Citat:
Uporabnik kripo pravi:
Če se mi pri trenutnem operaterju izteče vezava in obračunski interval recimo na 15. v mesecu, kdaj je najbolj evnesti potrditveno kodo?
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:
Nisem imel v mislih stroškov, ampak težave ki se pojavljajo pri prijavi v mojbob.
Če sem razumel prav, imajo težave predvsem tisti, ki z že aktiviranim mojbob-om (na 068 številko) potem pa jim naredijo prenos stare številke (npr. 041) .
Nekako tako:
mojbob.si dela povsem ok dokler je aktivna številka 068. Po tem, ko postane aktivna številka 041, pa se pogosto pojavijo težave pri uporabi mojbob.si.
Sem razumel prav?
Citat:
Uporabnik Slycer pravi:
ksz
No torej, babico bom dal na boba, ker plačuje na simobilu po 20 evrov na mesec za nekaj 10 minut kklicev na mesec. Tole je postopek:
1. kupim na petrolo naročniški paket, pač simko
2. dam v telefon in pokličem na 080 680 680
3. preko spleta ali preko 080 680 680 sporočim da hočem bob 4 cente paket
4. dobim na dom pogodbo in potem potrditveno kodo s katero aktiviram paket
Zanima me:
Kje s postopku moram podati zahtevo za ohranitev stare številko? Kam jo pošljem? Stane 5 evrov, komu se plača in kdaj? Na naslednji položnici ali kako? Kdaj se mi potem splača prekiniti razmerje na Simobilu?
Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
če si že uporabnik boba je ta številka zate zaklenjena. In moraš klicat 090
Citat:
Uporabnik Compomania pravi:
Jaz sem včeraj klicaril iz različnih telefonov in vedno je prekinilo po nekaj trenutkih.
Sem jih kontaktiral zaradi aktivacije naročniškega razmerja in danes dobil odgovor po mailu:
obveščamo vas, da je bila prijava v naročniško razmerje zavrnjena s strani fraud oddelka - oddelka za preprečevanje zlorab, zato pogodbe niste prejeli, ker naročniško razmerje ni bilo odobreno.
Sicer ne razumem za kakšne zlorabe naj bi šlo, ker sem želel samo pri starem operaterju prekiniti razmerje in prenesti številko k njim. Bo pač stari operater služil še naprej namesto njih.
LP