Novo pri Mobitelu III.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
No zgleda da kakrsna je crta je tudi ostala plastika telefona, sam to je tolk temno da opazis samo n mocni svetlobi od blizu.
Crnega v mobitel ponudbi nimajo,vrjetn pa je tisti potem crn v celoti.
585113-nokia005.jpg

Priponke

• 585113-nokia005.jpg
    585113-nokia005.jpg
    87,8 KB · Ogledi: 162
Nazadnje urejeno:

tomi

Guru
1. sep 2007
18.697
9.913
113
40
MB
ksz

v mb jih ni za dobit, sem bil včeraj pa jim je baje včeraj zmanjkalo

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Po preživetem vikendu z 5800ko moram reči, da je pridobila kar dosti točk pri meni. Celo dvojnega klika sem se navadil.
smile-1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Baje nove zaloge 5800tke pridejo enkrat naslednji teden.

... moral sem nekaj napisat, da gre stran znak, kot da je tema neprebrana ...

borce

Pripravnik
2. jan 2008
141
0
16
Kako pa je kaj z nabavo Sonyericssona X1? Se bo to zgodilo pred poletjem, ker nameravam menjat telefon in se nebi po nepotrebnem zaletaval z nakupom drugega telefona.

vellno

Pripravnik
10. jan 2009
383
0
16
Ker grem naslednji teden na smučanje v Francijo me zanima, če je že kdo uporabljal francoskega ponudnika Orange.
Namreč Mobitel ima s tem operaterjem podpisano pogodobo o sodelovanju s katero nudi do 60 odstotkov nižje cene paketnega prenosa podatkov. Ker bom veliko visel na telefonu (služba pač) me zanima kakšne so kaj izkušnje s siganlom omenjenega operaterja.
Hvala.

bi_dzi

Pripravnik
16. avg 2007
160
0
16
ksz

Danes ko sem prišel domov me je čakal mobitelov paket, v katerem je bila majica in zahvala, za moj post tukaj na Alterju, zgleda da kar spremljajo splet. Lepa gesta Mobitela.
Imam pa kar manjšo grajo glede uveljavljanja garancije. Telefona ne gre odati na popravilo v Mobitelovem centru v Evroparku MB, ona poslovalnica nadstropje nižje pa sprejema samo telefone ki so bili kupljeni pri njih, malo smešna politika.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.596
1.122
113
Titograd
Citat:
Uporabnik bi_dzi pravi:
ksz

Danes ko sem prišel domov me je čakal mobitelov paket, v katerem je bila majica in zahvala, za moj post tukaj na Alterju, zgleda da kar spremljajo splet. Lepa gesta Mobitela.
Imam pa kar manjšo grajo glede uveljavljanja garancije. Telefona ne gre odati na popravilo v Mobitelovem centru v Evroparku MB, ona poslovalnica nadstropje nižje pa sprejema samo telefone ki so bili kupljeni pri njih, malo smešna politika.

Lepo res. Pa kar spremljajo ja, enkrat pred časom sem z enim prodajalcem prišel na neko debato okrog telefonov, je reko da sem to ziher na mobisuxu prebral
smile-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Lepo, da spremljajo

ala mobitelovci, hocem tak paket: 10 let podpisem pogodbo, za paket povezani 33, vi pa meni letno 3 UMTS anekse v zahvalo
evil.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Seveda se spremlja in to še zdaleč ne zgolj Alter. Spremlja se skoraj vse, kar je relevantno, tudi blogi in drugi forumi, vsi spletni portali playerjev na trgu, dogajanje na Facebooku in še kje ipd. To je povsem normalno saj so spletne skupnosti pomemben vir mnenj ljudi, feedbackov, stališč, predlogov.
Takšno početje je običajno pri vseh spodobnih operaterjih, Mobitel ni izjema.

Bi_dzi. Če si želel oddati v popravilo telefon, ki si ga kupil pri Mobitelu, ga prodajni center prevzame in posreduje v popravilo. To je redna praksa že od nekdaj. Če je na zalogi nadomestni telefon in zanj prosiš, ti tudi tega posodijo.

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Seveda se spremlja in to še zdaleč ne zgolj Alter. Spremlja se skoraj vse, kar je relevantno, tudi blogi in drugi forumi, vsi spletni portali playerjev na trgu, dogajanje na Facebooku in še kje ipd. To je povsem normalno saj so spletne skupnosti pomemben vir mnenj ljudi, feedbackov, stališč, predlogov.

Bi_dzi. Če si želel oddati v popravilo telefon, ki si ga kupil pri Mobitelu, ga prodajni center prevzame in posreduje v popravilo. To je redna praksa že od nekdaj. Če je na zalogi nadomestni telefon in zanj prosiš, ti tudi tega posodijo.

V Europarku NE posredujejo telefonov v popravilo, preverjeno

Chipmunk

Pripravnik
30. jun 2008
366
0
16
Citat:
Uporabnik sole pravi:
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:

V Europarku NE posredujejo telefonov v popravilo, preverjeno
Lahko ga neseš v Mobitelov center na Partizanski v MB. Tam bodo prevzeli telefon v popravilo.

bi_dzi

Pripravnik
16. avg 2007
160
0
16
Ja saj vem da mi ga bodo tam sprejeli, saj so to tudi rekli, samo me moti da tam kjer sem ga kupil ga ne morem dati na servis. Polek tega na Partizanski nimaš skoraj nikjer za parkirati. Lahko bi naredili da bi v Evroparku sprejemali pač nebi imeli nadomestne.

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
ksz
Jaz imam pa sledeč problem. Imel sem Itak paket, kateri je imel še okoli 1 leto vezave, vendar sem se odločil, da bom številko prenesel na Tušmobil, pri Mobitelu pa plačeval samo še naročnino(nisem hotel pogodbene kazni na 1x). Vse je bilo OK, dobival sem po 6€ računa na mesec in račun od Tuša, potem pa sem ugotovil, da bi meni bolj koristil Mobitelov Itak Ðabest, sestra pa je z predplačniškega paketa hotela iti na Tuš30. Vse lepo in prav, šel sem na Mobitel, da prenesem svojo številko nazaj k njim, in pa aktiviral Itak Ðabest(ki naj bi bil samo nadgradnja Itaka), sestra pa je svojo številko dala na Tuš. Dobim jaz zdaj račun za Mobitel, in imam zaračunan Itak Ðabest(15€) + Itak(6€,baje za 1 mesec vnaprej). Klical sem na Mobitel, in mi je tip rekel da sem se dodatno vezal za 2 leti Ðabesta, zraven mi pa teče Itak aneks, ki bo bil še 8mesecev. Kaj lahko storim? Ne bom plačeval Itaka, ker bi moral biti đabest na tem istem aneksu, in bi moral biti vezan na vseskupaj še natanko 8 mesecev. LP

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Pomoje je tukaj prislo do kaksne napake... ker Itak + Itak Dzabest kolikor vem, ne more imeti ena oseba... Najbolje, ce poklices na Mobitel... ali pa se osebno zglasis tam... in sem preprican,d a boste zadevo resili...

Ce nisi vzel nobenega mobilnika, potem nisi vezan za 24 mesecev...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.