Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Jaz sem zdaj še babici prenesel zadevo k bobu, je zadnje čase malo več klicala in je "ropar" poslal zadnjo položnico preko 40 eur.
Spet bo velik letni prihranek, pri upokojencih se to še bolj pozna.
Jaki penzion paket do sedaj... naročnina + oderuška tarifa.
Citat:
Uporabnik MOBIKING pravi:
BIGbob s podatkovno opcijo 1 GB je še vedno četrtino cenejši in ima okoli 33% več količin od primerljivega Mobitelovega novinca Paket 2013. Ta ima še drobni tisk: sprememba paketa na 2013 stane 30 EUR. !!!! No toliko stane pri BOB-u mesečna naročnina za dva meseca.
Mislim da tu ni dileme kaj izbrati za leto 2013....
To pa kar sedaj ponuja Mobitel s paketom 2013 pa je imel Simobil že lansko leto v paketu Preprosto zame katerega pa sedaj več ni. Je pa fino gledat kako konkurenca in pametni uporabniki počasi silijo velikega rdečega da preneha odirati uporabnike.
Saj imaš Bigbob, a ne?Citat:
Uporabnik Pikec pravi:
Res je. Sem pa pričakoval, da bo SImobil odgovoril na Mobitelov 2013 paket z ponovno uvedbo paketa Preprosto zame, ali pa še kaj boljšega...
Citat:
Uporabnik Bush pravi:
Saj imaš Bigbob, a ne?Citat:
Uporabnik Pikec pravi:
Res je. Sem pa pričakoval, da bo SImobil odgovoril na Mobitelov 2013 paket z ponovno uvedbo paketa Preprosto zame, ali pa še kaj boljšega...
Citat:
Ti paketi so primerljivi predvsem če dokaj veliko govoriš. Verjetno je kar nekaj ugodnejših paketov za občasne telefoniste kateri niso vezani na naročnino pa še vseeno mislim da jih BOB 4 cente večino povozi.
Citat:
Tele diskusije za in proti bi šle lahko v nedogled. V bistvu sem se oglasil samo zato, ker ne razumem kako nekateri ne uvidijo, da se zvestoba monopolistom ne izplača, ker se ta zvestoba predvsem zelo drago plača in biti zvest nekomu ki več jemlje kot daje je popolnoma skregano z razumom in logiko.