 3g, da za hd-ja pa on ne ve če se prodaja. Kva šele, da bi mu reku če mi lahko pove, kaj naj raj vzamem omnio al hd-ja se mu jezik zavozla.

Zakaj pa ti sveznalac ne prides v kak tak center delat?

Glej verjamem da si zelis da prodajalec ve kaj prodaja. Vendar si sam ze sedaj preprican da o teh telefonih ves vec kot prodajalci. Torej gres tja dvigovat svoj ego in si dokazovat kako si kul ker ves vec od njih?

Kot bistro bitje si po netu preberi izkusnje ljudi ki te telefone uporabljajo se odloci kaj bi imel in pojdi kupit.

OFF: Sklepam da tudi callcentre nadlegujes s vojimi vprasanji in nato agente popravljas kjer nisi povsem zadovoljen z odgovorom. Bolnik.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Kot bistro bitje si po netu preberi izkusnje ljudi ki te telefone uporabljajo se odloci kaj bi imel in pojdi kupit.

Ce bi za vse tole veljalo, potemtakem stacun in razstavnih povrsin sploh ne bi potrebovali... Samo izdajna mesta ob skladiscu... ali pa celo samo katalosko prodajo....

Prodajalci naj bi bili tam, da znajo kaj povedati o artiklih, ki jih prodajajo... Seveda ne moremo pricakovati, da bi vsi vse vedeli... bi pa morali vsaj to vedeti, kdo od sodelavcev ve kaj vec o konkretni zadevi, po kateri sprasuje stranka...

Zal je pa res tako, da v taksnih velikih stacunah prodajalci ne vedo niti tega, kaj vse se pri njih dobi... Nemalokrat se mi je ze zgodilo, da je prodajalec rekel, da tega ali onega pa nimajo... potem, ko sem sel pa se sam malo pogledat, pa najdem ravno tisto, kar iscem...
smile-1.gif

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
Kakšen pa je tale Samsungov L700? Meni je ideja všeč, ker se vedno težko odločim za nov telefon, ko stari crkne, pa bi bilo super, če bi imela istega na 'zalogi'. Če ni kul, pol je seveda še eden preveč ... A so pink?
smile-1.gif

Sicer se pa trenutno igral z N79, na posodo. Všeč so mi fotke, ampak sem pa rabila 5 dni, da sem našla tipko za brisanje, medtem ko pišem SMS-je
wink-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.