Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik cool_B pravi:
Z Boba sem dobil odgovor, da je bila pošiljka odpremljena 19.10. preko TNT dostavne službe (??) in naj se obrnem na njih...
Jaz bi se vseeno obrnil na bob in njim tezil... Saj ni tvoj problem, ce izberejo salabajzersko dostavno sluzbo ... in konec koncev... tracking stevilko imajo oni, saj so oni posiljatelj ...
Lahko ti je pa dostavljalec pustil kje kaksno obvestilo, ker te ni bilo doma in si ga spregledal... Tako je bilo pri mami... Dostavna sluzba je prisla naslednji dan po oddaji, a mami ni opazil listka v nabiralniku... Sele v ponedeljek ga je opazila in poklicala ter se zmenila za ponovno dostavo v torek ...
No, TNT itak ni dosegljiv med vikendi, tako da sem odgovoril Bobu s prijaznim sporočilom, naj sami raziščejo zadevo in sporočijo čimprejšnjo ugodno rešitev vsega skupaj, ker če so (oni ali njihovi partnerji) že pri izročanju pogodbe tako nezanesljivi, me je kar malo strah kaj me še čaka pri njih kasneje. Dostavljalcev TNTja zagotovo še ni bilo, redno preverjam nabiralnik, v katerega ne prejemam reklamnega materiala, zgolj pošto. Bomo videli, kako bo sedaj naprej - lahko pa verjetno v vsakem primeru pričakujem Mobitelovo položnico za 19eur še za prihodnji mesec, ne? Potemtakem je najbolje počakati z aktivacijo Boba in prenosom številke do cca. 20.11. (če mi tačas sploh uspejo dostavit pogodbo)? Ali se da tudi pri paketu Džabest dobiti povrnjen sorazmerni delež, če prekineš sredi meseca (zaradi zakupljenih vsebin namreč)?