ksz
Jaz imam pa sledeč problem. Imel sem Itak paket, kateri je imel še okoli 1 leto vezave, vendar sem se odločil, da bom številko prenesel na Tušmobil, pri Mobitelu pa plačeval samo še naročnino(nisem hotel pogodbene kazni na 1x). Vse je bilo OK, dobival sem po 6€ računa na mesec in račun od Tuša, potem pa sem ugotovil, da bi meni bolj koristil Mobitelov Itak Ðabest, sestra pa je z predplačniškega paketa hotela iti na Tuš30. Vse lepo in prav, šel sem na Mobitel, da prenesem svojo številko nazaj k njim, in pa aktiviral Itak Ðabest(ki naj bi bil samo nadgradnja Itaka), sestra pa je svojo številko dala na Tuš. Dobim jaz zdaj račun za Mobitel, in imam zaračunan Itak Ðabest(15€) + Itak(6€,baje za 1 mesec vnaprej). Klical sem na Mobitel, in mi je tip rekel da sem se dodatno vezal za 2 leti Ðabesta, zraven mi pa teče Itak aneks, ki bo bil še 8mesecev. Kaj lahko storim? Ne bom plačeval Itaka, ker bi moral biti đabest na tem istem aneksu, in bi moral biti vezan na vseskupaj še natanko 8 mesecev. LP