Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
bob praznuje prvo obletnico delovanja,..
bravo,..
b
Citat:
Uporabnik Desty pravi:
Ima še kdo težave s plačilo prek portala Moj Bob? Dodam račun v košarico in lepo košarico plačam s Klikom in je to to. Ampak za zadnja dva računa še vedna piše, da sta v teku. Pa čeprav je bilo plačilo uspešno sprocesirano na Kliku in vse in tudi SMS sem dobil, da je bilo plačano. Pa še za znesek mi kaže, da je 0,00, pa čeprav je pred plačilom kazalo xx,xx€.
Citat:
Uporabnik Alioth pravi:
Postopek prenosa se začne za tem, ko aktiviraš naročniški paket. Če si to naredil včeraj, bodo v kratkem poslali sms z datumom prenosa. Ponavadi je ta 5 dni od poslanega sms-ja. Vedeti pa moraš, da to ni pravi prenos številke ampak v bistvu samo menjava sim in sprememba paketa, zato ne veljajo predpisi določeni za prenos številke k drugemu operaterju.
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
zaenkrat je govora o prvi obletnici boba,..
b
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Prenos stevilke se pomoje zacne takrat, ko prejmejo podpisane obrazce ... Ker prenesena stevilka je lahjo pa predplacniskem paketu ali pa na narocniskem (v tvojem primeru osnovni paket 4 cente)...
Citat:
Uporabnik frenky666 pravi:
Morda kdo ve, kako se na moj.bob izklopi oziorma zapre prenos podatkov? Ker starša tega ne potrebujeta, se pa zgodi, da kdaj kaj ponesreči tipkneta....
Preprosto izbriši APN nastavitve pa lahko tipkata kar želitaCitat:
Uporabnik rollingstones pravi:
Citat:
Uporabnik frenky666 pravi:
Morda kdo ve, kako se na moj.bob izklopi oziorma zapre prenos podatkov? Ker starša tega ne potrebujeta, se pa zgodi, da kdaj kaj ponesreči tipkneta....
Se pridružujem zgoraj zastavljenemu vprašanju...